• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun nerede

Ben teyzen degılım ve teyzenın davrandığı her nasılsa oyle davranmadım.Onlara tek bır soz bıle söylemem mevzu bahıs degıldı.Bana fızıksel saldırdı ve babası benı tuttu vursun dıye onu degıl daha ne yazayım bılemedım.

bosanın o zmn .. :ssz:

Esim önceki evliliklerinden olan buyuk yastaki çocuklarıyla benım 3 yasındaki oğlumu da alıp 10 gunlugune tatıle gıttı.Ben hamileyim bu arada.Gecen sene gene bu zamanlar yıne çocukları yüzünden karakolluk olup boşanma davası açtım.Vazgecırdı.Ama hala benım ıstemedıgım ne varsa ardına koymuyor.Onlara aşırı düşkün.En buyuk ve tek sorunumuz çocukları.Butun evlılıgımı onların golgesınde yasıyorum.Her zaman oncelık onların.Oglumu da sureklı onlarla bıraraya getırmeye çalışıyor.Gecen sene boşanma aşamasında 1 ay yuzunu gostermedı,onlarla bırarada tuttu.Ben herseyı affettım.Sımdı de evlılık yıldonumumde oğlumu alarak hamıle halımle benı tek basına bırakarak tatıle gıttı.

Sorun sizde...

Adam sizinle evlendi diye diğer evlatlarını atsın mı? Bu nasıl bir düşünce tarzıdır?

Ne güzel işte kardeşleri bir araya getirip aralarındaki bağı kuvvetlendirmeye çalışıyor. Ya sizi ve oğlunuzu bir kenara bırakıp diğerleriyle tatile gitseydi?

Adam evlatlarına babalık yapıyor diye eşi ondan boşanmak istiyor. Allah sabır versin, evlerden ırak...

Konu sahibinin yazdıklarına bir vak canım adamın 3.evliliği çocukları almış diğer çocuklar anneleri yani öz anneleri ile görüşmüyorlar diğer çocuklar 20yaş üzeri ve adam öyle bir yetki vermişti çocuklara bu kadına fiziksel şiddete carmış olay yani kadına kuluçka makinası muamelesi yapıyorlar bence çocuklarda kadını adam yerine koymuyorlar bu evlilik bitsin kadın gitsin diye uğraşıyorlar çünkü adam eşine hayat arkadaşı muamelesi yapmıyor

Siderolites

Cok detaya gırmek ıstemedım bastan.Sonra dokuldum gıttı.Yazdıklarım yıne de bınde bırıdır.

sorununuz yok demedim zaten.sanki konunuz böyle daha dikkat kılıcı olmuş.o anlattığında sorun yoktu ki,birde hemen çıkmışsın.tabii okuyan herkes size yüklendi,kim derdi varken yok yere kendine yüklenilsin ister ki.
genelde kandırıldığımız konuılar böyle başlıyor

herkes iyi kalpli melegi oynamis ama sizin bebeginizi elinizden alip sizi de hamile halinizle tek basiniza birakan kocanizi nasil paralicaginizi görmek isterdim. film oynuyo sanki burda. ayy ne guzel çocuklarına duskun bi baba. onunki çocuk babasindan ayrılamaz ama benim yavrumu al tatile götür anasindan ayir. o adami ver elime geberteyim. dengeyi kuramicaksa evlenmicekti,rezalete bak. allah size sabir versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kimsenin bilinçli yazacağını düşünmüyorum net anlaşılmadı konu heralde yani kadın mağdur olmuş yorumun çok yerinde olmuş canım

Siderolites

Ben teyzen degılım ve teyzenın davrandığı her nasılsa oyle davranmadım.Onlara tek bır soz bıle söylemem mevzu bahıs degıldı.Bana fızıksel saldırdı ve babası benı tuttu vursun dıye onu degıl daha ne yazayım bılemedım.

Gerçek mi bu ya:53: Siz neden hala o evdesiniz? Ve neden ikinci çocuğu yaptınız?

