Kızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.
Ben 21 o 28. Bu yüzden kavga çıkarmasınin sebebi dediğim gibi geçen haftadan beri bana olan uyuzluğu.Yaşlarınız kaç diyesim geldi kusura bakmayın da.
Bu yüzden kavga, pes doğrusu.
Ben 21 o 28. Bu yüzden kavga çıkarmasınin sebebi dediğim gibi geçen haftadan beri bana olan uyuzluğu.
Ben eski iş yerimden paramı alamadım diye ağladım o dda ağlamamı istemez ağlıyordum diye bağırıp çağırdı ordan kavga çıktı ertesi günde bizim ailenin adeti sizin ailenin adeti mevzusu oldu kavga ettik. Bi söz günü iyiydi aramız sonra yine kavga etmeye başladık. Sözlümde bir şeye uyuz oldumu o geçene kadar böyle davranır.Gecen hafta ne oldu
Bakıyorum da soruların gittikçe komplike hale gelmeye başladı zipzip. Eskiden yaş sorar kaçardın.Yaslariniz kac acaba?
O ne öyle resimde kötü ciktim kaldir, kiz gibi
Konuşarak çözemiyoruz ki genelde konuşurduk kavgalarımızdan sonra ama böyle olmadı bu sefer...Gecen haftaki kpnuyu cozmeye calisin,
ofkesini alamadikca kinlenmis
Zaten kaldırdım, kaldırmama rağmen tartışma çıkardı. Tek fotoğraf koysam daha beter olur düşünmedim değilçok çoçukça kaldır sende ben olsam, tek başıma olanı koyardım bu durumda
Agladin diye bu kadar bagirmasi hic normal degil,Konuşarak çözemiyoruz ki genelde konuşurduk kavgalarımızdan sonra ama böyle olmadı bu sefer...
Kızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.
Eminim sevgisine şüphem yokgerçekten seninle evlenmek istediğine eminmisin
Bu kadar mı olur canım reamen buluttan nem kapıyor adam 1 haftadırCanım bu dönemlerde şeytan geziyor. Alttan al. Hep olur öyle söz nişan düğün arefelerinde kavga gürültü çok olur.
Bakıyorum da soruların gittikçe komplike hale gelmeye başladı zipzip. Eskiden yaş sorar kaçardın.
Bu kadar mı olur canım reamen buluttan nem kapıyor adam 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?