Sorun Yine Eşim

aynen öyle . ben umrunda bile değilim onca zaman geçti hala annesine tapıyor

hala evli olduğunu anlamış değil
napcaksın hep böyle seni başkalarına nasıl rezil ettiğinimi izliceksin, her rezilliği sineyemi çekceksein. eğer öyleyse zırt pırt burda konu açıp kimseyi sinirlendirme.

aslında bu zamana kadar belki düzelir belki adam olur diye durdum hep . daha çok yeniyiz düzelir öğrenir dedim ama bakıyorum ki 10 yılda geçse düzelmez değişmez

bende bilmiyorum nerden buldu bu yüzü

kaç kere boşanma eşiğinden döndük. dört elle sarılıp korkacağına yaptıklarına bakın . nasıl bu kadar saçmalar aklım almıyor
Gerçekten bilmiyor musunuz?
Ben söyleyeyim o zaman.
Sizden buluyor o yüzü.
Size yaptığı onca kötülüğe rağmen onu kabul etmiş olmanız yeterli değil midir acaba?

napcaksın hep böyle seni başkalarına nasıl rezil ettiğinimi izliceksin, her rezilliği sineyemi çekceksein. eğer öyleyse zırt pırt burda konu açıp kimseyi sinirlendirme.
böyle tepki vermenize gerek yok derdimi paylaşıyorum burda

kim ister bunları yaşamak korkuyorum sadece

Ne demekmiş ben senin ailene istediğim zaman giderim ama sen mecbursun demek ya ne sanıyor kendini bu adam bulunmaz hint kumaşı mı ? neden mecburmuşsunuz saygı sevgi herşey karşılıklı hele gelecek misafire gelme demek ne ayıp birşeydir öyle kesinlikle alttan alma ailesine gitme seni yönetmesine izin verme kararlı ol ayrılacaksa da buyursun ayrılsın

Sen de aynisini yap ailesine.
Gelecekleri zaman musait degiliz de bakalim. Nasil oluyormus anlasin esin.

SAYGi bir evlilikte cok onemlidir. Sayginin olmadigi yerde sevgi de olmaz hicbir set olmaz. Senin yerinde olsam 5 dk katlanmazdim.

Gerçekten bilmiyor musunuz?
Ben söyleyeyim o zaman.
Sizden buluyor o yüzü.
Size yaptığı onca kötülüğe rağmen onu kabul etmiş olmanız yeterli değil midir acaba?
evet haklısın . nasıl böyle tutulup kalıyor bende anlamıyorum nefret ediyorum artk

evet haklısın . nasıl böyle tutulup kalıyor bende anlamıyorum nefret ediyorum artk
Neden psikolojik yardım almıyorsunuz?
Belli ki ihtiyacınız var.
Kendi kendinize sağlıklı karar verip uyguluyamıyorsunuz.

aslında bu zamana kadar belki düzelir belki adam olur diye durdum hep . daha çok yeniyiz düzelir öğrenir dedim ama bakıyorum ki 10 yılda geçse düzelmez değişmez

çalışmıyor musun sen? eğer öyleyse hemen kendine bir iş bul paranı eline al ve bu adamdan kurtul. çalışıyorsan da daha çekilecek bir hali yok çok belli.

Neden psikolojik yardım almıyorsunuz?
Belli ki ihtiyacınız var.
Kendi kendinize sağlıklı karar verip uyguluyamıyorsunuz.
kaç kere randevu aldım gidemedim . çift terapisi için randevu aldık eşim ha gidicem yarın gidicem şu bu diye gitmedi

ihtiyacım var evet yoksa böyle körelip gidicem

Kocana kin besleme lütfenn.. konuşup anlaşın yine olmassa gerekirse saçından çek götür ama lütfennnn kavga etmeyin tamam mı canm

çalışmıyor musun sen? eğer öyleyse hemen kendine bir iş bul paranı eline al ve bu adamdan kurtul. çalışıyorsan da daha çekilecek bir hali yok çok belli.

çalışıyorum .çalışmasam halim duman olurdu herhalde. maddi konuda da çok fenadır

böyle tepki vermenize gerek yok derdimi paylaşıyorum burda

kim ister bunları yaşamak korkuyorum sadece
derdini paylaşıyosun tamamda yazılanları uygulamıyosun herkes burda senin iyiliğin için bişeyler yazıyo. neden korkuyosun boşanmış olmaktanmı ailen arkanda destek diye hatırlıyorum. kendine bo kötülüğü yapma

Eski konularınıkonularınızı okudum tekrar geldim..

Yüzyıl önceki kafayla yaşayan ana kuzusu bir eşiniz ve yanında bonusu bir kayinvalideniz var..

1 senelik evliliginizde 50 yıla sığacak aşağılama,yok sayılma,terketme,boşanmaya kalkma,saygısızlık,değersizlik var..

Eşim dediğin insanın kafa yapısı belli ve ben buyum demekten de gocunmuyor..

Bu adam değişmez.
Bunu bilmek için müneccim olmak gerekmiyor..
Ya kabul edersin böyle bir hayatı ya da kendine layık gördüğün hayatı yaşamak için adım atarsın..

deliriyorum o öyle söyledikçe bana o kadar haksızlık ediyor ki sonra da bişey yokmuş gibi daravnıyr

e biz sana ne akıl verelim şimdi hadi sen söyle

tabiki öyle .

evet korkuyorum çok aptalca . ailem arkamda

bu seferde keşke ilk başta dönmeseydim diyorum psikolojik destek alsam iyi olacak

kaç kere randevu aldım gidemedim . çift terapisi için randevu aldık eşim ha gidicem yardın gidicem şu bu diye gitmedi

ihtiyacım var evet yoksa böyle körelip gidicem

Bence sizin çift terapisine değil bireysel terapiye ihtiyacınız var.
Gitmesi gereken de sizsiniz.
Adamın ne olduğu belli. Değişmez.
Ama hayatınızı çizmek kendi elinizde. Belli ki bunu yapamıyorsunuz.
Hani belki bir uzman yardım ederse onu dinlersiniz.
Belki diyorum çünkü bir insan kendi istemezse hiç kimse ona yardım edemez.
Her nedense siz bu adamdan kurtulmak istemiyorsunuz.
Çok mu aşıksınız çok mu takıntılısınız çözemedim.

geçen akşam baya bir düşündüm eşimi eskisi gibi sevmediğim aşık olmadığım çok net. hatta eski videolarımıza baktım eşim o zamanlar bana aşkla bakıyormuş öyle içten gülüyormuş ki bana hatırlamıyordum bile.

şimdi ki bakışlarıyla arasında dağlar var. şimdi bana düşman gibi

Bu adam çok bencil bir insan, seni düşünmüyor. Seni sevmiyor demek ki. Sevseydi, üzüleceğin hareketler yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…