Sorun olur mu?

Iste diyorum ya bana katil ya da katilma, burada seni hakli ya da haksiz bulalim bu sizin sorunlarinizi cozmuyor. Sen otur kendi ozelestirini yap. Bunu kendi icinde yap bize anlatmana gerek yok. Sonucunda tamamen kendini hakli goruyorsan ve esin, esinin karakteri, ailesi, senin evlilikten beklentilerini karsilamiyorsa o zaman otur ben ne istiyorum diye kendine tekrar sor. Bu kadar mutsuz oldugum bir evlilikte benim amacim ne diye sorgula. Yoksa senin hakli olup olmamanin bizim hayatimiza bir katkisi yok. Senin konuna yaziyoruz sonra hepimiz kendi hayatimizi yasiyoruz.

Ortak bir sey almak,ozellikle araba gibi seyler her yerde ve her zaman bence sorun.Once su araba mevzusunu cozun.Daha sonra duruma bir bakin.Maalesef anayi babayi atmazsin.Ben de cok seyler duydum yuzume karsi veya arkadan.Ama sabir cok onemli bir sey.Hicbir sorunu esim acmadan ben soylemedim.O gordu sonra ben bir seyler soyledim.Boyke soylen soylen bir sonuc alamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…