Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

tamamen senle aynı durumdayım. 2 aymız korunmadan gecen yaşımda 29 a gelıyor. hayırlısı bakalım inş çok benzemeyız

kızlar ben de 29 olucam ocakta (((( hamile kalmak istiyorum... hsg bile çektirdim 2. ayım ama sabretmek zooorrr

Öncelikle..
PamukŞeker çok sevindim senin adına tebrik ediyorum.
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Verdiğin haber inan sadece seni etkilenmiyor.
İnsan birgün bende bu haberi vereceğim duygusu yaratıyor.
O yüzden gerçekten güzel bir haberdi bu..

Sibelim84
ve elifnil58 arkadaş bulmama sevindim :)
Dilerim en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız bizde.
2. ay ama bana 12. ay gibi geliyor.
Bugün canım biraz sıkkın,ayın 18'i adet günüm bekliyorum.
Sanırım biraz da psikolojik olarak kendi belirtilerimi yaşıyorum.
İlk ay bile hamile kalan birçok örnek tanıyorum.
Bugün birkaç haber aldım ; hamile kalmaması gereken bir arkadaşım galiba hamile kalmış.
Yine başka bir arkadaşımın kardeşi bebeği daha 1 yaşına basmadan ikinciye kaza ile hamile kalmış.
Hemde tek bir ilişki ile...
Allah hayırlı vakitte versin ne diyeyim..

arkadaşım öncelikle neden bu kadar stres yaptın bunu kendine anlamadım..anladığım kadarıyla 4,5 senedir evli olsanda sonuçta 5 aydır bebek için bekliyorsun..5 ay çok kısa bir süre doktorlar 1 sene olmamasını normal karşılıyorlar ..benimde 11 aydır hamile kalamıyordum fakat hiç kafama takmadım çünkü eğer 1 seneyi geçerse doktora giderim tahlillerimi yaptırırım tahlillerim temiz çıktığı halde hala hamile kalamazsam o zaman düşünürüm diyordum ama hepte Rabbime hayırlısı diye dua ettim..ÖNCELİKLE ALLAH bir evlat nasip edecekse eder o minik kalbi karnıma üflemedikten sonra ben ne yaparsam yapayım olmaz..strese gerek yok sen zaten üstüne düşeni yapmışın tahlillerini yaptırmışsın temiz çıkmış ee başka ne yapabilirsin.. üstüne düşeni yap ve tevekkül et..nacizane tavsiyem

pamuk şekerim nerelerdesin kızzz sancım var diyodun ne oldu hele gelde söyle allah korusun bir sıkıntı yok demi??

canım pamukşeker hamile çok şükür

Canım benim de geçen ayki adetim 18 aralıktı.. şimdi 16 ocaka kadar adet olmazsan gel dedi doktorum ama ben o kadar hüsrana uğradım ki 2 ay neki? bir buçuk yıldır çabalıyorum.. en sonnda kasımda rahim filmi çektirdim ilk ay adet oldum bu 2. ayım beklemedeyim.. 18 ocak ı beklicem bende.. inşallah adet olmayız cnm.. Rabbim Muhammed s.a.v. aşkına bize evlatlarımızı hayırlısı ile verir inşallah... benim eltime menopoz dediler. kahroldu profesörlere gittik hatta biri çok meşhurdur ali fuat şengör.. dediki mümkün değil ymurtan kalmamış kıbrıstan yumurta nakli yaptırcaksın dedi... o da ilk çocuğu rahim filminden dolayı olması sebebi ile bir ihtimal tekrar çektirdi.. bir de ne olsun 6 ay sonra hamile...tüp bebek bile olmaz demişlerdi oysaki.. şimdi eltim de bana diyor ki.. sen doğurana kadar ben 50 tane doğrurum diyor aramızda 10 yaş var... resmen laf soktu... asabım çok bozuluyor düşündükçe... bir arkadaşımda da ur çıktı hamile kalman mümkün değil uru da takibe alıcaz hemen alamayız dediler.. ama kız hamile üstelik daha 1 yıl olmadı ve pko hastası.. Allah'ım dicekmisiniz ki kıskanıyomusun? hayııırrrr Allah herkese versin ama nolur biz de kavuşalım artık ((((((( bazen dayanılmayacak boyutlara geliyor üzüntüm... bu ay hiç umudum yok adet gibi kramp giriyor... bence bu ay da olmadı

Son düzenleme:
çok haklısın cnm... bu arada pamukşekerim hamile

pamuk şekerim nerelerdesin kızzz sancım var diyodun ne oldu hele gelde söyle allah korusun bir sıkıntı yok demi??

canım geçti bildiğim kadarıyla iyiydi.. bu arada canım sen adet sancısı ve kasık batması yaşadın mı ve kaç gün sürdü? bulmuşken sorayım dedim

aynen cnm benımde ıkıncı ay ama sankı bende aylardır beklıyorum gıbı çok ıstıyorum. bu hafta adet haftam 14 une kadar gelmesı gerekıyo. gelmez ınş. hıçbır belırtı yok ne hamılelık nede adet ıçın. bu ay için umudum yok nedense

Ben 29 günde bir olmuyorum.30 gün oluyor genelde.
O yüzden 18'i diyorum,az kaldı 9 güncük :) bekleriz..

