sorunlar silsilesi :(((

birde o var tabi babasından para istemeye utanan kız sevgilisinden gelen maddi yardımı kabul ediyor ne gurur amaa

bu saatten sonra ailenin eğitimini de kendi içine kapanıklığını ve iş bulamamadaki vasıfsızlığını aşağılayıcı tavırlarını da değiştiremeyeceğine göre, ne bekliyorsun ki bizden? Erkek arkadaşına söyle o mesleği bırakıp köşeye bi bakkal dükkanı açsın bence,bak bu iyi yol.

sevgilin seni ya tanımıyor ya da seninle dalga geçiyor

bana gelse time'da şunu okudum, ya da şu şirket hakkında ne düşünüyosun dese,

canım şuan senden daha fransızım bu konuya derdim...

sevgilinin bahsettiği konular genelde kadın kısmının ilgisini çekmez, senle bi ilgisi yok...

erkeklerin saçma sapan kadınları aşağı görme eğilimleri var zaten birde senin gibiler yüzünden de laf yiyoruz anlatıyorlar böyle böyle kızlar var hala diye!!!sen bu çocukla daha değişik şeyler mi yaşıyorsun artık nedir bilemiyorum çünkü bu kadar ayrılmamak için uğraş falan filan,sana va rya böyle bildiğin dümdüz hakaret etmek istiyorum ya etmiş kadar say beni

Kardeş kabul etmeseydin hediyesini?
Benim 1000 yıllık erkek arkadaşımla da aramızda uçurum yok ama ailesi daha varlıklı benim aileme nazaran bu bi gerçek...Asla hediye kabul etmem asla, hediye olayını abartır çünkü minik bir sey hayal ederken devv bi hediye alırsa ben o hediyeyi eve sokamam mesela.Sizden ne haber?

Kro kız ya...Erkek arkadaşını ölümle tehdit eden biri tabii Louis Vuitton'unun resmini atar "üzerinde gözyaşı var" blabla yazar.Git kendine kendin gibi Arabesk birini bul

guzelım her sey tamam da sorunun ne onu cozemedım?
erkek kulturlu kız cahıl olayı mı
e olay buysa kızlar zaten sana önerı sunuyor sen de ben oyle yapamam olamam dıyorsun
kendımı gelıstırmıyorum evde oturuyorum dıyorsun.
e o zaman kalk gelıstır ıste. kızların sana daha ne demesını beklıyorsun??

doktor civanının yanında iken 12.yi geçmeden evde ol ki araban bal kabağına dönüşmesin kızzzzzz

saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum ama o özendiği hayattan birşeyler paylaşıyor bizim önerilerimize cevap vermek yerine

Kro kız ya...Erkek arkadaşını ölümle tehdit eden biri tabii Louis Vuitton'unun resmini atar "üzerinde gözyaşı var" blabla yazar.Git kendine kendin gibi Arabesk birini bul

öyle böyle değil canım, görgüsüzlük akmış gitmiş zaten, üstünde gözyaşı varmış, şimdi bişey derdim sana ama buraya girmem yasaklanır adminler tarafından.

arkadaşım sen kendin zaten açıklamışsın aranızda uçurumların olduğunu... evlenseniz bile nasıl olacak hiç düşündünmü..? tabiiki olmayacak... sen onu hiç tamamlayamazsın oda seni tamamlayamaz aranızda kocaman bir uçurum var... gerçekleri görmen lazımmm... hayalci yaşama derim...

bence kezban avına çıkılmış durumda. lv çanta aldıysa sakın bırakma çocuğu denileceği düşünülüyordu herhalde burada. üzerinde ne kadar çalışılmış bir senaryo bilemiyorum ama kolay gelsin ne diyelim. kimileri de kendini böyle eğlendiriyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…