Sorun yine sözlüm

Evet canımo mevzu ama yine bizim dediğimiz oldu :)
Gerçekten bithap düştüm sözlendim mi anlamadım bile

Benim eşimin bana yapmadığı kalmamıştı. Alış veriş zamanı falan neler neler... Evlenince hepsi bitiyo üzülme. İnşallah mutlu ol

Valla ben kabul edemem yapmadigi kalmicakmis yok daha neler. Nedenmis o? Kim ki o pasazade mi? Ben kabul etmem bu tarz davranislari kesinlikle. Elunecim senin sözlülük ya da nisanlilik zamanin böyle miydi? Eminim ki hayir. Bu konuda biraz paylasim yapar misin rica etsem, örnek olmasi acisindan

Daha söz dahabikinci günden yok kavga yok bilmemne. Siz düğün stresinde ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba? Pii.. daha çok 2 günleriniz 20günleriniz 20p günleriniz olcak o zaman ne yapacaksınız allah aşkına. Adamların sinirlerini biliyorsunuz, buna rağmen kabulleniyorsunuz, üstrlik bir başa çıkma yönteminizde yok. Valla allah kolaylık versin...

Canım yapılan haksızlık büyükse kaldıramazsın zaten. Ben neler neler yaptı derken; hakaret etmedi, küfür etmedi, dayak atmadı. Ama insan gergin oluyor. Herkes bi şekilde düğününü planlıyor yıllarca ve muhteşem olsun istiyor. Maddiyat zorluyor. Hem ev kuruyorsun, hem düğün nişan kına vs... İster isteme geriliyor insan. Benim ki barut gibiydi. Çok düşünceliydi sanki mutsuz gibi yüzü hep düşüktü ve ben de çok üzülüyordum. Öğrendim ki mizacı böuleymiş adamcağızın. Moral bozulunca surat düşüyormuş. Evlenmeden anlayamıyorsun.
şimdi düşünüyorum eğer o zaman ayrılsaydım, şimdi mutlu olamayacaktım bu kadar. Biraz sabır biraz da empati lazım.
Ama işin içine hakaret vs girerse o başka tabi

kocaman adam kötü çıkmışım kldır mı dedii pes doğrusu bahane aramış

Sözlünden sen ağlarken bağırmıştı sana değil mi ??
Ne olursa olsun herşeyi geçtim de ben özellikle buna takıldım ..
Koskoca adam sevdiği kadın ağlıyor diye azarlar bağırır mı ..

olagan şeyller bunlar ama kavgayı uzatmamak gerek tabii
tatlı tatlı atışın bitsin gitsin
sürekli sana atarlanmasına izin verme
restini çek

Sözlünden sen ağlarken bağırmıştı sana değil mi ??
Ne olursa olsun herşeyi geçtim de ben özellikle buna takıldım ..
Koskoca adam sevdiği kadın ağlıyor diye azarlar bağırır mı ..
Benim cidden ağlama gibi bir problemim var sinirlenince üzülünce hemen ağlıyorum bu benimde hoşuma gitmiyor. O da ağlamaya dayanamıyor üzülüyor ve sinirleniyor tabi bunun için bağırması çok mantıksız. Dün biraz tatlıya bağlar gibi olduk

Sözlün sinirli bir insan olabilir ama ağlayan birine daha çok bağırmasını ben hiç normal göremedim ..
Sen çok ağlayan bir insan olabilirsin ama bu sana öyle anlarda bağırmasını gerektirmez ..
Sözlüne kendi sınırları öğret ki o da sınırını aşmasın sana karşı ...
Gözünün içine bakması gerekirken şimdiden böyle ..
Sen onu nasıl sinirli olarak kabul ettiysen o da seni bu şekilde kabul edebilmeli ..
Yoksa çoook üzülürsün.

Çok haklısın benim kendisine dediğim tek şey bu. Ben seni sinirinle nasıl kabul ettiysem bende ağlayan bi insanım değişemiyorum sende beni böyle kabul et diye. Sürekli konuşuyorum, konuşa konuşa alıştırırım umarım.

gayet güzel ve alımlı olduğun bir fotoğrafını koy sende kaldır.
ufak tefek bu tür şeylere şimdiden kavga etmeye başlarsanız. ileride nasıl yürüteceksiniz ilişkinizi yahu

Diger konuyu hatirliyorum...

Sozlun cok sinirli , ve malesef bu huyu yüzünden siz daima kavga edecekseniz..
Adamin hic degisneye niyeti yok baksana..
Ustelik resimde kotu ciktim diye bukadar parlayan adam , daha nelere nelere sinirlenir ..

Simdiden fazla yuz verme , sinirliyse haddini bilecek..
Ustube dusup aman aman , deme !
Yoksa ilerde asla rahat edemezsin , simdiden tavrini koy ortaya ve asla ilk adimi sen atma.

ben de sozluyken nisanliyken cikan kavgalarda hep kendimi suclu gordugum icin onun esas karakterini gorememistim.. tabi cocuk hakli, ben soyle demeseydim filan gibi sacma sapan kendimi kandirma yontemlerini secmistim.. simdi bakiyorum da cidden hic sucum yokmus, hersey bizi bosanmaya iten karakterinden kaynaklaniyomus..
durumu iyi analiz etmeni oneririm, ilerde uzulmemek adina..

ah be canım böyle gelmiş böyle gider.insanların kişiliğini değiştiremiyosun malesef..sende bu fotoyu koycam diye göster öyle koy napçan kavga çıkmasın diye.ama bunu yapçağın artık herşeyi alttan alcağın anlamına gelmiyor tabi..ya onunla yaşamaya alışıp bazen huyuna gidiceksin yada yok ben yapamam böyle dersen yol çok yakınken ayrılcaksın...

Fotoğrafta kendisini beğenmemişse bence de kaldırman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…