kaç para vardı cüzdanın içinde ona göre yorum yapacam
varya biraz önce laptopu kırmak istiyordum şimdi kahkahalar atıyorum gül gül ölcem sinirlerim bozuldu
ttyche
ben gelinlik bile düşünemezken bir adam geldi benim hatalarımı anladı. beni sevdi. bana destek oldu. başka bir erkeğin eline geçse kullanacağı fırsatta zamanı değil şimdi dedi uyudu. anlıyor musun neyin bedeli?
ttyche
ben gelinlik bile düşünemezken bir adam geldi benim hatalarımı anladı. beni sevdi. bana destek oldu. başka bir erkeğin eline geçse kullanacağı fırsatta zamanı değil şimdi dedi uyudu. anlıyor musun neyin bedeli?
ttyche
ttyche
nasıl ya ne oldu ki
nasıl ya ne oldu ki
hımmm mösyö doktorumuzun başka sorunları olmasın..evlerden uzak
hımmm mösyö doktorumuzun başka sorunları olmasın..evlerden uzak
insan bazen doğruları anlatmaya yetecek gücü bulamaz. bende o noktadayım.
inşallah herkes çok mutlu olur.
kimseyi kırmaya yada üzmeye niyetim yoktu. özür.
insan bazen doğruları anlatmaya yetecek gücü bulamaz. bende o noktadayım.
inşallah herkes çok mutlu olur.
kimseyi kırmaya yada üzmeye niyetim yoktu. özür.
kesin şöyle oldu evden kütüphaneye diye çıkamayan kız sevgilisiyle bir gece geçirmek için evden çıkar ve onunla birlikte olmak ister çocuk kızı reddeder bukadar basit çünkü kız çocuğu öyle elde etmek ister :) ama zengin çocuk fransız okulunda okuyan çocuk köylü kızımızı istemezzz :):) ama köylü kızımız bunu marifetmiş gibi anlatır :) çünküüüüü yine zengin çocuğu övecekti ama farkında değilki kendini yerin dibine dibine soktu
kesin şöyle oldu evden kütüphaneye diye çıkamayan kız sevgilisiyle bir gece geçirmek için evden çıkar ve onunla birlikte olmak ister çocuk kızı reddeder bukadar basit çünkü kız çocuğu öyle elde etmek ister :) ama zengin çocuk fransız okulunda okuyan çocuk köylü kızımızı istemezzz :):) ama köylü kızımız bunu marifetmiş gibi anlatır :) çünküüüüü yine zengin çocuğu övecekti ama farkında değilki kendini yerin dibine dibine soktu
o hem zengin hem namuslu genç şekerm aalv çantasının içine bir cüzdan bile sıkıştırmış hahahah eğlenceye gelin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?