Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Canım 500 ml. kaç bardak oluyor :26:

kızlar halınıze sukredın valla bakın ne guzel yıne hamıle kalabılen arkadaslarımız var bebeklerını goremeselrde bazı anne adaylarımız hamıle bıle kalamıyor mesela ben

canım 2.5 yıl oldu evlenelı rahım ıltıhabu vajınal ıltıhap enfeksıyonum var gecmıyor hıc her ay tekrarlıyor hıc hamıle kalamdım ,hamıle kalabılmek bıle cok guzel

Canım ben de rahmin filan alındı sandım valla korktum.. bu nedir ki? bende de hep iltihap olur.. neden dert ediyorsun.. Allah spernmi öyle bir yaratmış ki öyle bir zırhı var ki iltihap filan dinlemez bebek olacak oldktan sonra.. ben de 3,5 yıldır evliyim 1,5 yıldır bebek peşindeyim.. rahim ağzında yara var.. iltihap enfeksiyon bende de olur... asla kesip atma.. Allah'ımdan umut kesilir mi? bu sorun değil canım.. ne sorunlar var.. ne arkadaşlar hamile kaldı rahminde tümör olan arkadaşım şuan hamile... yapma gözünü seveyim..

canım orası oyle fakat benımkı cogaldı gıt gıt gecmıyor hıc akıntı falan kotu yanı , ya ıltıhap tıkıyor kanalları spermıde gecırtmıyor tuplere

canım orası oyle fakat benımkı cogaldı gıt gıt gecmıyor hıc akıntı falan kotu yanı , ya ıltıhap tıkıyor kanalları spermıde gecırtmıyor tuplere

canım benim de öyleydi hep enfeksiyon hep enfeksiyon delircem artık diyodum..tüpleri tıkıyormuş o da.. kesin dedim tüpler tıkalı... ama tüpü ıkalı insanlar da hamile kalıyor bunu anlayamıyordum işte mesela 10 yıldır enfeksiyon nedeni ile tüpleri tıkalı ve hem de aynı anda pko hastası yengem hamile kaldı. eltim menopoza girdi yumurtan yok dediler. rahim filminden sonra tüpler açıldı hamile kaldı.. menopozlu düşün yani... yani Rabbim ''ol'' dedi mi kim engel olacakmış...
ben de gittim doktora geniş bir enfeksiyon tedavisi başlattı.. amaaaa önemli bir ayrıntı eşin kendini temiz tutmalı.. o da tedavi edilmeli.. erkeklerde belirti vermez ama kadınlarda belirti verir ancak bu gibi durumlar. erkekler genelde temiz tutmaz kendini eşini tembihle .. onu da tedavi ettir... ne kadarlık bebek peşindesin kaç yıllık evlisin yaşın kaç bilmiyorum ama enfeksiyonu tedavi eder etmez rahim filmi çektirirsen gebelik şansın yükselicektir.. ben çektirdim.. 1 ay adet oldum. 2. ayım bekliyorum... Allah'a dua et ve isyan etme sakın canım.. Rabbim en uygun zamanı bilir...

canım 24 yasındayım 2.5 yıllık evlıyım cnm bız evlendıgımız zamandan berıdır ıstıyoruz yanı korunma olmadı hıc ama hala yok yok tedavı gordum ama tek sorun ıltıhap dedı doktorum ve enfeksıyon baska bır sorunumuz yok sukur sımdılık ,esımse benden temız canım doktorumda demıstı esler tasıyıcı dıye ama benden kaynaklaanıyor bu usutuyorum sureklı yaz kıs yanı ayaklarım cok usuyor ısınmıyor kemıklerım

diğer koşullar normal mi peki canım.. yumurtlaman filan normal mi adetlerin düzenli mi? eşinin spermleri ne durumda? bu soruların cevaplarını buldun mu? sen daha nesin yaşın 24 dur hele...Allah de... ben 29 oldum.. 3,5 yıllık evliyim. ben de nefeksiyon belası ile çok uğraştım ama kendine dikkat etmelisin kat kat giy gerekirse.. bak canım ben iltihaptan maydanoz suyu ve civanperçemi otu demleyerek kurtuldum hele ki maydanoz suyu her türlü iltihabın ilacıdır civanperçemi ise kadınlık organı için tüpler için faydalı.. maydanoz saplarını kaynat iç.. idrarındaki yağları ve kötü kokuyu görceksin... hamile kalamaman için hiçbir sebebin yok iltihap geçicidir kalıcı değil ki.. organında sorun olsa bu üzüntünü anlıcam ama boşuna evhamlanıyorsun

canım evet baska sorun gozukmuyor hormonlar normal sadece rahım ıcını kaplayan enfeksıyon ve ıltıhap ,esımın testlerı ıyı cıktı gayet,ama ısınamıyorum canım ben 3 cıft corapla gezıyorum ama ıcten kemıklerım usuyor ,sogan suyu denemıstım bır ara ıyı geldı ama mıdeme cok agrı yaptı mıde sorrunum var cunku ,mıde koruyucuylada ıcsem agrı dınmedı bırakmak zorunda kaldım maydonoz suyuna baslım o zamn ben onun sayesınemı kurtuldun canım,ya yasımda sorun yok zamnaım vardır elbet ama sımdıden care bulmak lazım ılerlerse cok sonunu alamayız sonra,bu arada cıvanpercemı cok acı ıcemıyorumkı ,oturmasını yapmıstım bır hafta o ıyı gelmıstı bıraz

canım iltihap döneminde çok akıntı vardı hatta rahim ağzı yarası o nedenle oluştu sonra ibrahim saraçoğlunun maydanoz suyu ile ilgili konuşmasını dinledim tv de. maydanoz suyu içe içe normal akıntım bile kaybolmuştu :) o derece yok etti yani.. civanperçemini içerken bal karıştırabilirsin cnm evet çok acı ama ben zorladım kendimi..