Nasi yani esinin oglu seni dovuyor esin de seni tutuyor ki cocuk vursun. Sen de bu adamdan bir yetmiyor ikinci cocugu yapiyosun. Helal

o zaman basiretiniz bağlanmış demekki .... onca olumsuzluklara rağmen hamilesiniz bir de...Valla bu mübarek günde size yapabileceğim tek şey içten ve samimi olarak dua etmek...Rabbim ıslah etsin eşinizi size de dayanma gücü versin ve sonunda muradınıza erin inş

Sagol.Ben de sadece ağlayıp dua edıyorum elımden başka bı sey gelmiyor.Babasız kalmasın ıstedım oğlum dünya tatlısı haketmıyor bu kadar kargaşayı.Oncekı hamılelıgımın düşükle sonlanmasında bıle hıc uzulmedı ve benım kanamam olduğu sırada o yıne onlarla dısarda yemekteydı.Bu bebegı planlamadım ama olduğu ıcın sukredıyorum.Bılmem kı kaybettıgım çocuktan sonra başladı butun olaylar.Belkı gelecek melegım ıyı seyler getırır annesine.

Sagol.Ben de sadece ağlayıp dua edıyorum elımden başka bı sey gelmiyor.Babasız kalmasın ıstedım oğlum dünya tatlısı haketmıyor bu kadar kargaşayı.Oncekı hamılelıgımın düşükle sonlanmasında bıle hıc uzulmedı ve benım kanamam olduğu sırada o yıne onlarla dısarda yemekteydı.Bu bebegı planlamadım ama olduğu ıcın sukredıyorum.Bılmem kı kaybettıgım çocuktan sonra başladı butun olaylar.Belkı gelecek melegım ıyı seyler getırır annesine.

umarım kalbinizden geçenleri yaşarsınız ....evlilikte çaresiz kalmak çok zor ama bazen insan göre göre bile bile hazırlıyor sonunu....

Tumunu okumadan yazmışsınız sanırım.Kucuk çocuk dedıklerınız 20-25 yasındalar.Benım cocugum 3 yasında.Onların oyuncak yası gecmıs durumda.Benım cocugum bızım ortak cocugumuz ve benım ılk evlılıgım onun 3.evlılıgı.Sımdı ıkıncı cocugumuzu bekliyoruz.Genelı okursanız daha bı anlayabılırsınız belkı benı.

Madem daha ayrintili bilgi verecektiniz neden taksit taksit yaziyorsunuz? Ben her yorumu tek tek okuyamam ya. En bastan okuyunca kocasinin cocuklarini kiskanan bi es gibi duruyosunuz. Olay farkliysa farkli anlatinki kimse ters yorum yapmasin :)

Yuuuuhhhhh
Birincisi,adamin cocuklariyla ilgilenmesini ben son derece hakli buldum.Sizinde evlendi diye onlari aksatmayacak ya
İkincisi siz neden gitmediniz ki tatile? Kac cocuga esiniz tek nasil bakacak
Ucuncusu ise nasi yani oglu size vuruyo esinizde onu mu tutuyor yoksa benmi yanlis anladim? Bide siz 2. cocugumu yaptiniz?
Bence sorun nerede degil,evliliginiz basli basina problem:ssz:

Allah yardımcın olsun aile ii fiziksel ve ruhsal iddete maruz kalıyorsun eşin eş kıymeti bilen bir adam değil bunu adam edemezsin, bu çocuklarda babalarını seninle paylaşmak istemiyor boşaltmana kadar huzur bulmazlar ailen arkadaysa veya çalışıyorsanız ayrılın

Siderolites
Sabredıyorum.Bosanmaya gucum yok.O da bunu cok ıyı bılıyor.Maddı degıl benım sıkıntım nasıl olsa doyarım hıc sorun degıl.Duygusal olarak yokluğunu kaldıramam.Oglum da cok düşkün babasına buna hakkım yok.40 yasından sonra benım ıcın yenı hayat zor Bı de oğlumun hayatını zorlaştırmak ıstemıyorum.Susayım ağlayayım nasıl olsa geçecek dıyorum.Evlenırlerse bıze rahat verırler dıye umıt edıyorum

Çocuklarını unutmaması ve hâlâ ilgilenmesi güzel. Bu iyi bir baba olduğunu gösterir. Peki iyi bir eş olduğunu gösterecek ne var bu adamda? 3 yaşındaki çocuğu sizden alıp tatile götürmesi ve hamile halinizle sizi yalnız bırakması bana son derece sinir bozucu geldi. Allah korusun ani bir sorununuz olsa uçarak mı gelecek oradan? Ben adama melek gözüyle bakamıyorum. Sizi de haklı buluyorum.

