Sorun olur mu?

Mesafe güzeldir bizde bayramdan bayrama birde anneler günü onun dışında telefonlaşırlar en güzeli

O senin doldurulmandan korkmuyor bu kadar ki böyle bir teklifle gelmiş. Ayrıca eşin senden sıkılmış , ailesinden sıkılsa böyle bir teklifle gelmez.

Şöyle ki, 1 sene problem yoktu. Ben yogundum. Arada 1 2saat giderdik. En son hizmet beklentileri, para muabbetleri olunca eşime söyledim. Ben hizmetçimiyim dedim. Birde son 2 3aydır sürekli araba muabbeti olunca üst üste kavgalar arttı.Ben çevremden kime anlatsam, eşinin arkadaşına da anlatsak bana hak veriyor.Herkes ya bu arabayı kaç kişi kullanıyor diyor.Eşimde napayım anam babam diyor. Bizim için iyi olabilir. Kvde artık aramıyor.
Eşimde bende ayrılmak istemiyoruz.O yüzden o da çok üzülsede arabayı satmaya kararlı. Çünkü onların akraba çevresi kalabalık. Sürekli bize iş çıkıyor. Ben karar aldım, ailesi hakkında sohbet ile etmek istemiyorum.Benim saglıgımı olumsuz etkiliyor. Annesigil sitem şeklinde şikayet edebilir.Ama gerisi eşime kaldı.

Konuları bilmiyorum ama bu kadar yıpandıysanız belki iletişimi kesmek iyi gelebilir. Bir deneyin. Eşinize de söyleyin gidip gelme yoksa onları yanımda anmak da yok. Ailenize de söylersiniz durum bu diye. Onlar da ona göre kv konusunu açmaz.

Yok eşim baskı yapmaz. Ama ailesi sorun kesin yapar. Benim için iyi olur. Her gitmemiz kavga gürültü. O da bende sıkıldık artık bu durumdan.

Kayınvalidenin bakışından bile rahatsız olup konu açmış insansın sen.
Onlarda pürü pak değil ama sende normal değilsin. Çok takıntılısın. Sürekli söyleniyorsun muhtemelen.
Eşin de bıkmış işte. Çözüm sunmuş.

Bende çok büyük sorun yokken sürekli ailemle ilgili kavga çıkartan söylenen eşi ne aile götürürüm ne de onun ailesine giderim. Kendi aileme tek gidip eşimin ailesine beraber gitmem kolay kolay.

Yapma kavga.
Git yemeğini ye.
3 sohbet, 2 esneme. Hadi bakalım herkes evine.
Kayınvalide işi niye bu kadar büyütülür? Samimi olduğun için. Samimi olma, takıl yeter.
Uzun zamandır samimi degilim. Gülerek laf sokması sinir ediyor. Birde mesela mevlüde falan gitmezsem kv de kp de bana tavır yapıyor.
Kayınvalide işi niye büyütülür. Evin dışında ama içinde.Rahat plan yapamıyorum, herşeye müdahil.Sürekli eşimi birşeylere sürüklüyor. Dertleri bitmiyor.Yoksa 1 senedir dediginiz gibi yapıyordum.

Ailem zaten bişey demez. Siz mutlu olun yeter der. Bu arada kardeşlerle normal görüşülecek. Onlarla problem olmuyor. Sadece kv problemi var. Kp ilede sorun yok.Eşim konu açsada ben yorum yapmayacağım. O da keser bence. Gidip gelmeyince ben söylenecek bişey bulamam zaten. Annesini de aramayı kestim ben.

Yok eşim baskı yapmaz. Ama ailesi sorun kesin yapar. Benim için iyi olur. Her gitmemiz kavga gürültü. O da bende sıkıldık artık bu durumdan.
Bizimkiler de yapiyor emin olun zamanla alisiyorlar.Simdi cevreden soruyorlarmis "gelin size neden gitmiyor gormuyoruz kizinla damat geliyor da gelinle oglan pek yok" diye.Ne diyorlar bilmem gelinin agzina ettik diyecek halleri yok tabii..Hakediyorlarsa hakettigi gibi davranmak sart

