Hiç inanmıyorum sana ve yazdıklarına...Diyelim ki doğru, sen o doktor sevgilinin doktor ailesinin ilişkinize onay vereceğine nasıl inandın polyannacım?Ve Sevgilin diyelim sana maddi anlamda destek oluyor(Ki bu bile nasıl kabul edilir anlamıyorum) sen bir de ona LouisVuitton mu aldırdın?Bir de sevgilin Madame ve Mademoiselle diye mi hitap ediyorUmarım fake konudur umarımm
çok üzerime geliyorsunuz yapmayın
sorun ne biliyormusunuz?erkek arkadaşım eşi bir kenarda otursun dediğimi yapsın demiyor. ben ne yapıyorsam o da yapsın onun da söz hakkı olsun o da katılsın bu evliliğe diyor. biz günlük konuları konuşabiliyrouz. nasılsın iyi diyebiliyoruz. ama adam bana gelip time'da şunu okudum diyor. adının duymadığım bir şirket hakkında ne düşünüyorsun diyor.
myheartbelongstodaddy
http://g1209.hizliresim.com/11/j/d3y10.jpg
üzerinde gözyaşı var.....
kendimi öldürüp kurtulma nedenim beni bu halimle kimsenin kabul etmeyecek olması..
ne yapmam lazım? ailemi değiştiremem kimi değiştirmem lazım?
myheartbelongstodaddy
http://g1209.hizliresim.com/11/j/d3y10.jpg
üzerinde gözyaşı var.....
kendimi öldürüp kurtulma nedenim beni bu halimle kimsenin kabul etmeyecek olması..
ne yapmam lazım? ailemi değiştiremem kimi değiştirmem lazım?
çok üzerime geliyorsunuz yapmayın
sorun ne biliyormusunuz?erkek arkadaşım eşi bir kenarda otursun dediğimi yapsın demiyor. ben ne yapıyorsam o da yapsın onun da söz hakkı olsun o da katılsın bu evliliğe diyor. biz günlük konuları konuşabiliyrouz. nasılsın iyi diyebiliyoruz. ama adam bana gelip time'da şunu okudum diyor. adının duymadığım bir şirket hakkında ne düşünüyorsun diyor.
Kro kız ya...Erkek arkadaşını ölümle tehdit eden biri tabii Louis Vuitton'unun resmini atar "üzerinde gözyaşı var" blabla yazar.Git kendine kendin gibi Arabesk birini bul
guzelım her sey tamam da sorunun ne onu cozemedım?
erkek kulturlu kız cahıl olayı mı
e olay buysa kızlar zaten sana önerı sunuyor sen de ben oyle yapamam olamam dıyorsun
kendımı gelıstırmıyorum evde oturuyorum dıyorsun.
e o zaman kalk gelıstır ıste. kızların sana daha ne demesını beklıyorsun??
Kro kız ya...Erkek arkadaşını ölümle tehdit eden biri tabii Louis Vuitton'unun resmini atar "üzerinde gözyaşı var" blabla yazar.Git kendine kendin gibi Arabesk birini bul
hakkaten ha kız iyi dedin sen bunu doğru kelime bu krosen böyleyken parisli cool doktorun yanına kendini nasıl yakıştırdın
Erkeklere has bir şey değil tabii kroluk ne yapabilirsin ki?
Kimseyi konu açtığına pişman etmek istemiyorum da oha yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?