- Konu Sahibi pamuk34seker
-
o nasl oluyo canm dörtbuçukaylık evli beş aylıdr gebe kalmaya çalışyon:):):)
canım en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın inş.ben korunduğum halde hamile kaldım allah isteyince oluyo demekki..takma kafaya akışına bırak herşey gönlünce olsun:)
amin inşallah cümlemize evet ne kadar sanal olursa olsun hepimiz canlıyız o yüzden normalde paylaşamadıklarımızı burda çok rahat yazıyoruz ortam çok süper keşke daha önce üye olsaydım arrrr ın baktım tüm yazışmalarımmıza herşeyi yazmış şaşkın adetini yazmamış şimdilerde de hiç karşılaşmadım yogun çalışma içindedir o şimdiinşallah oda sende onun gibi senin gibi isteyen herkese rabbim nasip etsin
Canım Allah razı olsun senden :)))) valla bugün bunalım takılıyordum rahatladım.. off adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım var korkuyorumm
tamamen senle aynı durumdayım. 2 aymız korunmadan gecen yaşımda 29 a gelıyor. hayırlısı bakalım inş çok benzemeyız
kızlar ben de 29 olucam ocakta(((( hamile kalmak istiyorum... hsg bile çektirdim 2. ayım ama sabretmek zooorrr
yeni üyeyim dertliyim dört buçuk yıldır evliyim ve son 5 aydır bebiş istiyorum bilinçli başladım ovülasyonumu takip ederek çalışıyorum ama olmuyo bitürlü testlerde de hiç bi sorun yok acaba sorun nerede yardımcı olun kızlar bana yaaa
canım dört buçuk yıldır evliyim yazıyo
arkadaşım öncelikle neden bu kadar stres yaptın bunu kendine anlamadım..anladığım kadarıyla 4,5 senedir evli olsanda sonuçta 5 aydır bebek için bekliyorsun..5 ay çok kısa bir süre doktorlar 1 sene olmamasını normal karşılıyorlar ..benimde 11 aydır hamile kalamıyordum fakat hiç kafama takmadım çünkü eğer 1 seneyi geçerse doktora giderim tahlillerimi yaptırırım tahlillerim temiz çıktığı halde hala hamile kalamazsam o zaman düşünürüm diyordum ama hepte Rabbime hayırlısı diye dua ettim..ÖNCELİKLE ALLAH bir evlat nasip edecekse eder o minik kalbi karnıma üflemedikten sonra ben ne yaparsam yapayım olmaz..strese gerek yok sen zaten üstüne düşeni yapmışın tahlillerini yaptırmışsın temiz çıkmış ee başka ne yapabilirsin.. üstüne düşeni yap ve tevekkül et..nacizane tavsiyem
Öncelikle..
PamukŞeker çok sevindim senin adına tebrik ediyorum.
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Verdiğin haber inan sadece seni etkilenmiyor.
İnsan birgün bende bu haberi vereceğim duygusu yaratıyor.
O yüzden gerçekten güzel bir haberdi bu..
Sibelim84 ve elifnil58 arkadaş bulmama sevindim :)
Dilerim en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız bizde.
2. ay ama bana 12. ay gibi geliyor.
Bugün canım biraz sıkkın,ayın 18'i adet günüm bekliyorum.
Sanırım biraz da psikolojik olarak kendi belirtilerimi yaşıyorum.
İlk ay bile hamile kalan birçok örnek tanıyorum.
Bugün birkaç haber aldım ; hamile kalmaması gereken bir arkadaşım galiba hamile kalmış.
Yine başka bir arkadaşımın kardeşi bebeği daha 1 yaşına basmadan ikinciye kaza ile hamile kalmış.
Hemde tek bir ilişki ile...
Allah hayırlı vakitte versin ne diyeyim..
çok haklısın cnm... bu arada pamukşekerim hamilearkadaşım öncelikle neden bu kadar stres yaptın bunu kendine anlamadım..anladığım kadarıyla 4,5 senedir evli olsanda sonuçta 5 aydır bebek için bekliyorsun..5 ay çok kısa bir süre doktorlar 1 sene olmamasını normal karşılıyorlar ..benimde 11 aydır hamile kalamıyordum fakat hiç kafama takmadım çünkü eğer 1 seneyi geçerse doktora giderim tahlillerimi yaptırırım tahlillerim temiz çıktığı halde hala hamile kalamazsam o zaman düşünürüm diyordum ama hepte Rabbime hayırlısı diye dua ettim..ÖNCELİKLE ALLAH bir evlat nasip edecekse eder o minik kalbi karnıma üflemedikten sonra ben ne yaparsam yapayım olmaz..strese gerek yok sen zaten üstüne düşeni yapmışın tahlillerini yaptırmışsın temiz çıkmış ee başka ne yapabilirsin.. üstüne düşeni yap ve tevekkül et..nacizane tavsiyem
pamuk şekerim nerelerdesin kızzz sancım var diyodun ne oldu hele gelde söyle allah korusun bir sıkıntı yok demi??
Öncelikle..
PamukŞeker çok sevindim senin adına tebrik ediyorum.
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Verdiğin haber inan sadece seni etkilenmiyor.
İnsan birgün bende bu haberi vereceğim duygusu yaratıyor.
O yüzden gerçekten güzel bir haberdi bu..
Sibelim84 ve elifnil58 arkadaş bulmama sevindim :)
Dilerim en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız bizde.
2. ay ama bana 12. ay gibi geliyor.