Mesela maydanoz kürü ile ilgili bi bilgiyi paylaşayım internetten;

''Mantar şikâyetleriniz varsa veya hekiminiz bundan dolayı da size mantar ilacı vermiş ise, bu süre zarfında maydanoz tüketimine ağırlık veriniz. Mantar tedavisine paralel olarak öğünlerinizde tüketeceğiniz taze maydanoz, mükemmel bir yardımcı tedavi imkânı sağlamış olacaktır. Çünkü, maydanozda en az sekiz tane mantar hastalıklarına karşı biyolojik aktiflik gösteren, mantar yok edici etkin maddeler bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri oxypeucedanin, p-cymene ve psoralen ’dir.

Canım benim iltihaplarımı maydanoz akıttı ama gebelik şüphen varsa dikkat et derim.. bilgin olsun...

canım ben 8 ekımde adet gormustum ve en son 25 aralıkta gordum gecenlerde yanı suan ovulasyon tarıhımdeyım kasımda adet gormedım bebek sandık fos cıktı o ayda yumurtlama olmamaıstı zaten ,maydonozu cok sevıyorum slatasını yaparım haftada 2 3 kere zaten ama suyuna baslıcam artık ,benımde cok akıntım var canım ıc camasırım yarım saate kalamdan sırılsıklam oluyor esımdedende cekınıyorum artık calısıyorum olmuyor kotu oluyor yanıma ıc camasırı alıyorum 4 5 tane bu ıltıhap ve enfeksıyon cokta agrı yapıyor adetlerınde kasıklarında falan adet kanamaları yogun oluyor kurtulsam ıyı olacak ama doktorum sureklı antıbıyotık tedavısı yapıyor gectı dıyoruz bırdahakı ay daha fazla beunyem yoruldu artık 48 kıloya ındım ılaclardan ,sanada cok gecmıs olsun canım allah sıfa versın tez zamanda

Canım kafanı rahat tut öncelikle.. sapnaltı olmasın bu rahatsızlık sende.. bir bağ maydanozun sapları kaynayacak 15 dk. 1 litre suda.. sonra cam şişeye dök suyunu.. günde 2 bardak iç.. sabah ve akşam.. idrarın 2 günden sonra yağlanma yapıcak haaa bir de idrar yolu enfeksiyonu da rahimde iltihap yapar.. bende kronikti idrar yolu enfeksiyonu ikisi de bu kürle geçti.. sen idrarını kontrol ettir mutlaka.. bilirim cnm ben de ha bire çamaşır değiştirirdim ama şükür iyiyim... ha gayret... inşallah 1 ay sonra bişicik kalmaz

cok saol canım bugun baslasam olur heralde ama ovuslasyon gunumdeyım zararı olmasın , yaglanma derken o nasıl oluyor

cok saol canım bugun baslasam olur heralde ama ovuslasyon gunumdeyım zararı olmasın , yaglanma derken o nasıl oluyor

Canım yumurtalara zararı olmuyor ama maydanozun iltihap sökme adet söktürme rolü olduğundan gebelik şüphesi olursa düşürebilir Allah korusun.. bence adetini bekle derim.. adet günü başla kanamayla birlikte iyice akıtır iltihabı.. idrarını kapınca klozette sifonu çekmeden önce bak sanki zeytinyağı damlatmışsın gibi yağ görüceksin ayrıca da zayıflatır haa yemene içmene dikkat et bu arada zayıfmışsın zaten.. sen adetinde başla yumurtlama dönemine kadar iç sonra bırak farkı görürsün canım...

saol canım cok dedıgın gıbı yapıcam ınsallh faydası olur allahın ıznı ıle evet cnm zayıfım dahada zayıflamam ınsallh ,bırdahakı adete baslıcam o zamn canım saol tekrardan sonucu sana yazrım zamanı geldıgınde nasıpse ,bugun calısmıyorum bıraz yatam keyıf yapam hoscakal gorusmek uzre

ayyyneeeenn sıcak tut kendini görüşmek üzree

canım benim yaaa gerçekten çok sevindim senin adına:)inş.bakalım ben bu ay hiç birşey yapmıyayım diyordum ama yine yapsammı keçi boynuzunu,ben 2ay kadar denedim ve eşime faydasıda oldu sanırım daha önce % 25 hareketli olan siperm şimdi % 50 oldu doktor çok iyi dedi:) nasip allahım ne taktir etti bu sınavımız ne zaman sonlanır bilmiyoruz

Canım hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. bize de dua et olurmu? peki belirgin bir belirti yaşadın mı

teşekkür ederim canım, ederim tabi, siz de bana edin lütfen. ben başlarda fazla bir belirti yaşamadım, göğüslerde hassasiyet vs. gibi bişey olmadı bende. zaten hamilelik belirtileri 8 haftadan sonra ortaya çıkıyor genelde. hatta regl zamanından önceki gebelik testleri de negatifti. hamilelik kesesini gördükten sonra (regl zamanından 5 gün sonra falan) ancak gebelik testinde adam akılı pembe çizgiyi gördüm, o zamana kadar ya silikti ya da hiç çizgi yoktu.

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm. peki adet ağrın oldu mu? adet olcam sandın mı yani.. ara ara kasık ağrın oldumu adet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…