Ben evliliğin siyaset gibi olduğunu dusunenlerdenim. Eşimin ailesiyle ne sosyal olarak ne kültürel olarak ortak bir paydamız yok . Gerçekten ben acik biriyim onlar çok kapalıdır. Görüşler ,hayat tarzları tutmaz. Iki üç ayda bir gider iki üç gün kalırız bazen daha çok bazen daha az . Nasıl çözüyorum bu durumu biliyor musun . Havadan sudan konuşuyoruz elimden geldiğince mutfakta oyalaniyorum bana da iyi oluyor dışarda bahçeleri var meyve topluyorum salıncak var ona biniyorum . Beklentileri vardı baktılar ki ben o kişi değilim vazgeçtiler. Çok kavga gürültü yaşadık eşimle hiç gerek yokmuş. Bir şeyi istemedigimde istemiyorum diyorum gittiğimde güler yüzlü davranıyorum ama sınırlari aşamafan .
Ortak araba diye birşey olamaz zaten satılması lazım kendi arabanizi alın . Eşine ısrar etme bir gün bir kek yap git otur . Senden birşey mi bekliyorlar istemediğin yapma ama eve gelince eşinle kavga da etme. Gün olayı olmuştu sen gelip yapacaksın demişlerdi mesela sen yapmadin bunun için eve gelip eşine bir ton konuşursan adam bunalir. Yapmayacaksan yapma ama olay fa çıkarma. O zaman sende huzurlu olursun eşin de

Öyle tabi. 2 sene olacak aile kavgası bitmiyor. Tek çözüm bu sanırım.

Sorun oluyor mu peki. Birde siz aynı şehirde misiniz? Eşimin ailesi çevre ne der falan aşırı önemser.
Aynı mahalledeyiz ben annemlere giderim ama sık sık değil kendi annem bile benı delirtiyorken kaynanaya sık gitmek kabus olurdu

Sorun olmuyor eşimde bana asla baskı yapmaz ben derim al çocukları git annene diye

Mevlüde niye gidemedin?
Çalışıyorsun. Bitti.
İstediği tavrı yapsın. Mevlüt için işyerinden izin mi alınır de gül geç. O istediği gibi konuşsun.

Planlarına müdahil oluyorsa çözüm eşinin kulağını çekeceksin. Gitmeyecek, işim var, başka yere gidiyoruz vs diyecek.

Sen kayınvalideye gitmeyince canım gelinimi öyle özledim ki bir daha seni asla üzmem mi diyecek. Eşini daha çok kendine çekecek.

Ama önce eşin seni kendi ailesi kabul edecek.

Ama şu da var. Dediklerini yapmadıgımda bana tavır alıyorlar, ters konuşuyorlar.Bileniyorlar.
Ortak arabayı arkadaşımla konuştuk. Eşinin bu yaşa kadar emegi var. Başka birşeyi yok, satılsın diyor o da. Zaten ortak araba ile herşey daha kötü oldu.Eşim araba konusunda çok üzülüyor.Daha alt model bir arabaya binecegim, nasıl çıkacak diyor.Ama bu şekilde de ben gerçekten üzülüyorum. Eşime son kararımdan sonra dırdır etmiyorum ama içime atıyorum.
Ben dediklerini yapmadığımda kv de kp de tavır alıyor bana.Terslıyor falan. Bende tabı eşime patlıyorum. Eşimin suçu yok. Bu büyük hatam, kvye kpye tepkımı göstermem gerek.
Umarım ortak araba derdimiz çözülür. Kaynım tamam dedi, kv kp de umarım tamam der. Maddi bagımız kalmıyor sonra.

İşte eşim hayır diyemiyor. Bizim plan öteleniyor, biz perişan oluyoruz.
Evet eşimi daha çok doldurmaya, belki de daha çok gitmesi için şey çıkaracak.1 ay geçsin eşime söylerim, giderim olmazsa.
Çarşamba araba konusunu konuşacaklar. O yüzden beni götürmek istemıyor.

Tavır mi alıyorlar üzerlerine git mağdur onlar olacağına sen ol bak ben elimden geleni yapıyorum ama ailen böyle dersin . Eşine patladığında suçlu sen oluyorsun . Bir tavır alırlar iki tavır alırlar baktılar ki senden tepki yok bu da böyle diye mecburen kabul edecekler . Iki ayda bir üç dort saat oturmayla sana birşey yapamazlar. Araba olayında muhakkak diret o araba mecbur satılacak sizi resmen kullanıyorlar ne seni kullanmalarına izin ver ne de sürekli problem çıkar .

Sizin araba ortak mı ?
Kv kp ile birlikte mi aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…