• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun nerede

Sagol canım.Iste tam bu.Onları bastacı yapıp sureklı benı ezdırmesı.Su anda da yaptığı o.Kardes kaynaştırmak degıl,Kızının dedıgını yapmak.Sırf huzursuz olalım dıye uğraşıp her defasında babasına dedıgını yaptıran bır kız var karsımda.

Allah yardımcın olsun aile ii fiziksel ve ruhsal iddete maruz kalıyorsun eşin eş kıymeti bilen bir adam değil bunu adam edemezsin, bu çocuklarda babalarını seninle paylaşmak istemiyor boşaltmana kadar huzur bulmazlar ailen arkadaysa veya çalışıyorsanız ayrılın

Siderolites

3. olmak ve 2 çocuk üzerine gitmek için tek cezbedici faktör eşinizin mal varlığı maddi durumu gibi geldi bana.....zira her kadın bu adam neden 2 kadından da boşanmış diye durur düşünün..hadi 1. si haksızdı 2. side mi haksızdı o bayanların diyip 3. olmayı büyük bir risk olarak görüp arkasına bakmadan kaçardı normal düşünebilen her bayan ki adam , ne kadar yakışıklı ne kadar anlayışlı ne kadar romantik olursa olsun...

Ne mutlu size ki merhametli bir insanla evlisiniz. Evlendi diye eski evliliklerinden olan çocuklarını silen, merhametsiz ve sorumsuz biriyle evliliği mi tercih ederdiniz yoksa?

Onun ıcın söylenemeyecek tek soz merhamet.Merhamet mıdır hamıle karını bırakıp 3 yasındakı cocugu ağlaya ağlaya tatıle götürmek.Sorun herkesın çocuklarını sılmesını ya da yok saymasını ıstedıgımı sanması.Alakası yok.Sorun BENI YOK SAYMASI.Kendısı daha once de bı aylık evlıyken de aldı çocuklarını gıttı tatıle ardına bıle bakmadı.Ama sımdı evlılık yıldonumumuzde ustelık bunu yapması sart mıydı?Hadı kendı gıtsın oğlumu alıp benı dört duvar arasında bırakması acımasızlık degıl mı?Gunlerdır yataktan kalkamıyorum.Onlar gununu gun edıyor.Zaten kızı sevgılı rollerınde kolundan çıkmıyordur.Eskıden bı yere gıderdık,kızı koluna gırerdı ben tek.Onlar gozgoze dızdıze ben de komsu kadın gıbı karsı kosede.

3. olmak ve 2 çocuk üzerine gitmek için tek cezbedici faktör eşinizin mal varlığı maddi durumu gibi geldi bana.....zira her kadın bu adam neden 2 kadından da boşanmış diye durur düşünün..hadi 1. si haksızdı 2. side mi haksızdı o bayanların diyip 3. olmayı büyük bir risk olarak görüp arkasına bakmadan kaçardı normal düşünebilen her bayan ki adam , ne kadar yakışıklı ne kadar anlayışlı ne kadar romantik olursa olsun...

Ben uzerınde 10 dk bıle düşünmeden evlendım.Cunku cok ıdealdı,hayrandım.Ve bı taraftan da ne olursa olsun kesınlıkle evlenmemelısın bu adamla diyerek.Maddı durumu o zamanlar benden farklı degıldı.Ne yaptıysak beraber çalışarak yaptık.Tabı ona sorsan o kazandı.Eger bı faydalanma varsa kesınlıkle o benden faydalandı.Ben genel olarak verıcıyım.Kadınlara gelınce kendını oyle anlattı kı bırıncısı cocugu ıstememıs kendı cocugunu bırakmış ,ıkıncısı de akıl hastasıymış kader ıste.Yanı ne dedıyse ınandım ya da ınanmak ıstedım.Yazık adama! Evet sağlıklı dusunemedım ve hala da dusunemıyorum.Bırseyı bozmak yenı bırseye başlamak benım ıcın zor geliyor.Yakısıklı degıldı,hatta ıstemedıgım tum fızıksel ozellıkler vardı.Ya bılmıyorum yaptım bı hata ve hata olduğunu kabul etmeyip ayrılmayı yenılgı gördüğümden buralara kadar geldım.

