- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
O sizinkine neden gelmiyor eğer sorun kv’de ise?Kvlere her gittigimizde bir problem çıkıyor. Eşimde bundan sıkıldı.Dün dediki, bundan sonra herkes kendi ailesine gitsin.Bayramdan bayrama ailelere gideriz dedi.O da benim anneme gelmeyecekmiş artık.Bu şekilde ilerlesek sıkıntı çıkar mı gene, doldurma falan?
Evette, ben arada giderim diyorum.Kendisi götürmüyorSorun onun ailesiyle senin ailene niye gidilmiyor. Ayrıca eşinle aran açılır böyle ne bu çocuk gibi sen oraya ben buraya. Sen varken yapan kv sen yokken nasıl doldurur bilsen.
Valla temiz iş herkese olmaz ama sizin için uygun. Sorun çıksada zamanla aileleriniz de alışır.Kvlere her gittigimizde bir problem çıkıyor. Eşimde bundan sıkıldı.Dün dediki, bundan sonra herkes kendi ailesine gitsin.Bayramdan bayrama ailelere gideriz dedi.O da benim anneme gelmeyecekmiş artık.Bu şekilde ilerlesek sıkıntı çıkar mı gene, doldurma falan?
Evet o saçma. Annemin suçu yok.Sirf ailesi problemli diye sizin ailenize niye gitmiyor artik?
Ama eşimde kavgadan sıkıldı. Ama ben çok duyuyorum, bayramdan bayrama giden. Ben diyorum eski düzende gideyim 2 ayda bir.Yanlış anlama beni ama bu gidişat iyi değil. Her ikiniz için de söylüyorum.
Allahım korusun eşinle aran çok bozulacak.
Eşit olsun diye galıbaO sizinkine neden gelmiyor eğer sorun kv’de ise?
Beni yanlış anlama ama her şeyi o kadar çok takıyorsun ki adam bunalmış olabilir . Konularında genel olarak çok haklısın ama tepkilerin eşini çok bunaltiyor . Bence bu sizin için iyi bir çözüm olabilir ama yine söylenmeye devam etmeyeceksen araba olayı da çözülsün maddi bağıniz kesilsin bence bir süre gitme belki evde duzelirsiniz . O eve gelen kız konusunda da haklıydın ama tepkilerin çok yüksek . Buna bir çözüm olacaksa bencede gitmeyin. Gidince doldurur mu söyle mi olacak böyle mi olacak diye başlarsan artık sonu ayrılık olacak . Bir şekilde kavga gürültü olmadan ortak noktayı bulmayı ogrenmelisinizEvette, ben arada giderim diyorum.Kendisi götürmüyor
Her gittigimizde birşey çıkıyor. Ailesi geleneksel bir aile. Bende tepki gösteriyorum. Her gitmemiz kavga, gürültü. O da arada kalıyor.Napayım annemın huyu dıyor.Sen aileme gelince onların yanlışlarını görüyorsun bende görmezlikten gelmek istiyorum sen gelme bende gelmeyeyim sonra evde buluşuruz demiş adam resmen
Benım annem sıkıntı yapmaz. Ama ailesi doldurmaya çalışabılır.Valla temiz iş herkese olmaz ama sizin için uygun. Sorun çıksada zamanla aileleriniz de alışır.
Yapma kavga.Ama eşimde kavgadan sıkıldı. Ama ben çok duyuyorum, bayramdan bayrama giden. Ben diyorum eski düzende gideyim 2 ayda bir.
Ben teklıf ettım, kendı istemıyor.Ben yogun çalışıyorum. Arada giderim eski düzende dedim, istemiyor.Annesi sorun çıkarıyor ama yüzleşmekten korktuğu için cidden böyle bir öneriyle mi geldi? Günah keçisi yine siz olursunuz ama.. Sen annemle anlaşamadığın için böyle oldu der çıkar işin içinden. Annesi sorun çıkarmaktan vazgeçmediği sürece ilişkiyi minimuma indirebilir halbuki. Ancak ozaman oğlunu kaybetme korkusuyla kendine çeki düzen verir. Aksi halde kadın zerre değişmez. Kv yüzünden de sülalecek birbirinizden koparsınız. Ama eşiniz işin kolayını bulmuş seçimini yapmış gibi..
Valla canım oturup adamakıllı konuş kocanla böyle olmaz bu şekilde daha da kötüye gider iyiye gitmez.Evette, ben arada giderim diyorum.Kendisi götürmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?