- Konu Sahibi bitane2014
-
Ne güzel işte eşiniz kardeşleri birbirine yakınlaştırıyor,birlikte vakit geçirsinler diye bunun neresi kötü.Siz bu adamla evlenirken çocukları olduğunu biliyordun adam ne yapsın çocuklarını görmesin mi dışlasın mı ne güzel işte kardeşler arası Ayırım yapmıyor.Esim önceki evliliklerinden olan buyuk yastaki çocuklarıyla benım 3 yasındaki oğlumu da alıp 10 gunlugune tatıle gıttı.Ben hamileyim bu arada.Gecen sene gene bu zamanlar yıne çocukları yüzünden karakolluk olup boşanma davası açtım.Vazgecırdı.Ama hala benım ıstemedıgım ne varsa ardına koymuyor.Onlara aşırı düşkün.En buyuk ve tek sorunumuz çocukları.Butun evlılıgımı onların golgesınde yasıyorum.Her zaman oncelık onların.Oglumu da sureklı onlarla bıraraya getırmeye çalışıyor.Gecen sene boşanma aşamasında 1 ay yuzunu gostermedı,onlarla bırarada tuttu.Ben herseyı affettım.Sımdı de evlılık yıldonumumde oğlumu alarak hamıle halımle benı tek basına bırakarak tatıle gıttı.
Esim önceki evliliklerinden olan buyuk yastaki çocuklarıyla benım 3 yasındaki oğlumu da alıp 10 gunlugune tatıle gıttı.Ben hamileyim bu arada.Gecen sene gene bu zamanlar yıne çocukları yüzünden karakolluk olup boşanma davası açtım.Vazgecırdı.Ama hala benım ıstemedıgım ne varsa ardına koymuyor.Onlara aşırı düşkün.En buyuk ve tek sorunumuz çocukları.Butun evlılıgımı onların golgesınde yasıyorum.Her zaman oncelık onların.Oglumu da sureklı onlarla bıraraya getırmeye çalışıyor.Gecen sene boşanma aşamasında 1 ay yuzunu gostermedı,onlarla bırarada tuttu.Ben herseyı affettım.Sımdı de evlılık yıldonumumde oğlumu alarak hamıle halımle benı tek basına bırakarak tatıle gıttı.
Kötü kalpli bir insansınız bence neden onun cocuklari diye ayrim yapiyorsunuz ki. Siz zaten onun cocuklarini bilerek ve kabul ederek evlenmissiniz. Adam ne guzel kardesleri birbirine yakinlastirmaya calisiyor. Ayni sey sizin basinizavgelse ne yapardiniz acaba yazik valla yazik.
Bencillik diz boyu. Ama yarin obur gun ayrilirsan , kocanda senin cocuklarinla ilglenmese buraya yeni konu acarsin . Evlendi cocuklarimizi hic arayip sormuyor diye istedigin bu mu. Uyumlu ol biraz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cocuklari kac yasinda?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizde ödül olarak kucağına 2.yi vereceksiniz yarın öbür gün küçük çocuğum var nasıl ayrılayım diye konu açacaksınız boşanmak istediğiniz adama apar topar çocuk yapıyosunuz ne çabuk unutuyorsunuz hiç anlamıyorum.
Çocuk denecek yası gecmıs 20 -25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?