- Konu Sahibi pamuk34seker
-
canim ne zamandir gelmedim bu topige ama iyi oldugunu okudum cok sukur cok sevindim ne yaptin degistirdinmi doktorunu nasil gidiyo hamilelik hissetmeye basladinmi yavrunu p
SAGOL cnm dun yazdiklarini okuduktan sonra sabah ise gitmedim ev doktoruma gittim dusuk riski olbilir dedi acile git hstaneye jinekolojik bolumune dedi gittim kadim alttan bakti siyh siyah lekelerim vardi ztn kan aldi sonra beni ultrasona gonderdi keseyi gordum cok cukuk oldugu icin bebe i goremedi sdc siyah kese goruldu ve simdilik hersey normall bi dusuk sozkonusu degil dedi yasin genc ve ilk bebegin olacagi icin olabilir lekeler dedi ama tbi icim rahat degil daha cok gelio diger gunlerden 10 gun sonra geri gel yine bakcam keseye dedi agir kaldiriyorum diyorum butun doktorlara bebek tutunmussa dusmez diyolar cildircam yaa yeminle avrupa avrupa diyolar ama goruyoruz iste berisan oluyoruz burda uff birti birti siyah kan geliyo ):
canim ne zamandir gelmedim bu topige ama iyi oldugunu okudum cok sukur cok sevindim ne yaptin degistirdinmi doktorunu nasil gidiyo hamilelik hissetmeye basladinmi yavrunu p
canim ben bugun ev doktorundan kotuyum diye 1 hafta izin aldim is icin ama jinekologum vermesi lzim raporu haklisiniz bizim buyuklerimiz de agir kaldirilmaz gebelikte vs diyolar ama bu fransizlar cok rahat nebilim belki riski goremedi adam cunku sdc kese var icinde bebek gorunmuyo simdilik dedi kucuk dedi haftaya bakcak yine ama riski fln yok dedi allaha dua ediyorum 3 sene calistim is yerindende bebegimin hakkini alip cikmkk istiyorum
elıfnılcım korkma canım. bak ben 2 ayı doldurdum hala bulantım yok. belırtım yok. aşerme yok. sadece dun canım bırşey cektı mevsımıde olmadığından kılosu 60 tlye buldukyoksa bendede hıçbır belırtı yok. sadece 6-7 haftalarda başlayan bı tatsızlık var ağzımda okadar. iştahımda yerınde dr en fazla 10 kılo al dedi ben ılk ayda 3-4 kılo aldım:26:
aman arkadaşım dıkkat et. okadar ağırlığı bır daha kaldırma. kendın ıçın değil bebeğin için yaşyorsun unutma
elıfnılcım tırsaklık bendede var. hepde olacak galıba. bırde artık kontrolum ayda bır. merak edıyorum acaba içerde neler oluyor
cnm göremezsende korkma henuz çok kuçuk
ben ağdayı sorduğumda 5-6 haftalıktım dr bıraz daha bekle dedi. 8 haftalıkken gıttığım ve asıl guvendığım dr "gıdebılırsın hıçbır problem yok yalnız çok temız bı yer olmasına dıkkat et mıkrop kapma rıskı yuksek olur" dedı. Her zaman gıttığım yere gıttım ağdaya.dra guvenıyorum hamılelığım surecede ağdaya gıdıcem mecbur
yeni üyeyim dertliyim dört buçuk yıldır evliyim ve son 5 aydır bebiş istiyorum bilinçli başladım ovülasyonumu takip ederek çalışıyorum ama olmuyo bitürlü testlerde de hiç bi sorun yok acaba sorun nerede yardımcı olun kızlar bana yaaa
uzun sure korunduk bizde 4 yil kadar.sonra bebek istedik anca 10. Ay da bulduk.rabbime sukur ki 7 haftalik hamileyim.uzun sure korunanlar kendisine bir yil sure tanisin.vucut kusuyor bir yilda anca barisiyor.saka veya sacma degil bunlar emin olun.
daha fazla bekleyemem felaket durumdayımAğda kazanı alcam zaten eve... Kendim yapıcam enfeksiyondan çok korkuyorum ben de kazan bakayım bari internetten.. Orda satılıyor.. Napıyım mecburen alıcam
bebek deniyoruz olmuyo, caresini uzatmadan yazicam.ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun ama sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsinizarkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk
nıye beklemeyesınkı...bende fena durumdaydım ama nasılsa bırlıkte olmuyorum eşimle. Benden başka gören yok dıye çok umursamadım. Sende acele etme derim.ben kendım yapamıyorum hıç beceremem
senin bebisinde hayirli olsun canimben de bu yöntemi denedim ve hamile kaldım.. Adet günümde pembe leke geldi..birkaç gün sonra pembe akıntı tekrar geldi ve doktorum progestan verdi hala kullanıyorum risk alamayız bun içiceksin ilk 2 ay dedi.. Ben de içiyorum.. Benimki de 5+3 haftalık :) hayırlı olsn cnm :)
senin bebisinde hayirli olsun canimewet kekelenme hamilelik donemi icindeys mutlaka progestan kullanilmali.Rabbib hayirlisiyla bebeklerimize kavusmayi nasip.etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?