Uzuldum durumunuza arkadasim. Keske bastan hatayi yapmasaydiniz ama olan olmus. Herkes size yuklenmis, sebebi ise ilk mesajinizda olaylari detayli anlatmayisiniz. Hamile karisini birakip tatile giden adamdan hicbir halt olmaz. Sirf bu bile yeter. Sizin yapmaniz gereken esinizle konusmak. Cocuklarla da konusup abla kardes gibi olmayi saglamak. Eger bosanmayacaksaniz tabii. Esinize iyi niyetinizi gostermeye calisin. Kolayliklar dilerim.

aynı şeyi teyzemde yapıyor ..
o adamın cocukları onlar !
çöpe mi atsın yola mı !
sen atsana cocuklarını ..
ne güzel cocuklarına zmn ayırıyor ..
tebrik ederim eşinizi ..
bugun cocugunu atan , yarın benide atar ..

Uzuldum durumunuza arkadasim. Keske bastan hatayi yapmasaydiniz ama olan olmus. Herkes size yuklenmis, sebebi ise ilk mesajinizda olaylari detayli anlatmayisiniz. Hamile karisini birakip tatile giden adamdan hicbir halt olmaz. Sirf bu bile yeter. Sizin yapmaniz gereken esinizle konusmak. Cocuklarla da konusup abla kardes gibi olmayi saglamak. Eger bosanmayacaksaniz tabii. Esinize iyi niyetinizi gostermeye calisin. Kolayliklar dilerim.

neden bilmiyorum ama konuyu öyle açması bilinçli geldi.ilgi için mi başka bir şey için mi bilmiyorum.ilk yorumda bizler için gayet hoş bir tablo vardı.çocuklaıyla ilgili bir baba:31:

Kücücük cocuklari kiskaniyosunuz resmen. Bu kadar bencil olmayin Allah askina. Adam sizin cocugunuzi kendi cocuklarindan ayirmiyor diye bosanmak istenirmi insan. Ne yapsin üvey babalikmi? Eziyet mi etsin cocuga, ac mi biraksin. Kendi evladina oyuncak alirken, sizin cocugunuza cöp mü alsin? Istediginiz bu mu? Benim bildigim, insan kendi evladi olmadigi halde kendi evladi gibi görenlerin alnindan öper, siz tekme atiyorsunuz... Bu durumda yaziklar olsun demekten baska bisey düsmez bana!

Tumunu okumadan yazmışsınız sanırım.Kucuk çocuk dedıklerınız 20-25 yasındalar.Benım cocugum 3 yasında.Onların oyuncak yası gecmıs durumda.Benım cocugum bızım ortak cocugumuz ve benım ılk evlılıgım onun 3.evlılıgı.Sımdı ıkıncı cocugumuzu bekliyoruz.Genelı okursanız daha bı anlayabılırsınız belkı benı.

aynı şeyi teyzemde yapıyor ..
o adamın cocukları onlar !
çöpe mi atsın yola mı !
sen atsana cocuklarını ..
ne güzel cocuklarına zmn ayırıyor ..
tebrik ederim eşinizi ..
bugun cocugunu atan , yarın benide atar ..

Canım konu farklı ,çocuk istememe yok adam kadınlara kuluçka makinası muamelesi yapıp çocukları alıyor kadınları atıyor kadın mağdur olmuş mahfolmuş diğer kadınlar gibi

Siderolites

Ben uzerınde 10 dk bıle düşünmeden evlendım.Cunku cok ıdealdı,hayrandım.Ve bı taraftan da ne olursa olsun kesınlıkle evlenmemelısın bu adamla diyerek.Maddı durumu o zamanlar benden farklı degıldı.Ne yaptıysak beraber çalışarak yaptık.Tabı ona sorsan o kazandı.Eger bı faydalanma varsa kesınlıkle o benden faydalandı.Ben genel olarak verıcıyım.Kadınlara gelınce kendını oyle anlattı kı bırıncısı cocugu ıstememıs kendı cocugunu bırakmış ,ıkıncısı de akıl hastasıymış kader ıste.Yanı ne dedıyse ınandım ya da ınanmak ıstedım.Yazık adama! Evet sağlıklı dusunemedım ve hala da dusunemıyorum.Bırseyı bozmak yenı bırseye başlamak benım ıcın zor geliyor.Yakısıklı degıldı,hatta ıstemedıgım tum fızıksel ozellıkler vardı.Ya bılmıyorum yaptım bı hata ve hata olduğunu kabul etmeyip ayrılmayı yenılgı gördüğümden buralara kadar geldım.

