- 12 Ocak 2015
- 28
- 1
- 3
- 45
- Konu Sahibi okuyan anne
ister istemez yaşıyorsunuz bir şekilde17 yıl susmak... Huzursuzluk çıkmasın diye bunca zaman hiç istemediğiniz bir hayatı yaşamış olamazsınız değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ister istemez yaşıyorsunuz bir şekilde17 yıl susmak... Huzursuzluk çıkmasın diye bunca zaman hiç istemediğiniz bir hayatı yaşamış olamazsınız değil mi?
Yani eşiniz sizin hqyatınızdan memnun olduğunuzu düşündü ama siz 17 yıl bunu gizlediniz?ister istemez yaşıyorsunuz bir şekilde
valla alkışlıyorum dile kolay 17 sene taş olsa çatlarr 17 sene evlilik hayatınızı bile yaşayamamışındırr ..bu zamanda halen kayınvalideyle oturan lara çok üzülüyorum rabbim kolaylık versinn..ister istemez yaşıyorsunuz bir şekilde
doğrudur bende kendime kızıyorum bazen ama gerçek buYani eşiniz sizin hqyatınızdan memnun olduğunuzu düşündü ama siz 17 yıl bunu gizlediniz?
17 yıldır kayınvalidemle yaşıyorum asla eşime kayınvalidemle olsun görümcelerimle olsun sorunlarımı söyleyemedim en son bir cesaretlendim ve kayınvalideme artık ayrı yaşamak istiyorum dedim gerçi eşim kötü karşılamadı ama 17 senedir hiç yaşamadığım kadar huzursuzluk yaşadım alışkın olmadığım için kaldıramıyorum pisikolojim iyice bozuldu kayın validem ve kızlarının şimdiye kadar hiç görmediğim yönleri ortaya çıktı
Çok ilginç gerçekten, karşınıdakini de kandırmış olmuşsunuz. Peygamber sabrı falan olmalı insan 17 yıl nasıl susar. Sadece kendinize değil eşinize de haksızlık bu. Eşiniz size bir daha güvenmeyebilir, 17 yıl çok uzun bir süre. Mutluymuş gibi yapmışsınız, sizin hangi davranışınızın gerçek olduğunun mukayesesini yapacak kocanız, gerçekten mutlu olsanız buna nasıl inanacak?doğrudur bende kendime kızıyorum bazen ama gerçek bu
17 yıldır kayınvalidemle yaşıyorum asla eşime kayınvalidemle olsun görümcelerimle olsun sorunlarımı söyleyemedim en son bir cesaretlendim ve kayınvalideme artık ayrı yaşamak istiyorum dedim gerçi eşim kötü karşılamadı ama 17 senedir hiç yaşamadığım kadar huzursuzluk yaşadım alışkın olmadığım için kaldıramıyorum pisikolojim iyice bozuldu kayın validem ve kızlarının şimdiye kadar hiç görmediğim yönleri ortaya çıktı