Sozlun cok sinirli , ve malesef bu huyu yüzünden siz daima kavga edecekseniz.. Adamin hic degisneye niyeti yok baksana..
Ustelik resimde kotu ciktim diye bukadar parlayan adam , daha nelere nelere sinirlenir ..
Simdiden fazla yuz verme , sinirliyse haddini bilecek..
Ustube dusup aman aman , deme !
Yoksa ilerde asla rahat edemezsin , simdiden tavrini koy ortaya ve asla ilk adimi sen atma.
Onu farkettiğim için artık bende susmuyorum. Hele ki sözlenince ciddiyete daha çok giriyosun ilişkinin ve bende yüz vermemek için artık geri adım atmıyorum. Dün çok mesafeli davrandığım gibi.
ben de sozluyken nisanliyken cikan kavgalarda hep kendimi suclu gordugum icin onun esas karakterini gorememistim.. tabi cocuk hakli, ben soyle demeseydim filan gibi sacma sapan kendimi kandirma yontemlerini secmistim.. simdi bakiyorum da cidden hic sucum yokmus, hersey bizi bosanmaya iten karakterinden kaynaklaniyomus..
durumu iyi analiz etmeni oneririm, ilerde uzulmemek adina..
ah be canım böyle gelmiş böyle gider.insanların kişiliğini değiştiremiyosun malesef..sende bu fotoyu koycam diye göster öyle koy napçan kavga çıkmasın diye.ama bunu yapçağın artık herşeyi alttan alcağın anlamına gelmiyor tabi..ya onunla yaşamaya alışıp bazen huyuna gidiceksin yada yok ben yapamam böyle dersen yol çok yakınken ayrılcaksın...
Huyuna hep gidiyorum çünkü karakterini biliyorum ama bunu yaparken kendimi ezdirmiyorum pat pat söylüyorum lafımı çünkü bende çok dik biriyim ama ona göre daha naif. Evlenme yoluna gittiğimiz için allahın izniyle daha çok rahatsız olduğum şeyleri söylemeye başladım
Huyuna hep gidiyorum çünkü karakterini biliyorum ama bunu yaparken kendimi ezdirmiyorum pat pat söylüyorum lafımı çünkü bende çok dik biriyim ama ona göre daha naif. Evlenme yoluna gittiğimiz için allahın izniyle daha çok rahatsız olduğum şeyleri söylemeye başladım
siz evlilik yolunda oldugunuza eminmisiniz yoksa iki ergenin aşkımı bu evlenince de böyle olursa yazık degilmi size bu kadar tartışmalar üstüne bide söz takmak yürekmi yediniz demek geldi içimden