- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi bitane2014
-
Sagol canım.Iste tam bu.Onları bastacı yapıp sureklı benı ezdırmesı.Su anda da yaptığı o.Kardes kaynaştırmak degıl,Kızının dedıgını yapmak.Sırf huzursuz olalım dıye uğraşıp her defasında babasına dedıgını yaptıran bır kız var karsımda.
Ne mutlu size ki merhametli bir insanla evlisiniz. Evlendi diye eski evliliklerinden olan çocuklarını silen, merhametsiz ve sorumsuz biriyle evliliği mi tercih ederdiniz yoksa?
3. olmak ve 2 çocuk üzerine gitmek için tek cezbedici faktör eşinizin mal varlığı maddi durumu gibi geldi bana.....zira her kadın bu adam neden 2 kadından da boşanmış diye durur düşünün..hadi 1. si haksızdı 2. side mi haksızdı o bayanların diyip 3. olmayı büyük bir risk olarak görüp arkasına bakmadan kaçardı normal düşünebilen her bayan ki adam , ne kadar yakışıklı ne kadar anlayışlı ne kadar romantik olursa olsun...
Uzuldum durumunuza arkadasim. Keske bastan hatayi yapmasaydiniz ama olan olmus. Herkes size yuklenmis, sebebi ise ilk mesajinizda olaylari detayli anlatmayisiniz. Hamile karisini birakip tatile giden adamdan hicbir halt olmaz. Sirf bu bile yeter. Sizin yapmaniz gereken esinizle konusmak. Cocuklarla da konusup abla kardes gibi olmayi saglamak. Eger bosanmayacaksaniz tabii. Esinize iyi niyetinizi gostermeye calisin. Kolayliklar dilerim.
Kücücük cocuklari kiskaniyosunuz resmen. Bu kadar bencil olmayin Allah askina. Adam sizin cocugunuzi kendi cocuklarindan ayirmiyor diye bosanmak istenirmi insan. Ne yapsin üvey babalikmi? Eziyet mi etsin cocuga, ac mi biraksin. Kendi evladina oyuncak alirken, sizin cocugunuza cöp mü alsin? Istediginiz bu mu? Benim bildigim, insan kendi evladi olmadigi halde kendi evladi gibi görenlerin alnindan öper, siz tekme atiyorsunuz... Bu durumda yaziklar olsun demekten baska bisey düsmez bana!
aynı şeyi teyzemde yapıyor ..
o adamın cocukları onlar !
çöpe mi atsın yola mı !
sen atsana cocuklarını ..
ne güzel cocuklarına zmn ayırıyor ..
tebrik ederim eşinizi ..
bugun cocugunu atan , yarın benide atar ..
Ben uzerınde 10 dk bıle düşünmeden evlendım.Cunku cok ıdealdı,hayrandım.Ve bı taraftan da ne olursa olsun kesınlıkle evlenmemelısın bu adamla diyerek.Maddı durumu o zamanlar benden farklı degıldı.Ne yaptıysak beraber çalışarak yaptık.Tabı ona sorsan o kazandı.Eger bı faydalanma varsa kesınlıkle o benden faydalandı.Ben genel olarak verıcıyım.Kadınlara gelınce kendını oyle anlattı kı bırıncısı cocugu ıstememıs kendı cocugunu bırakmış ,ıkıncısı de akıl hastasıymış kader ıste.Yanı ne dedıyse ınandım ya da ınanmak ıstedım.Yazık adama! Evet sağlıklı dusunemedım ve hala da dusunemıyorum.Bırseyı bozmak yenı bırseye başlamak benım ıcın zor geliyor.Yakısıklı degıldı,hatta ıstemedıgım tum fızıksel ozellıkler vardı.Ya bılmıyorum yaptım bı hata ve hata olduğunu kabul etmeyip ayrılmayı yenılgı gördüğümden buralara kadar geldım.
Canım konu farklı ,çocuk istememe yok adam kadınlara kuluçka makinası muamelesi yapıp çocukları alıyor kadınları atıyor kadın mağdur olmuş mahfolmuş diğer kadınlar gibi
Siderolites
neden bilmiyorum ama konuyu öyle açması bilinçli geldi.ilgi için mi başka bir şey için mi bilmiyorum.ilk yorumda bizler için gayet hoş bir tablo vardı.çocuklaıyla ilgili bir baba
neden bilmiyorum ama konuyu öyle açması bilinçli geldi.ilgi için mi başka bir şey için mi bilmiyorum.ilk yorumda bizler için gayet hoş bir tablo vardı.çocuklaıyla ilgili bir baba
Ben uzerınde 10 dk bıle düşünmeden evlendım.Cunku cok ıdealdı,hayrandım.Ve bı taraftan da ne olursa olsun kesınlıkle evlenmemelısın bu adamla diyerek.Maddı durumu o zamanlar benden farklı degıldı.Ne yaptıysak beraber çalışarak yaptık.Tabı ona sorsan o kazandı.Eger bı faydalanma varsa kesınlıkle o benden faydalandı.Ben genel olarak verıcıyım.Kadınlara gelınce kendını oyle anlattı kı bırıncısı cocugu ıstememıs kendı cocugunu bırakmış ,ıkıncısı de akıl hastasıymış kader ıste.Yanı ne dedıyse ınandım ya da ınanmak ıstedım.Yazık adama! Evet sağlıklı dusunemedım ve hala da dusunemıyorum.Bırseyı bozmak yenı bırseye başlamak benım ıcın zor geliyor.Yakısıklı degıldı,hatta ıstemedıgım tum fızıksel ozellıkler vardı.Ya bılmıyorum yaptım bı hata ve hata olduğunu kabul etmeyip ayrılmayı yenılgı gördüğümden buralara kadar geldım.
aynı seyi teyzemde yapıor .. teyzemi haksız buluorum ..
adam cocuklarına düskün tebrik ediorum adamı ..
ha kadını neden atıyor ?
aralarında ne var bilemem ..
herkes iyi kalpli melegi oynamis ama sizin bebeginizi elinizden alip sizi de hamile halinizle tek basiniza birakan kocanizi nasil paralicaginizi görmek isterdim. film oynuyo sanki burda. ayy ne guzel çocuklarına duskun bi baba. onunki çocuk babasindan ayrılamaz ama benim yavrumu al tatile götür anasindan ayir. o adami ver elime geberteyim. dengeyi kuramicaksa evlenmicekti,rezalete bak. allah size sabir versin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?