Sorun Yine Eşim

evet hatta onlarda kızıyor bana hala bu adama katlandığım için

O zaman birakin gitsin anasiyla yaslansin. Sen bu adami omrun boyunca degistiremiceksin teyzemde degistirememisti ama bosaninca kiymete bindi. Olan sizin sinirlerinize akil sagliginiza olacak. Hep sunu dusunun ben bu adamdan cocuk sahibi olabilecek miyin baba olmayi haketcek ne yapti diye sorgulayin bence. Yolun basindan donmek her zaman karlidir
 
kesinlikle beni haketmiyor. iyi bir baba olacağını da sanmam. çocuğunu da annesine sorarak sever

çekmek istemiyorum
 
Eşin gelmemiş olabilir. O onun terbiyesizliği diyelim. Ama onun ailesinin bir suçu yokken onları karıştırmamalıydın. Hatasını başka yollarla hissettirmeliydin.
 
Empati yoksunu , bencil , duygusuz bir eşiniz var . Eski konuları ve yorumları okumadım . Eşim ailemin yanına gitmese , ben de onun ailesinin yanına gitmem . Bu gayet doğal ama eşiniz geri adım atmak yerine bunu uzatıp sürdürüyor . Kaybetme korkusu yok .
 
döverek,sürükleyerek filan mı götürüyor anlamıyorum ki
hayır ama zehir ediyor herşeyi gitmezsem evden çıkmıyor bi yere gitmiyor tavır yapıyor aptalca şeyler
 
Kuran okuma olayından sonra zaten o evde kalmanız hataydı.
Sırf aileni değil ki senide hiçe sayıyor. Seni hiç olarak gören bi insanın yanında ne duruyosun Allah aşkına. Geri dönmemek üzere git ailenin yanına. Çocuğun yok diye hatırlıyorum, Bu adamdan asla çocuk yapma lütfen.
 
Kuran okuma olayından sonra bunu yapması pekte şaşırtmadı beni.
 
Sorun şu eğer bir evlilikte düzelme umudu taşıyor ve o gücü kendinizde buluyorsanız bunun için çabalayacaksınız. Kesinlikle olmayacağına inanıyorsanız da annenizin evine gittiğinizde her şeyi bitirip gideceksiniz bir daha geri dönmemek üzere yani. Ailenizin yanına gidip tekrar geri döndüğünüzde bu yüzü buluyor işte. Gerçekten beni bırakacak cesareti olsa ilk gidişinde yapardı ama yapamadı diye düşünüp sınırlarınızı zorluyor eşiniz. Tüm bunları 16 yıllık evlilik ve tecrübeye dayanarak söylüyorum size, evliliğim boyunca hiç evi terk edip ailemin yanına gitmedim, çünkü gidersem dönmem biliyorum. Eşime de aynı şekilde söyledim en ufak bir tartışmada ailemin evine gitmem, haddini ve sınırlarımı aşarsan ve gidersem de bir daha kesinlikle dönmem diye.
 
Baba evine gittin geri döndün kuran olayı oldu yine ayrılmadın ve hala aynı konuları açıyosun. Boşanmayacaksan ne akıl verelim biz sana. Düzelmez bu adam boşanmalısın.
Kuran okuma olayından sonra bunu yapması pekte şaşırtmadı beni.
çok haklısınız

haftasonu bir psikoloğa gidip kararlı olmam için yardım isteyeceğim
 
evet öyle oldu galiba çok üzgünüm
 
hayır ama zehir ediyor herşeyi gitmezsem evden çıkmıyor bi yere gitmiyor tavır yapıyor aptalca şeyler
yapsın umursamayın siz umursadığınız boyun eğdiğiniz için
devam ediyor ya zaten surat mı asıyor görmezden gelin başka odaya gidin
azıcık iradeli olun yahu
 
Kur-an meselesinden hatirladim sizi. Bence bundan ailenize damat sizede iyi bi es olmaz. Sanki sizi eş olarak degilde aileye köle olarak almış. Ne demek ben istediğimde giderim sen hep mecbursun? Bence bırak onu ve ne ona ne de ailesine gitme mecburiyetinin olmadığını anlasın yoksa seni daha çok mecburiyetlere sokar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…