Sabredıyorum.Bosanmaya gucum yok.O da bunu cok ıyı bılıyor.Maddı degıl benım sıkıntım nasıl olsa doyarım hıc sorun degıl.Duygusal olarak yokluğunu kaldıramam.Oglum da cok düşkün babasına buna hakkım yok.40 yasından sonra benım ıcın yenı hayat zor Bı de oğlumun hayatını zorlaştırmak ıstemıyorum.Susayım ağlayayım nasıl olsa geçecek dıyorum.Evlenırlerse bıze rahat verırler dıye umıt edıyorum

Ama bunca şey yaşadıktan sonra nasıl devam edeceksin eşin seni aileden saymıyor böyle evlilik olmaz onlar evlenince yine devam edicek yazık onlarda babalarından gördüklerini eşlerine yapıcak

Siderolites

Çocuklarını unutmaması ve hâlâ ilgilenmesi güzel. Bu iyi bir baba olduğunu gösterir. Peki iyi bir eş olduğunu gösterecek ne var bu adamda? 3 yaşındaki çocuğu sizden alıp tatile götürmesi ve hamile halinizle sizi yalnız bırakması bana son derece sinir bozucu geldi. Allah korusun ani bir sorununuz olsa uçarak mı gelecek oradan? Ben adama melek gözüyle bakamıyorum. Sizi de haklı buluyorum.

Cok teşekkür ederım.Sorun olursa komsum ya da aılem ılgılenecekmıs cok dusuncelı olduğundan oyle soyledı de gıttı.

Sorun maalesef siz de sanırım hamile olduğunuz için biraz daha alıngansınız bu dönemde. Çocuklar bazen zor olabiliyor onlarla anlaşabilmek için yardım alırsanız bundan sonra rahat edersiniz.

Kimse iyilik meleğini oynamadı :20:. Biz konu açılırken yazılanlara göre yorum yapıyoruz. Bazı şeyler sonradan ortaya çıkıyor.

Kimse müneccim değil burada, yazılmadan tahmin etsin bazı şeyleri.

Öbür hanımlar boşuna ayrılmamış demek ki bu adamdan. Adama bak ya, çocukları hanımına şiddet uyguluyor oda erkeğim diye geziyor.

Allah sabır versin, böyle nereye kadar devam eder bilemiyorum.

oğlun annesinin yok sayıldığı,abisi tarafından tartaklandığını gördüğü ortamda çok mu mutlu olacak:26:

Kimse iyilik meleğini oynamadı :20:. Biz konu açılırken yazılanlara göre yorum yapıyoruz. Bazı şeyler sonradan ortaya çıkıyor.

Kimse müneccim değil burada, yazılmadan tahmin etsin bazı şeyleri.

Öbür hanımlar boşuna ayrılmamış demek ki bu adamdan. Adama bak ya, çocukları hanımına şiddet uyguluyor oda erkeğim diye geziyor.

Allah sabır versin, böyle nereye kadar devam eder bilemiyorum.
Yanlış anlaşılma sanırım.

Son düzenleme:
Biz de başta konu açılırken yazılan şeylere göre yorum yapıyoruz, şiddet gibi bu kadar önemli detay anlatılmaz mı? Siz asıl önemli noktaları atlayıp, çocuklarının yaşından, evlilik yıl dönümünüzden falan bahsetmişsiniz, çoğunluk da ona göre yorum yapmış doğal olarak.
Konu sahibi arkadaşım isterseniz konunuzu düzenleyin, bize sonradan verdiğiniz şu can alıcı noktaları konunuza ekleyin, millet de ona göre yorum yapsın.

Back
X