Bak ne güzel kendin anlatmışsın mucize gibi şeyler olmuş.Olmaması gereken durumlarda olmuş.
Bu işin tek oluru Allah'ın istemesi o yüzden olmayacaksa olmuyor,olacaksa da hiçbirşey engel olmuyor.
Ben de 6 ay içinde hamile kalmazsam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.

1,5 yıl içinde kendini çok yıprattın eminim belki de sadece rahatlamaya ihtiyacın var ?
Yani çok zor biliyorum ama bu konudan uzaklaşırsan bebek oldu olacak gibi durumlarda gebeliği engelliyor.

Dualarına aminnn diyorum İnşallah haftaya güzel haberler veririz.
Ben bu ay sanırım bedenimi dinlemeye başladım.
Belim ağrıyor ara ara,böyle adet iken hangi o bölgedeki damarları hisseder ya insan acıdan .
Aynı şekilde o damarları hissediyorum sanki adetmişim gibi.
Muhtemelen bunlar benim kendi kendime gelin-güvey olmalarım.

Buradaki hamilelik belirtilerini okuyup üzülmemek lazım aslında.
Çünkü herkes başka başka şeyler yaşıyor.
Belirti yaşamadan da olabilir yani ilk haftalar..
O yüzden belirti yok diye ümitsizliğe kapılma.
Zaten çoğu kez adet belirtisiyle aynı olduğunu da söylüyorlar.

Sağlıkla gelsinler inşallah ,en hayırlı ama en kısa zamanda :)

Canım belli mi olur birimizden biri bu ay tuttururuz.. umut da bitmiyo içimde hani bende de birkaç gündür kasık batmaları oldu baya baya.. bi de sanki rahmimin sağından solundan ortasından sanki solucanlar geçiyormuş gibi içinde kıpırtılar var hiç olmazdı anlamadım ((((( adet ağrısı gibi ağrı oluyor bazende.. aman yaaa valla kafayı yicesss

Benim adetlerimde öyle acılı sancılı geçmez pek.
Sadece ilk gün kötü olurum ikinci gün sıradan bir gün gibi devam eder.
Hamile olunca kuruluk oluyor diyenler var,akıntı oluyor diyenler var.
Hangisi doğru acaba ?:18:

Bu ay olmazsa soğan kürüne başlayacağım bir de ovülasyon testi alacağım.

evet okudukçe etkılenıyoru. bırkaç gunde süreklı afedersınız idrarıma bakar oldum hanı pulpul olur demişlerya....ondan arıyorum
benım 2 gundur boyle tam kasığımda değil az daha ustu sol tarafta bazen batma bazen ağırlık hıssı var. gecen sene kıst çıkmıştı kaybolmuştu ınş tekrar etmez...korktum

Yaa varya umudum yok ama bazen de diyorumki bu ay da olmazsa napıcam ben valla canım o akıntı var yok filan onlara takılma.. yok mide bulantısıymış yok baş dönmesiymiş daha 2 haftalıkken karnımda hamilelik çizgisini gördüm diyen var yok artık diyorum ve ben bunları ciddiye almıyorum adet gecikirse olur gecikmezse gelirse zaten yandın.. haa yerleşme kanaması olabiliyor adet oldum sandın kesildi kanama o zaman şüphelen... gerisi boş canım.. adet gecikmeden benim hiçbir arkadaşım anlamadı sadece eltin 5-6 haftalıkken sık idrara çıkmış ama iltihap çıktıydı onda da .. yani herkesin her dediğine kulak vermesek bu kadar hayal kırıklığı olmayacak gene de belirti arıyoruz işte.. ama kasık ağrısı adet ağrısı gibib ağrı olur geçer dedi annem.. hayırlısı Allah'tan.. O'ndan umudu kesmek olmaz.. ben bu ay çok dua ettim herkese ve bana inşallah bebişler bekletmezler bizi. her gün hamile olduğumu görüyorum rüyamda yeetttrrr uyumucam artık

aynen ya ben de manyak gibi idrarıma bakar oldum.. bende de olurdu kist sonra geçti onlara takılma oluyor her kadında

Sibel o nasıl şey yahu,idrar nasıl pul pul olur
Bende bakayım diyeceğim ama anlamadım ki :)
Kist değildir inşallah,bir de onunla uğraşmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…