• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunlardan kaçıyormusunuz

inanın kendi evimde eşimle oğlumla yalnız bir hayat benim için bir rüya eşim bile bunun olacağına inanmıyor sadece kendi olsa neyse misafirleridebizde kalıyor mesela görümcemin oğlu iki senedir tayini buraya çıktığı için ananesinin yanında kalıyor yani bizde

Rabbim sabır versin kışın babanemler bize gelir annem resmen yaşlanır her kış 3 ay boyunca. sizi tahmin bile edemiyorum
eşinize bu zamana kadar susmussunuz belkı maddi imkanlar belki baska sebepler.

yaşınız geç değil hala bir şeyler yapabilirsiniz. içinize de atmayın lütfen bir sıkıntınız oldugunda bunu insanlara yansıtın.

17 yıldır kayınvalidemle yaşıyorum asla eşime kayınvalidemle olsun görümcelerimle olsun sorunlarımı söyleyemedim en son bir cesaretlendim ve kayınvalideme artık ayrı yaşamak istiyorum dedim gerçi eşim kötü karşılamadı ama 17 senedir hiç yaşamadığım kadar huzursuzluk yaşadım alışkın olmadığım için kaldıramıyorum pisikolojim iyice bozuldu kayın validem ve kızlarının şimdiye kadar hiç görmediğim yönleri ortaya çıktı

çok geç kalmışsın
sussmak yutmak
yanlızca sana zarar verir
karşındakine ise zafer havası estirir
eşin sana destek ise
ne kadar üzerlerine gelirlerse gelsinler ,
taviz verme

bu durum sadece sizi degil, oglunuzu da etkilemeye baslamıs.
ustelik siz mutsuzken cocugunuzun yanında olup hep destek oldugunu gosterseniz bile ona mutsuzlugunuz da yansır.

imkanınız varsa eşinizle konusun,
bunca yıl tartısmaktan, sorunlarınızı dile getirmekten cekinmissiniz. ne kazandınız peki?
ne kadar duzelirdi bilemem ama aglamayan bebege mama vermedikleri bir gercek.
coook iyi empati kurabilen, aşırı anlayıslı biri olsa zaten 17 yıldır boyleyim diyor olmazdınız...

yüzleşmekten kacmayın, psikolojinizi evet kotu hissettiginiz donemler olabilir ama bir 17 yıl daha boyle gecirmemek sizin elinizde.

Siz icinize attikca,esiniz,kyinvalideniz biz dort dortluguz sanmislardir kendilerini..ne bilsinler tabi sizin her seyi icinize attiginizi.keske sorun yasandiysa onu sicagi sicagina esinizle kayinvalidenizle paylassaydiniz.belki rahatsizliginizi anlayip,sorun herneyse cozum yoluna giderlerdi.simdi isiniz daha zor olacak gibi.simdiye kadar neden sustun,ne olduda onyedi yilin patlamasini bugun yasadin diyebilir esiniz..boverin en azindan bugunden itibaren rahatsizliklarinizi dile getiren.baslangic bugun olsun.

doğrudur bende kendime kızıyorum bazen ama gerçek bu
Çok ilginç gerçekten, karşınıdakini de kandırmış olmuşsunuz. Peygamber sabrı falan olmalı insan 17 yıl nasıl susar. Sadece kendinize değil eşinize de haksızlık bu. Eşiniz size bir daha güvenmeyebilir, 17 yıl çok uzun bir süre. Mutluymuş gibi yapmışsınız, sizin hangi davranışınızın gerçek olduğunun mukayesesini yapacak kocanız, gerçekten mutlu olsanız buna nasıl inanacak?

17 yıl kv aynı evde yaşamak zor olsa gerek
ama artık ayrılmanın vakti gelmişte geçiyor bile
eşine rahatsız oldugunu belli etmediginden
seni mutlu sanıp bu duruma alışmasına yardımcı olmuşsun
artık ayrı ev istedigini söyledigin zaman eşin ne dedi

17 yıldır kayınvalidemle yaşıyorum asla eşime kayınvalidemle olsun görümcelerimle olsun sorunlarımı söyleyemedim en son bir cesaretlendim ve kayınvalideme artık ayrı yaşamak istiyorum dedim gerçi eşim kötü karşılamadı ama 17 senedir hiç yaşamadığım kadar huzursuzluk yaşadım alışkın olmadığım için kaldıramıyorum pisikolojim iyice bozuldu kayın validem ve kızlarının şimdiye kadar hiç görmediğim yönleri ortaya çıktı

kararlı olun.güçlü durun

Back
X