sorunlar silsilesi :(((

varya biraz önce laptopu kırmak istiyordum şimdi kahkahalar atıyorum gül gül ölcem sinirlerim bozuldu

ttyche

ben gelinlik bile düşünemezken bir adam geldi benim hatalarımı anladı. beni sevdi. bana destek oldu. başka bir erkeğin eline geçse kullanacağı fırsatta zamanı değil şimdi dedi uyudu. anlıyor musun neyin bedeli?

demekki sen istedin kendini yamamaya çalışıyorsun anladığım kadarıylaaa

nasıl ya ne oldu ki

hımmm mösyö doktorumuzun başka sorunları olmasın..evlerden uzak

insan bazen doğruları anlatmaya yetecek gücü bulamaz. bende o noktadayım.
inşallah herkes çok mutlu olur.
kimseyi kırmaya yada üzmeye niyetim yoktu. özür.

ah doğru o eşsiz bi adam, senin ailen gibi cahil değil dimi?nasıl da unuttun, saint josephin 2. varisidir bu bide ay canım ya kusura bakma ama zavallısın, konu feyk de olsa olmasa da zavallısın hem de çok!

nasıl ya ne oldu ki

kesin şöyle oldu evden kütüphaneye diye çıkamayan kız sevgilisiyle bir gece geçirmek için evden çıkar ve onunla birlikte olmak ister çocuk kızı reddeder bukadar basit çünkü kız çocuğu öyle elde etmek ister :) ama zengin çocuk fransız okulunda okuyan çocuk köylü kızımızı istemezzz :):) ama köylü kızımız bunu marifetmiş gibi anlatır :) çünküüüüü yine zengin çocuğu övecekti ama farkında değilki kendini yerin dibine dibine soktu

hıc bır kadın bu kadar soz vs karsısında susmaz.
sen ya her seyı planladın yazdın ya da gercekten kendını gelıstıremezmıssın yazılanlara cevap bıle vermıyorsun

ayy canım bak nasıl kırıldım nasıl üzüldüm bence azcık sen kırılda kendine çeki düzen verr... az bişeyler zoruna gitsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o hem zengin hem namuslu genç şekerm aa lv çantasının içine bir cüzdan bile sıkıştırmış hahahah eğlenceye gelin ya

bu benım de aklıma geldı ama:44:
ya sen sımdı onunla bırlıkte mı oldun arkadasım anlat sonucta sanal alem yani o kadar seyı yazdın bunu da yazarsın heralde tabı oyleyse

Konu sahibinin yazdıklarını okuyorum okuyorum hala birşey anlayamadım? Ne yapmak niyetindesiniz? Adam zaten ayrılmış. Tehditle yanınızda tutabilecek misiniz? Yada yüzsüzlük edip ''beni bırakma'' diye yalvaracak mı? Çantanın resmini görünce zaten güldüm yani... Niye buraya konuldu o resim ne alaka... Bu ara ben mi çok kıt anlayışlıyım yoksa insanlar mı çok garip çözemedim hala. Konu fake mi bilmem ama adı ''sorunlar silsilesi'' değil de ''saçmalıklar silsilesi'' olsa daha çok ilgi çekerdi

o hem zengin hem namuslu genç şekerm aa lv çantasının içine bir cüzdan bile sıkıştırmış hahahah eğlenceye gelin ya

aman be canım neden öyle diyosun belki bizim meşhur doktor yurt dışında rahibe terasayla tanışmıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…