Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

kısa zamanda inşallah dualarım sizlerle madem bişi yapmak istemiyosun bu ayda relaks takıl valla hem biraz kafa dinlemiş olursun

normal klasik bardaktan 2.5 tanesi 500 ml yapıyo eger rahat edeceksen al bi tane yarım lt süt ölç herhangi bi bardakla kaç taneye denk geliyosa o kadar yaparsın
hallettim cnm ben onu 2 gündür içiriyorum sen dediğin günden beri.. canım sende adet ağrısı ve sık idrara çıkma oldumu çok merak ediyorum. sanki yumurtalıklarıma iğne batıyor ve sızlıyor

hallettim cnm ben onu 2 gündür içiriyorum sen dediğin günden beri.. canım sende adet ağrısı ve sık idrara çıkma oldumu çok merak ediyorum. sanki yumurtalıklarıma iğne batıyor ve sızlıyor

bende hiç belirti yoktu ama bugün çok idrara çıktım ve adet gibi azcık kasıklarımda ağrı oldu korkmaya başladım yarın ve diğer günü bi an önce atlatırım inş şimdi telaşlandım ya adet olursam hayallerim suya düşerse diye hayırlısını versin rabbim ya ama sende bu belirtiler varsa bence sen şeysin şundan çünkü genelde bu belirtiler çok oluyomuş senin bat ne zamandı inş güzel haber verirsin

canım senin o bal damlayan ağzını yiriim yiiriiim :))) benim adet 28 günde bir olur.. 15 i gibi bekliyorum bir hafta var adetime adet ağrısı gibi değil de sol kasığımda daha çok iğne batması ve saçmsapan sancı giriyor ara sıra. hiç olmazdı.. merak ettim göğüslerim şiş bi de... başka belirti yok (( umutlanmak istemiyom ama hamile olmayı çoook istiyorum nolur due et bana ((

canım yerleşirken bu ağrılar olması normalmiş.. aklına böyle şeyler getirme lütfen... ayrıca tek bende hamile olsam da ağrım olsa ((((((((((

geçen ayki adet günüm için daha 10 gün var şaka gibi yaaaa bu ay hiç geçmek bilmedi ama ben adet olmak istemiyorrruuuuuummmmmmmmmmmmmm noluurr Rabbim olmııııııımmmmmmmmm dayanamıyoruuuummmmmmmm

rahim filmi çektir bence, ben 1 yıl bekledim, rahim filminden sonra kalabildim, gerçi en yüksek oranlar 1. yıldan itibaren başlıyo ama sen gene de filmi çektir derim..

rahim filmi çektir bence, ben 1 yıl bekledim, rahim filminden sonra kalabildim, gerçi en yüksek oranlar 1. yıldan itibaren başlıyo ama sen gene de filmi çektir derim..

Canım rahim filminden sonra adet oldun mu hiç.. hemen mi hamile kaldın? ben bir ay adet oldum 2. ayımdayım bekliyorm şimdi

canım en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın inş.ben korunduğum halde hamile kaldım allah isteyince oluyo demekki..takma kafaya akışına bırak herşey gönlünce olsun:)

o nasl oluyo canm dörtbuçukaylık evli beş aylıdr gebe kalmaya çalışyon:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…