Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

aman arkadaşım dıkkat et. okadar ağırlığı bır daha kaldırma. kendın ıçın değil bebeğin için yaşyorsun unutma
elıfnılcım tırsaklık bendede var. hepde olacak galıba. bırde artık kontrolum ayda bır. merak edıyorum acaba içerde neler oluyor

Canım hem sevindim hem üzüldüm ya (( inşallah bişey olmaz... ama açıkçası bişey olmaz diyenlere de şok oldum doktorum bana ağır kaldırmak yok sadece yatıcaksın eğilme uzanma yükseklere diye sıkı sıkı tembihledi o kadar riskli ki ilk 3 ay düşük riski olmasa da düşer dikkat etmezsen dedi.. eee rapor alamadın mı? bi rapor yazan yokmu yaa... çok saçma nerde oturuyosun sen.? hangi ildesin? internetten bir doktor araştırsana...en azından telefonla ulaşıp sorsan... ne bileyim gönlüm el vermiyor kıyamam ya...sakın ağır kaldırma iş verenine söyle de ağır kaldırtmasın sana..maddi durumunu bilmiyorum ben bankacıydım hamile kalırsam bu işi yapmam mümkün değil diye ayrılmıştım maddi durumn iyiyse ayrıl dicem ama

canim ne zamandir gelmedim bu topige ama iyi oldugunu okudum cok sukur cok sevindim ne yaptin degistirdinmi doktorunu nasil gidiyo hamilelik hissetmeye basladinmi yavrunu p

slm canım çok teşekkür ederim..iyiyim şükürler olsun bir daha hiç lekem gelmedi ama dikkat ediyorum yatıyorum hep sadece yemek yapmaya kalkıyorum ay başında da temizlikçi alcam ev berbat durumda (( doktor temizlik yapmak da yok dedi....içim hiç rahat değil...yarın da doktora gitcem ama ne bide bulantım var ne de öyle aşırı göğüs ağrım yoksa kalbi atmıyormu diyorum içten içe... hiç bişe hissetmiyorum bugün 5+3 haftalık oldu ama bende belirti yok sadece göğüs uçlarında karıncalanma ve yanma oluyor o kadar kötü bişi yoktur dimi

elıfnılcım korkma canım. bak ben 2 ayı doldurdum hala bulantım yok. belırtım yok. aşerme yok. sadece dun canım bırşey cektı mevsımıde olmadığından kılosu 60 tlye bulduk yoksa bendede hıçbır belırtı yok. sadece 6-7 haftalarda başlayan bı tatsızlık var ağzımda okadar. iştahımda yerınde dr en fazla 10 kılo al dedi ben ılk ayda 3-4 kılo aldım:26:

canım sen Fransadamısın? bilmiyordum onların insanlığından zaten şüphe etmek lazım.. off ya bu bir hafta yat.. yemek bile yapma ayaklarını dik havaya dinlen.. progestan verdimi doktor? benim lekem bu şekilde kesildi.. doktora ulaşabilirsen sor çünkü bu kanamalar kan kaybına neden oluyor inşallah iyi olursun canım dualarımdasın

ay canım içimi rahatlattın.. ne bileyim diyorlarya hani bulantı olmazsa düşük riski çoktur diye bana da saçma geliyor ama ne bileyim insan takılıyor böyle şeylere.. yarın büyük gün nolur bana dua edin benimde canım geçen gün çöp şiş istedi.. hep şu ben bilmem eşim bilir programı yüzünden.. sürekli bişiler yiyolar izlemicem valla bidaha... bulamadım eşim başka bişi aldı artık başka da belirtim yok cnm progetsan kullanıyorum o uyku yapıyo uyuyorum genelde.. ama yorgunluk çok fazla inşallah yarın bebeğimin pıtpıtlarını görürüm çok heycanlıyım ve korkuyorum

ay evet ya hamile kalmadan önce depresyonda değildim hamile kalınca depresyona girdim hep nolcak acaba diye korkudan Rabbim korusun meleklerimizi.. b arada kilo konusnd bence dikkat etmelisin sonraki aylarda daha fazla alcaksın çünkü doğumunun kolay olması ve senin sağlığın açısından ekmeği çok yeme ama 6 öğün karnını tıka basa doyurma sebze ve protein ye.. Sağlık önemli ben 54 kiloydm şimdi 55 olmuşum normal denildi.. tabi sonrasını bilemem

cnm göremezsende korkma henuz çok kuçuk
ben ağdayı sorduğumda 5-6 haftalıktım dr bıraz daha bekle dedi. 8 haftalıkken gıttığım ve asıl guvendığım dr "gıdebılırsın hıçbır problem yok yalnız çok temız bı yer olmasına dıkkat et mıkrop kapma rıskı yuksek olur" dedı. her zaman gıttığım yere gıttım ağdaya.dra guvenıyorum hamılelığım surecede ağdaya gıdıcem mecbur

daha fazla bekleyemem felaket durumdayım Ağda kazanı alcam zaten eve... Kendim yapıcam enfeksiyondan çok korkuyorum ben de kazan bakayım bari internetten.. Orda satılıyor.. Napıyım mecburen alıcam

Uzun sure korunduk bizde 4 yil kadar.sonra bebek istedik anca 10. Ay da bulduk.Rabbime sukur ki 7 haftalik hamileyim.uzun sure korunanlar kendisine bir yil sure tanisin.vucut kusuyor bir yilda anca barisiyor.saka veya sacma degil bunlar emin olun.

uzun sure korunduk bizde 4 yil kadar.sonra bebek istedik anca 10. Ay da bulduk.rabbime sukur ki 7 haftalik hamileyim.uzun sure korunanlar kendisine bir yil sure tanisin.vucut kusuyor bir yilda anca barisiyor.saka veya sacma degil bunlar emin olun.

bu arkadaşımız mesajdan hemen sonra hamile kaldı

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk

daha fazla bekleyemem felaket durumdayım Ağda kazanı alcam zaten eve... Kendim yapıcam enfeksiyondan çok korkuyorum ben de kazan bakayım bari internetten.. Orda satılıyor.. Napıyım mecburen alıcam

nıye beklemeyesınkı...bende fena durumdaydım ama nasılsa bırlıkte olmuyorum eşimle. benden başka gören yok dıye çok umursamadım. sende acele etme derim.ben kendım yapamıyorum hıç beceremem

ben de bu yöntemi denedim ve hamile kaldım.. Adet günümde pembe leke geldi..birkaç gün sonra pembe akıntı tekrar geldi ve doktorum progestan verdi hala kullanıyorum risk alamayız bun içiceksin ilk 2 ay dedi.. Ben de içiyorum.. Benimki de 5+3 haftalık :) hayırlı olsn cnm :)

nıye beklemeyesınkı...bende fena durumdaydım ama nasılsa bırlıkte olmuyorum eşimle. Benden başka gören yok dıye çok umursamadım. Sende acele etme derim.ben kendım yapamıyorum hıç beceremem

ben yapıyorum kendim gördüğüm kadar ama bu ilk 3 ay riskli ya acaba düşüğe sebep olurmu diye korkuyorum çok...enfeksiyon da korkutuyor beklicem artık napiyim

senin bebisinde hayirli olsun canim ewet kekelenme hamilelik donemi icindeys mutlaka progestan kullanilmali.Rabbib hayirlisiyla bebeklerimize kavusmayi nasip.etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…