bence sizde bu kadar yüklenmemek gerekiyor..insanlar yaşadıkları için kolay atıp tutabiliyor,haklı oldukları yerlerde var ama sizin durumda pek iç açıcı değil :( allah yardımcınız olsun

Canım konu farklı ,çocuk istememe yok adam kadınlara kuluçka makinası muamelesi yapıp çocukları alıyor kadınları atıyor kadın mağdur olmuş mahfolmuş diğer kadınlar gibi

Siderolites

aynı seyi teyzemde yapıor .. teyzemi haksız buluorum .. :19:

adam cocuklarına düskün tebrik ediorum adamı .. :46::46:

ha kadını neden atıyor ? :ssz:

aralarında ne var bilemem .. :51:

neden bilmiyorum ama konuyu öyle açması bilinçli geldi.ilgi için mi başka bir şey için mi bilmiyorum.ilk yorumda bizler için gayet hoş bir tablo vardı.çocuklaıyla ilgili bir baba:31:

eğer öyle bir konu ise ..bu çok moda oldu bu aralar :))))

Ya bilemiyorum ama ben uzuldum. Bakin esiniz sizi hamile halinizle birakip tatile gitse ne dusunursunuz? Incinmez misiniz?
Biz daha esimle balayi tatiline cikmadik. Agustosta cikacagiz. Esim cok yogun calisiyor. Gecen arkadaslari tatile gitmisler. Ben de dedim ki sen de gitseydin, soyleseydin bana izin verirdim. Cok calisiyorsun, kafan dagilirdi biraz. Olur mu oyle sey ya dedi, ben daha karimla tatile cikmamisim, arkadaslarimla mi cikacagim dedi. Ben bile bu durumu dusunemezken esim dusundu. Ama hamile bir kadinin yalniz birakilmayacagini herkes bilir. Ozel bir cabaya gerek yok bunu anlamak icin. Is icin olur, zaruri durum olur da tatil icin olmaz yahu.

Son düzenleme:
herkes iyi kalpli melegi oynamis ama sizin bebeginizi elinizden alip sizi de hamile halinizle tek basiniza birakan kocanizi nasil paralicaginizi görmek isterdim. film oynuyo sanki burda. ayy ne guzel çocuklarına duskun bi baba. onunki çocuk babasindan ayrılamaz ama benim yavrumu al tatile götür anasindan ayir. o adami ver elime geberteyim. dengeyi kuramicaksa evlenmicekti,rezalete bak. allah size sabir versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zaman basiretiniz bağlanmış demekki .... onca olumsuzluklara rağmen hamilesiniz bir de...Valla bu mübarek günde size yapabileceğim tek şey içten ve samimi olarak dua etmek...Rabbim ıslah etsin eşinizi size de dayanma gücü versin ve sonunda muradınıza erin inş

Belki forumda yeni oldugunuz icin konuyu acarken, olaylari cok detayli yazmadiniz o yuzden size yuklenildi. Ilk anlattiginizda ilgili bir baba ve bunu hazmedemeyen uvey anne gibiydi durum, sonra yorumlar yapildikca anlattiniz, e herkes de her yorumu okumuyor genelde konunun ilk yazisi okunur, o yuzden size yuklenilir..

aynı seyi teyzemde yapıor .. teyzemi haksız buluorum .. :19:

adam cocuklarına düskün tebrik ediorum adamı .. :46::46:

ha kadını neden atıyor ? :ssz:

aralarında ne var bilemem .. :51:

Ben teyzen degılım ve teyzenın davrandığı her nasılsa oyle davranmadım.Onlara tek bır soz bıle söylemem mevzu bahıs degıldı.Bana fızıksel saldırdı ve babası benı tuttu vursun dıye onu degıl daha ne yazayım bılemedım.

herkes iyi kalpli melegi oynamis ama sizin bebeginizi elinizden alip sizi de hamile halinizle tek basiniza birakan kocanizi nasil paralicaginizi görmek isterdim. film oynuyo sanki burda. ayy ne guzel çocuklarına duskun bi baba. onunki çocuk babasindan ayrılamaz ama benim yavrumu al tatile götür anasindan ayir. o adami ver elime geberteyim. dengeyi kuramicaksa evlenmicekti,rezalete bak. allah size sabir versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemde bu kk lı kadınlar olacak allahhhh alllahhhhh:47::47::47:

Back
X