ev varken kiraya asla çıkmazsa, ordaki evi satıp aynı paraya başka yerden ev alın. belliki o paratmanda huzur olmayacak.
Ayrı ev.
Sizi bu şartla kabul ediyorsa etsin.
Herşeye tamam diyorsunuz evlenmeden.
Sanki adam uçacak gidecek gibi istemediğiniz şeylere Hayır demesini bilin.
Adam ev kirası veremeyecek kapasitedeyse zaten ne evliliği.
amaç o değilki bunlar hep bahane.. niye satmıyor kayınpedere dert olan ne var. evse yine ev alınacak. asıl dert çocuklarını dizinin dibinden ayırmamak. evlenselerde bağımsızlık vermemek. kontrol altında tutmak. eğer bu fikirde değillerse oğlum satsın beğendiği evi alsın yeter ki mutlu olsun derlerdi.ev ona ait degil ki kv kp asla satmaz evlerini canim ..
amaç o değilki bunlar hep bahane.. niye satmıyor kayınpedere dert olan ne var. evse yine ev alınacak. asıl dert çocuklarını dizinin dibinden ayırmamak. evlenselerde bağımsızlık vermemek. kontrol altında tutmak. eğer bu fikirde değillerse oğlum satsın beğendiği evi alsın yeter ki mutlu olsun derlerdi.
Açıkcası bence kendini biraz törpülemeye çalış. Bu iş burdan başlar kıskançlık konusu ömür boyu seni çok yıpratır. Boşver onlar birkaç yıl önce evlensin ne olacak bu sebepten sözlünle kavga edip ilişkini yıpratma bence. Ayrı eve çıkmak için imkanınız var mı ?
Kayınvalideyle aynı binada olup mutlu olanını ben hiç görmedim. Aynı binada olacağınız için dertleri bu kadar büyütmüşsünüz. Sorun etmekte de haklısınız 2017'ye çok var umarım sözlünüzü ikna edebilirsiniz
2017 ye kadar durumlar düzelir ayrı eve çıkarsınız umarıım. Kıskançlık konusunda olayı farklı yönden düşünmeye çalış biraz. Mesela bir kaç yıl sonra evlenmenin de avantajları olucak mutlaka. Bazı şeyleri daha iyi gözlemleyip tecrübe ediceksin. Biraz da bu yönden bak bence..tesekkur ederim ayri ev ihtimali malesefffff yok
kiskanclik konusuna gelince, icimden geliyor kendime engel olamiyorum kendimide onuda mutsuz ediyorum bu konuda
hep mutsuz olacaksin bunu sende biliyorsun... ya boyle yasamaya eyvallah diyeceksin yada cozum yolu bulacaksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?