Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Ben nerdeyse 10 aydır bekliyorum bu ay yakı deniyorum bakalım nolcak olmazsa da artık bi daha ki aya preseed jel varmış onu denicem herkes ondan çok umutlu inş eşimi ikna ederimde alırız gerçi daha sabaha doktora gitcez bakalım ameliyat diyecek mi

Bize ameliyat dediler ama önce aşılama yaptıralım dedik onuda devlet karşılamıyormuş sanırım haber bekliyoruz morelim çok bozuk

Mrb arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum hepinizi tek tek. Bu sıcak ortamı görünce o tatlı sohbetlerinize katılmak şstedim. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 23 yaşımdayım ve 9 aylık evliyim henüz. 4 aydır bebek istiyoruz ama olmadı. Endişelenmek için çok çok erken farkındayım. Yalnız bi konuda bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Doktora gitmelimiyim kontrol amaçlı.

Bence sende eşinde gitmelisiniz ben çok pişmanım erkenden gitmediğimize

Bence sende eşinde gitmelisiniz ben çok pişmanım erkenden gitmediğimize

Bende öyle düşünüyorum fakat çevremdekiler karşı çıkıyo hem yaşınız genç hem daha yenisiniz hemde 3-4 ay olmuş henüz. Gitseniz doktor elinde sopayla kovalar sizi gibi yorumlar alıyorum. Ama bi sorun varsa da erken tanı önemli diye düşünüyorum. Sen neden pişmansın çok özel değilse eğer. Aynı şeyler mi geçti başından bi kararsızlık hali gibi

merhaba ,

bende 5 aydır deniyorum..kronik sistit oldugu için kadın doğuma muayeneye gittim korunmadıgımıza da söylemiştim doktora..genel muayenede bir olumsuzluk görmedi..

5 aydır korunmuyoruz ve 5 aydır da ovulasyon testleri ile denediğim halde bir türlü başarılı olamıyoruz...

ben 27 yaşındayım..eşim de 29..

adet tarihime 2 gun var... ilk defa bu aydan çok umutluydum...sağ kasıgımda surekli batmalar,ateş fln...ama dunden beri 3 tane test yaptım ne yazık ki hepsi negatif... belli ki bu ayda yok....

aklıma geldikçe dua ediyorum yalvarıyorum allahıma... meryem suresini okuyorum ...

en kötüsü de allahımın beni bununla sınadıgını veya beni duymadıgını dusunuyorum..

en çok da bu fikirlerin aklıma düşmüş olmasından korkuyorum....

artık , " allahım beni isyan ettirme..bana tevekkul etmeyi öğret...nefsimle başbaşa bırakma beni" diye dua eder oldum..çunku insanlar 10 yıl 15 yıl bunun hasretini çekerken 5 ayda böyle isyan etmek bana acizlikmiş gibi geliyor... ama ne yazık ki elimde değil..gerçekten istiyorum meleğimi...Sürekli kitaplar okumaya çalışıyorum... tevekkulle..dua etmekle ilgili...faydasını görüyorum...

allahım tez zamanda benden önce çok bekleyenler olmak üzere hepimize evlat sevgisini tattırsın....kimsenin kucağını boş bırakmasın....

Amin insallah...bende cok dua ediyorum.
Bende 24 yasındayim esim 26. 1 yıllık evliyiz tam. Son 6 aydır istiyoruz bizde. Bende aşırı kansızlik var etkisi olurmu bilmiyorum. Artık bende bi genel kontrol icin p.tesi gününe özel bi kadın dogum merkezinden randevu aldim. Bsy varsa erken tanı önemli yoksa da ki insallah yoktur en azından icimiz rahatlar daha az stres yaparım. Bebek konusunda hamilelik konusunda baya genis kapsamlı bilgiler edinmeyi planliyorum. Paylasirim. Sevindim bi sorununuz cikmamis ne kadar güzel. Bu gece kandil. Dualarda birbirmizi unutmayalim tum bebek haberi bekleyip bu müjdeli haber icin yanip tutusan arkadaslarim. Bi insanin kendisi icin ettginden cok bi baska kardesi icin ettigi dualar daha cabuk ve cok kabul olurmus. Bu arada tüm üyelerin kandili de mübarek olsun. Paylastigin

Canımm ben ilk bebek için karar verdiğimizde ben gittim doktora yapabileceği tüm testleri yaptı bana ama demedi eşinde bi kontrolden geçsin bizde ne bilelim gitmedik 1 yıl olmazsa normal doktora koşmayın hemen dedi ilk aylar olmamasına herkes normal dedi ama ben çok üzülüyordum kendinden örnek verenler oldu bnm 6 ay sonra oldu yok bnm 8 ay ben rahatsız oldum iyice durumdan 6. Ayda olmayınca eşime doktora git demeye başladım 2 ay sonra götürebildim gitti 8 ay devlet hastaneleri malum sperm testi istedi laboratuvardan randevu alın dedi gittik tam 1 ay sonra gel dedi gittik sonucu 1 hafta sonra dedi gittik doktor sayı düşük çıkınca tekrar test istedi yine tam 1 ay sonra gel dedi sonuç 1 hafta sonra dedi sonundada daha düşük sayı diye ameliyat dedi sırf senin varikosel çocuğun olmasına engel ameliyat olmalısın sözünü duymak içinde 3 ayımız gitti martta şükür ameliyat oldu eşim şimdide 3 ay sonra kontrol için sperm testi yapılıyor ya onu bekliyoruz haziranda test yapılcak bakalım gördüğün gibi komple zaman kaybı kimse beklemesin bebeğe karar veren doktora çift olarak gitsin işini kimse şansa bırakmasın giden bizden gidiyor kimsenin umrunda değil boşuna doktor olmuşlar biz başımıza gelmeden öğrenemiyoruz onlarda söylemiyor sağolsun

Uzun zamandır arastırıp bunlar bunlarla karşılaşabiliriz diye düsündüğüm seyleri yaşamıssın tamda cañım. Keske daha önceden gitseydim yada taa en basından korunmasaydım hic..ama iste sandikki ne zaman istersek o zaman olur cocugumuz. Bunları hic hesap etmedik genclik aklıyla e tabi bi akıl verenimiz yol gösterenimizde olmadı. Bu msjınle daha da aydınlandım ve kesin gidiyorum p.tesi doktora insallah. Gelismeleri paylasıcam tesekuurler canım. Hersey gönlünce olur en kısa zamanda olumlu gelismeler alırsın insallah.

Amin cnm sende inş
çok doğru bi akıl verende olmadı hep normal dedi herkes bende sabırla bekledim keşke beklemeseydim ama vardır bunda da bir hayır diyorum avunuyorum napim

En iyisini yaparsın cnm artık vakit kaybetme ve gidin doktora beraber giden bizden gidiyor bişey yapmadan çaresiz oturup beklemenin manası yok elimizden geleni yapmamız gerek
inş iyi sonuçlar alırsın cnm hbrlerini bekliyorum

Kizlar benimde 1 sene cocuk olmadi hic kotunmadik simdi doktara gitmeye karar vrrdik sadece kan testi yaparlar dimi ne gibi tetkikler yapolio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…