- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Zaten kaldırdım, kaldırmama rağmen tartışma çıkardı. Tek fotoğraf koysam daha beter olur düşünmedim değil
Aaa hatırladım, şu halka seslenme usulu kız isteme muhabbeti değil mi?
Ay canım olabilir, sinirin bozulmuştur ne var yani bende hemen herşeye ağlarım. E daha sözlüyken böyleyse iki gün sonra atıyorum evlendiniz, bir konuda karara varacaksınız, fikirleriniz uyuşmadı yine böyle mi devam edecek? Yastığı yorganı alıp salona mı kaçacak?
Konuşma sende, uyuzluk yapmasına müsade etme, kendi kendine kudursun allah allah ya. Ehh seni mi dinleyeceğim vır vır de gitsin.
İyice saçmaladı bu adamlar.
Aaa hatırladım, şu halka seslenme usulu kız isteme muhabbeti değil mi?
Ay canım olabilir, sinirin bozulmuştur ne var yani bende hemen herşeye ağlarım. E daha sözlüyken böyleyse iki gün sonra atıyorum evlendiniz, bir konuda karara varacaksınız, fikirleriniz uyuşmadı yine böyle mi devam edecek? Yastığı yorganı alıp salona mı kaçacak?
Konuşma sende, uyuzluk yapmasına müsade etme, kendi kendine kudursun allah allah ya. Ehh seni mi dinleyeceğim vır vır de gitsin.
Evet canımo mevzu ama yine bizim dediğimiz oldu :)Aaa hatırladım, şu halka seslenme usulu kız isteme muhabbeti değil mi?
Çok teşekkürler insallah ya..Benim eşimin bana yapmadığı kalmamıştı. Alış veriş zamanı falan neler neler... Evlenince hepsi bitiyo üzülme. İnşallah mutlu ol
Benim eşimin bana yapmadığı kalmamıştı. Alış veriş zamanı falan neler neler... Evlenince hepsi bitiyo üzülme. İnşallah mutlu ol
Daha söz dahabikinci günden yok kavga yok bilmemne. Siz düğün stresinde ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba? Pii.. daha çok 2 günleriniz 20günleriniz 20p günleriniz olcak o zaman ne yapacaksınız allah aşkına. Adamların sinirlerini biliyorsunuz, buna rağmen kabulleniyorsunuz, üstrlik bir başa çıkma yönteminizde yok. Valla allah kolaylık versin...Kızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.
Valla ben kabul edemem yapmadigi kalmicakmis yok daha neler. Nedenmis o? Kim ki o pasazade mi? Ben kabul etmem bu tarz davranislari kesinlikle. Elunecim senin sözlülük ya da nisanlilik zamanin böyle miydi? Eminim ki hayir. Bu konuda biraz paylasim yapar misin rica etsem, örnek olmasi acisindan
kocaman adam kötü çıkmışım kldır mı dediiKızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.
Kızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.
olagan şeyller bunlar ama kavgayı uzatmamak gerek tabiiKızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.
Benim cidden ağlama gibi bir problemim var sinirlenince üzülünce hemen ağlıyorum bu benimde hoşuma gitmiyor. O da ağlamaya dayanamıyor üzülüyor ve sinirleniyor tabi bunun için bağırması çok mantıksız. Dün biraz tatlıya bağlar gibi oldukSözlünden sen ağlarken bağırmıştı sana değil mi ??
Ne olursa olsun herşeyi geçtim de ben özellikle buna takıldım ..
Koskoca adam sevdiği kadın ağlıyor diye azarlar bağırır mı ..
Çekiyorum canım hiçbir lafının altında kalmıyorum zaten dişlerimi gösteriyorum.olagan şeyller bunlar ama kavgayı uzatmamak gerek tabii
tatlı tatlı atışın bitsin gitsin
sürekli sana atarlanmasına izin verme
restini çek
Benim cidden ağlama gibi bir problemim var sinirlenince üzülünce hemen ağlıyorum bu benimde hoşuma gitmiyor. O da ağlamaya dayanamıyor üzülüyor ve sinirleniyor tabi bunun için bağırması çok mantıksız. Dün biraz tatlıya bağlar gibi olduk
Bakıyorum da soruların gittikçe komplike hale gelmeye başladı zipzip. Eskiden yaş sorar kaçardın.
Çok haklısın benim kendisine dediğim tek şey bu. Ben seni sinirinle nasıl kabul ettiysem bende ağlayan bi insanım değişemiyorum sende beni böyle kabul et diye. Sürekli konuşuyorum, konuşa konuşa alıştırırım umarım.Sözlün sinirli bir insan olabilir ama ağlayan birine daha çok bağırmasını ben hiç normal göremedim ..
Sen çok ağlayan bir insan olabilirsin ama bu sana öyle anlarda bağırmasını gerektirmez ..
Sözlüne kendi sınırları öğret ki o da sınırını aşmasın sana karşı ...
Gözünün içine bakması gerekirken şimdiden böyle ..
Sen onu nasıl sinirli olarak kabul ettiysen o da seni bu şekilde kabul edebilmeli ..
Yoksa çoook üzülürsün.
Kızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.
ben de sozluyken nisanliyken cikan kavgalarda hep kendimi suclu gordugum icin onun esas karakterini gorememistim.. tabi cocuk hakli, ben soyle demeseydim filan gibi sacma sapan kendimi kandirma yontemlerini secmistim.. simdi bakiyorum da cidden hic sucum yokmus, hersey bizi bosanmaya iten karakterinden kaynaklaniyomus..Kızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.
en korktugum huylardan biri, kompleks alameti sanirim bunlar.. asla alttan almamak, 1hafta kavga sknti ve karsi tarafi yildirmak..Yaslariniz kac acaba?
O ne öyle resimde kötü ciktim kaldir, kiz gibi
Fotoğrafta kendisini beğenmemişse bence de kaldırman gerekiyor.Kızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?