Selam kızlar,
Eşim neredeyse 2-3 aydır aileme gitmiyordu ama beni kendi ailesine götürmek için sürekli bende gidicem ailene vs diye oyalıyordu. fakat geçen gün annem yurtdışına gitti .eşime sürekli yolcu etmeye gelmesi gerektiğini çok ayıp olacağını söyleyip durdum oda tabiki geleceğini söyledi fakat yolculuk günü gelmedi beni tek bıraktı ailemde çok alındı haliyle .
Bende '' beni sürekli ailene götürüyorsun ama sen benim aileme gelmiyorsun öyle bir dünya yok haksızlık bu '' diye baya bir kızdım . sen benim aileme gidene kadar bende senin ailene gitmeyeceğim dedim.
tabi işine gelmedi esti gürledi. 'ben ne zaman istersem o zaman giderim istersem gitmem ama sen benim aileme sürekli gideceksin mecbursun ' diyor bana . nasıl bir kafa yapısıdır bu. böyle bir şey olabilir mi ?
Bu akşam da bizle yaşıt yakın bir akrabam eşiyle oturmaya gelecekti (önceden planlanmış eşimde tamam demişti) fakat eşim ben ailesine (sen benim aileme gidene kadar) gitmeyeceğimi söyledim diye akrabama mesaj atmış 'işim var bu akşam müsait değiliz kusura bakmayın' vs diye
kuran okutma olayından sonra ikinci kez aynı şeyi yaptı beni aileme akrabalarıma karşı rezil etti mahcup etti.
Artık içimde büyük bir nefret oluşmaya başladı içimde büyük bir kin ve öfke var . allah aşkına söyleyin normal bir insan bunları yapar mı ? insan eşini bu kadar üzer mi ? ben onun yaptıklarını affedip düzeltmeye çalıştıkça o bozuyor mahvediyor
çok sorunlar yaşandı . eşimin anneci olması annesine bağımlı olması , annesinin onu doldurması sebepleriyleResmen saçmalamış eşiniz ve sizin adınıza ne cesaret ki akrabalarınıza musait değiliz diyor.
Üstelik planlı bir durum ortada.
Peki eşiniz aileniz ile ne gibi sorun yaşadı .
Altta yatan sebepler nedir ?
kuran okuma olayı deyince hatırladım seni. ayrılmaya niyetin yoksa daha konu açarsın bu herif yüzünden
önceki konumda sorunlarımız yazıyorAilenize gitmek istememe sebebi nedir?
Sen de onu üz, sen de onu utantır madem. Aynı mesajı sen onun annesigile at mesala. İnceldiği yerden ne olacaksa olsun.ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça o bozuyor çok kırıyor kalbimi çok utandırıyor beni
bende bilmiyorum nerden buldu bu yüzüOha.
Ağzını burnunu kırasım geldi eşinin. ALLAH' ın hödüğü.
Ya merak ediyorum nasık bu hale geliyor bunlar? Nasıl bu kadar yüz bulup seni mal niyetine koyabiliyor? Nerenin itisin sen diyemiyor musunuz? Çok mu yüz veriyorsunuz? Ben okurken bile çıldırdım. Ailesine gitmeyi bırak evime almam görür. Akraba mesaj atmak, sen mecbursun demek şu bu. Bu kadar yüzü kimden aldı?
iyide o düzelmesini istemiyoki, sana ve ailene zerre saygısı yokben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça o bozuyor çok kırıyor kalbimi çok utandırıyor beni
gitmediğim zaman işte böyle şeyler yapıyor yada mesela evden dışarı çıkmıyor birlikte bi yere gitmiyor .böyle çocukça şeylerAdam özgürse sende özgürsün .Gelme deyin ,sizde gitmeyin cesitli bahanelerle .Madem o sizi oyalıyor sizde oyalayın.
aynen öyle . ben umrunda bile değilim onca zaman geçti hala annesine tapıyoriyide o düzelmesini istemiyoki, sana ve ailene zerre saygısı yok
çok sorunlar yaşandı . eşimin anneci olması annesine bağımlı olması , annesinin onu doldurması sebepleriyle
önceki konumda yazıyor.
aynen öyle çok yüz bulmuş beni zerre takmıyor demek ki
bende bilmiyorum nerden buldu bu yüzü
kaç kere boşanma eşiğinden döndük. dört elle sarılıp korkacağına yaptıklarına bakın . nasıl bu kadar saçmalar aklım almıyor
evet bana da saygısı yok. beni tek bıraktı her zaman utandırdıAdamdaki cesarete bak.
Hem de 2. Kez ayni seyi yapiyor.
Kusura bakmayin da benim aileme saygi gostermeyene zerre kadar deger vermem. Bir cirpida silerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?