Bugün canım biraz sıkkın,ayın 18'i adet günüm bekliyorum.
Sanırım biraz da psikolojik olarak kendi belirtilerimi yaşıyorum.
İlk ay bile hamile kalan birçok örnek tanıyorum.
Bugün birkaç haber aldım ; hamile kalmaması gereken bir arkadaşım galiba hamile kalmış.
Yine başka bir arkadaşımın kardeşi bebeği daha 1 yaşına basmadan ikinciye kaza ile hamile kalmış.
Hemde tek bir ilişki ile...
Allah hayırlı vakitte versin ne diyeyim..
Canım benim de geçen ayki adetim 18 aralıktı.. şimdi 16 ocaka kadar adet olmazsan gel dedi doktorum ama ben o kadar hüsrana uğradım ki 2 ay neki? bir buçuk yıldır çabalıyorum.. en sonnda kasımda rahim filmi çektirdim ilk ay adet oldum bu 2. ayım beklemedeyim.. 18 ocak ı beklicem bende.. inşallah adet olmayız cnm.. Rabbim Muhammed s.a.v. aşkına bize evlatlarımızı hayırlısı ile verir inşallah... benim eltime menopoz dediler. kahroldu profesörlere gittik hatta biri çok meşhurdur ali fuat şengör.. dediki mümkün değil ymurtan kalmamış kıbrıstan yumurta nakli yaptırcaksın dedi... o da ilk çocuğu rahim filminden dolayı olması sebebi ile bir ihtimal tekrar çektirdi.. bir de ne olsun 6 ay sonra hamile...tüp bebek bile olmaz demişlerdi oysaki.. şimdi eltim de bana diyor ki.. sen doğurana kadar ben 50 tane doğrurum diyor aramızda 10 yaş var... resmen laf soktu... asabım çok bozuluyor düşündükçe... bir arkadaşımda da ur çıktı hamile kalman mümkün değil uru da takibe alıcaz hemen alamayız dediler.. ama kız hamile üstelik daha 1 yıl olmadı ve pko hastası.. Allah'ım dicekmisiniz ki kıskanıyomusun? hayııırrrr Allah herkese versin ama nolur biz de kavuşalım artık((((((( bazen dayanılmayacak boyutlara geliyor üzüntüm... bu ay hiç umudum yok adet gibi kramp giriyor... bence bu ay da olmadı
aynen cnm benımde ıkıncı ay ama sankı bende aylardır beklıyorum gıbı çok ıstıyorum. bu hafta adet haftam 14 une kadar gelmesı gerekıyo. gelmez ınş. hıçbır belırtı yok ne hamılelık nede adet ıçın. bu ay için umudum yok nedense
Ben 29 günde bir olmuyorum.30 gün oluyor genelde.
O yüzden 18'i diyorum,az kaldı 9 güncük :) bekleriz..
Bak ne güzel kendin anlatmışsın mucize gibi şeyler olmuş.Olmaması gereken durumlarda olmuş.
Bu işin tek oluru Allah'ın istemesi o yüzden olmayacaksa olmuyor,olacaksa da hiçbirşey engel olmuyor.
Ben de 6 ay içinde hamile kalmazsam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.
1,5 yıl içinde kendini çok yıprattın eminim belki de sadece rahatlamaya ihtiyacın var ?
Yani çok zor biliyorum ama bu konudan uzaklaşırsan bebek oldu olacak gibi durumlarda gebeliği engelliyor.
Dualarına aminnn diyorum İnşallah haftaya güzel haberler veririz.
Ben bu ay sanırım bedenimi dinlemeye başladım.
Belim ağrıyor ara ara,böyle adet iken hangi o bölgedeki damarları hisseder ya insan acıdan .
Aynı şekilde o damarları hissediyorum sanki adetmişim gibi.
Muhtemelen bunlar benim kendi kendime gelin-güvey olmalarım.
Canım belli mi olur birimizden biri bu ay tuttururuz.. umut da bitmiyo içimde hanibende de birkaç gündür kasık batmaları oldu baya baya.. bi de sanki rahmimin sağından solundan ortasından sanki solucanlar geçiyormuş gibi içinde kıpırtılar var hiç olmazdı anlamadım ((((( adet ağrısı gibi ağrı oluyor bazende.. aman yaaa valla kafayı yicesss
Benim adetlerimde öyle acılı sancılı geçmez pek.
Sadece ilk gün kötü olurum ikinci gün sıradan bir gün gibi devam eder.
Hamile olunca kuruluk oluyor diyenler var,akıntı oluyor diyenler var.
Hangisi doğru acaba ?:18:
Bu ay olmazsa soğan kürüne başlayacağım bir de ovülasyon testi alacağım.
evet okudukçe etkılenıyoru. bırkaç gunde süreklı afedersınız idrarıma bakar oldumhanı pulpul olur demişlerya....ondan arıyorum
benım 2 gundur boyle tam kasığımda değil az daha ustu sol tarafta bazen batma bazen ağırlık hıssı var. gecen sene kıst çıkmıştı kaybolmuştu ınş tekrar etmez...korktum
evet okudukçe etkılenıyoru. bırkaç gunde süreklı afedersınız idrarıma bakar oldumhanı pulpul olur demişlerya....ondan arıyorum
benım 2 gundur boyle tam kasığımda değil az daha ustu sol tarafta bazen batma bazen ağırlık hıssı var. gecen sene kıst çıkmıştı kaybolmuştu ınş tekrar etmez...korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?