Sorun olur mu?

Araba konusunda tek gidebilir. Arada bir de tek gidebilir. Ama sen de o da büyüklerden ayağınızı kesmemelisiniz. Sonu iyi olmaz bence.

Soğukluk girdi mi ısınmaz.

Eşin hayır demediği sürece plan yapmanız çok zor.

F Fight4freedom1 siz esinle birbirinizi tanimadan mi evlendiniz? Buraya yazdiklarina bir kenara birak, kendine ve esine objektif bak sence sorun kimde? Muhtemelen esimde diyeceksin ama sen kendindeki eksik, hatali yerleri hic gormuyorsun bence. Surekli karsindaki insanlarda ya da baskalarinda sorun arayarak bu hayat gecmez, cok yorucu olur.

Eşim bugün yakın arkadaşına anlatmış araba konusunu. Adam, bugüne kadar satmadıgın hata demiş. Eşim diyorki,keşke tek alsaydım arabayı. Gerçi ben gene verirdim hayır diyemezdim diyor. Bunu sana verecegimi, kendim kullammayacagımı söyliycem istemezler dedi. Dedigin gibi satılması şart.
2 3hafta geçsin 1 saatlık giderim oturmaya eşimle. Dedigin gibi havadan sudan konuşurum. Eşim götürmezse yapacak bişey yok artık

Benim sorunum ne peki. Kavga mı çıkarmak

O da pişman olmuş çok iyi satsın rahatlarsıniz bir daha ders olsun almasın

Araç konusu olan üye sizdiniz değil mi?
Eşinizin ailesi ile ne problemler yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu durumda kendi annenizin babanızın ne suçu var? Çok çok büyük problemler varsa görüşmemek doğru ama bence siz adım adım ayrılığa gidiyosunuz gibi

Ben de eşimi doldurmazlar sanırdım ama illa birsey soyleniyor deniyor ve etkiliyorlar eşiniz o dolduruşa gelmeyecekse gitsin bence en güzel yöntem bu banada öyle geliyor herkes kendi ailesine gitsin kimse zorlamasin

Bak bu çok ilginç.

Ben yine hayır diyemezdim demiş.

Adam düzelmeye çalışmıyor. Kendini ve annelerini sana kabul ettirmeye çalışıyor,

Bugüne kadar bozulan planlarınızı, anne çağırmaları, akraba bırakmaları devam edecek diyor.

Bence aç gözünü F Fight4freedom1 bu evlilik böyle devam edecek.

Senin kavgalarınla ya da ağlamalarınla hiç bir şey değişmeyecek maalesef.

Ya deveyi gütmeyi dene ya da diyardan gideceksin..

Bence görüşmeyecek kadar büyük problem yok. Eşim gelme diyor

Ben de eşimi doldurmazlar sanırdım ama illa birsey soyleniyor deniyor ve etkiliyorlar eşiniz o dolduruşa gelmeyecekse gitsin bence en güzel yöntem bu banada öyle geliyor herkes kendi ailesine gitsin kimse zorlamasin
Eşim bişey deselerde kız yogun diyor. Hep aynı cevapları verıyor. Bir süre deneyelım olmazsa bunu. Baktık kavga yok böyle yaparız

Ama ortak araba olmazsa sorun olmaz bence. Gidip gelmede diyor eşim.

Ya sizin ailenize gelmemek için bahane bulmuş. Ya da annesi, sizin ailenize daha sık gidildiğini ima etti bundan dolayı da böyle düşünmüş olabilir. Kocanıza neden bu şekilde düşündüğünü sormanız lazım.

Ben çok fevri olmak konusunda kendimi hatalı görüyorum.

Yok sen fevri degilsin. Sen sadece bir olaya takilinca takiliyirsun asamiyorsun o konuyu. Surekli gecmisle yasiyorsun ama bu gun yeni bir gun. Kendine karsi hic objektif degilsin ve takildigin konulara oyle bir takiliyorsun ki kendini inandirdigin yetmiyor konu acip hepimizi inandiriyorsun. Kac tane araba konun var? Ben kendi adima o araba konularinin 1-2 sine yazmis ve seni hakli bulmustum. Oysa sen bu konularda tamamen haksizsin. Olaylarin cikis noktasi da hep bu konular zaten. Bu araba konusu olmazsa sizin sorunlariniz yine bitmez cunku esinin ailesi ile iletisim kurmasi bile seni rahatsiz ediyor. Bu senin normalin belli ki ama nedenini bir kendine sor bakalim. Sizin sorununuz aileye tek gitmek gitmemek degil. Belli ki olaylari kendi gozunden aktariyorsun bu seni burada hakli cikarsa bile evliliginizdeki sorunlari cozmuyor.

Buna katılmıyorum.Eşim istedigi kadar gitsin umrumda degil. Bana annesinin lafları, karışmaları batıyor artık. Yönetmek istemesi falan.En basiti araba kpnin üstüne, vergiyi niye ben ödüyorum.
Ama ciddi şekilde karar aldım, eşime aile lafı açmayacagım. Bende sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…