Sorun yine sözlüm

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar herkese iyi akşamlar. Şuan yine çok öfkeliyim. Cuma gününden beri sözlümle sürekli bir kavga ve tartışma halindeyiz. Buraya yazmıştım zaten cuma ve cumartesi hep kavga ettik. Çok şükü pazar sözümüz oldu, pazartesi iyiydi aramız ve yine dünden beri kavga ediyoruz. Ortada aman aman ciddi sorunlar yok geçen haftadan zaten kıl bana o yüzden çaktırmadan mesafeli davranmaya çalışıyor. O yüzden herşeyden kavga çıkartıyor neredeyse niye diyaframından nefes almıyosun diycek o derece. Şimdi yine kavga ettik whatsappta sözden bir fotoğrafımız vardı kendini beğenmemiş beyefendi kaldır diye tutturdu oysa en güzeli. Bende ben çok beğendim kalsın nolucak dedim ordan başladı kavga etmeye bende benimde sabrım var yeter artık patlatma o sabrımı asıl sen bu kafayla gidersen daha çok kavga ederiz dedim kapadım. Kendisi tahmin edemiyeceğiniz kadar sinirli ve hemen parlayan bir insan ve ben neredeyse 1 haftadır kavga etmekten bithap düştüm resmen... Ne diyim napıyım bu hareketlerine son veriyim kavgaya dur diyim. Konuşmak işe yaramıyo çünku yine kavga ediyoruz bana bu aralar uyuz olduğu için her lafımda kavga eder ama kendini haksız bulduğu yerlerde oturup konuşunca kedi gibi dinliyor. Bir akıl verin de bitsin bu kavgamız artık.

Yaşlarınız kaç diyesim geldi kusura bakmayın da.
Bu yüzden kavga, pes doğrusu.

Yaslariniz kac acaba?

O ne öyle resimde kötü ciktim kaldir, kiz gibi

Gecen hafta ne oldu
Ben eski iş yerimden paramı alamadım diye ağladım o dda ağlamamı istemez ağlıyordum diye bağırıp çağırdı ordan kavga çıktı ertesi günde bizim ailenin adeti sizin ailenin adeti mevzusu oldu kavga ettik. Bi söz günü iyiydi aramız sonra yine kavga etmeye başladık. Sözlümde bir şeye uyuz oldumu o geçene kadar böyle davranır.

çok çoçukça kaldır sende ben olsam, tek başıma olanı koyardım bu durumda

Geçen hafta ne oldu bilmiyorum ama.
Bu kadar uzaması hiç hoş değil.​

Canım bu dönemlerde şeytan geziyor. Alttan al. Hep olur öyle söz nişan düğün arefelerinde kavga gürültü çok olur.

Aaa hatırladım, şu halka seslenme usulu kız isteme muhabbeti değil mi?
Ay canım olabilir, sinirin bozulmuştur ne var yani bende hemen herşeye ağlarım. E daha sözlüyken böyleyse iki gün sonra atıyorum evlendiniz, bir konuda karara varacaksınız, fikirleriniz uyuşmadı yine böyle mi devam edecek? Yastığı yorganı alıp salona mı kaçacak?
Konuşma sende, uyuzluk yapmasına müsade etme, kendi kendine kudursun allah allah ya. Ehh seni mi dinleyeceğim vır vır de gitsin.
İyice saçmaladı bu adamlar.

Bu kadar mı olur canım reamen buluttan nem kapıyor adam 1 haftadır

Benim eşimin bana yapmadığı kalmamıştı. Alış veriş zamanı falan neler neler... Evlenince hepsi bitiyo üzülme. İnşallah mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…