Sorunlarımm....

burcu67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
126
2
68
Bartın
merhaba kızlar buraya yazmak hiç istemedim ama dertleşmek akıl almak istiyorum sizlerden. Allah nasip ederse seneye evlenmeyi düşünüyorum.Sözlüm öğretmen ama atama olmuyor bir türlü bende memurum allaha şükür. ilk sorunumuz bu aslında o atanmadan evlnenmek istemiyor kendince hakllı ama kendine düzgün bi iş buldu özel olsa şimdilik bu sorun kalktı gibi bi şey. ailesinin de maddi durumuda çok kötü herneyse bunları bi şekilde aşarız diye düşünürken benim başıma gelen bir olay trafik kazası geçirdim gözümde problemler oldu karşı taraf hatalıydı maddi manevi tazminat davası açtım ve kazandım ordan 25 bin lira para kazndım aldm ama karşı taraf temyız etti 2 sene sonra temyizden gelen kararda kaybettiğim geri para ödemem gerektiği yazıyordu . tabi şok oldum icralar gelmeye başladı elimdeki parayı verdim biraz kredi çektim ödedim avukat bi sürü paralar ödedim şuan elde avuçta bişey kalmadı her ay maaştanda kesinti oluyor ben mahkemeyi tekrar temyız ettirdim bu sefer inş ben kazanacagm ve çok yüklü para alacagm ama 1 sene sonra mı olur iki sene sonra mı olur bilemyrm. sadede gelecek olursak bu durumu sözlüm bilmiyor bnm durumumun rahat oldgunu düşünüyor ben ona anlatamadm neden anlatamadm bılmyrm ama bu şekilde asla seneye dugun yapamam cunku herseyi tek başıma yapömak zorunda kalyrm suan tek güvencem çalısıyor olmak ama kesinitlrden dolayı da malesef elime hiç bi şey kalmıyo piskolojik olarak çökmüş durumdayım. dua ediyorumm ama dua ettikçe sanki herşey daha kötüye gidiyor sanki bnm evlenemye hiç hakkım yokmuş gibi düşünüyorum sizden bana dua etmenizi istiyorum ve bana akıl vermenizi istiyorum ne olur dertleşin benlee ne yapmalıyımm

Geçmiş olsun,sözlünüzle bir an önce oturup konuşmalısınız başınıza gelen durumu bilmesi gerek ve hakkı olduğunu düşünüyorum,evlilik için orta yolu bulursunuz düğün yerine nikah yaparsanız büyük ev yerine 1+1 küçük bir ev tutarsınız fazla eşya almazsınız,eliniz düzelince daha iyilerini alırsınız merak etmeyin orta yol bulunur.

Yapılacak ilk ve en akıllıca şey durumu sözlünüze söylemek tabi ki. Gerekirse bir sene daha beklenir evlilik için nedir ki yani, önemli olan maddi manevi rahatlık ve huzur.

Sozlunle konusmadan sorunları halledemezsin canim.. bu hayatta beraber yasayacaksiniz her sorunu birlikte asmaniz gerekir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ona anlatıcam da o da bana güveniyor galibaa.. bozulacagından korkuyorum ilişkininn..
Neden bozulsun ilişkiniz başınıza bir kaza gelmiş zamanında herkesin başına gelebilir sizin yerinizde oda olabilirdi,belki şimdiye kadar neden söylemedin diyebilir o konuda haklı söylemen gerekirdi ama bu durum için ilişki bozulursa yazık olur.

üzüldüm durumunuza, geçmiş olsun. tek carenız sozlunuzle acık acık konusmak, yoksa anlamlandıramadıgı bır huzursuzluk yaratacaksınız karsı tarafta aynı zamanda kendınızde de. emınım ki bır hayır vardır bu ıste de ve ustesınden gelecegınızı dusunuyorum.mutluluklar.

ya kzılar mahkeme sürecei tekrar başladı ve bu sefer haklı oldugum bariz alacagm maddi ve manevi tazminat 100 binlira ama 2 seneyi bulur mahkeme işleri malesef uzun sürüyo 2 sene içünde belki borçlarım da biter ama bende biterimm söylemeyi çok istiyorum soylemek için ugrasyrm ama bi türlü soyleyemiyorum onaa..

Canim oncelikle gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin ins.. bende arkadaslara katiliyorum sozlune acik acik herseyi anlat beraber üstesinden gelin tek basina deil ki olmamali da. Beraber cikmissiniz bi yola iyi yada kötü herseyin üstesinden beraber gelmeniz gerekir.

kızlar bizim ilşikimiz nasıl biliyormusunz bu zaman kadr hep ben destek oldum. bursunu ödeyemedi ben verdim kiyafetlerini ben aldım faturlarını ben ödedim. oda bana yaptı ama el,nde olmadıgı için hep kuçk seyler ben hiç bi zaman bundan gocunmadm bililyrm onda olsa o bana yapardı ama insan oğlu rahatlıga alıstımı onu bırakası gelmez. bundan korkuyorum. onun bana şimdilik çok destek olacak gücü yok zatn. bu zamana kadr hep sıkıntı çekmiş evlenince de sıkıntı çekmek istmrym diye düşünüp bitirebilir ilişkimizi..

Durum biraz karışık geldi bana ama öncelikle geçmiş olsun şunu sormak istiyorum yani gözündeki problem ne ki ya da hatalı olan taraf napti ki bu kadar tazminat falan düşünüyosun bana biraz ah alınmış gibi geldi yanlış anlama ama o paradan zaten hayir gelmez bekleme bile böyle bir şey kaza yani adi üstünde Allah kimseye yasatmasin çok zor gerçekten ama kim isterki kaza yapmayı...

Bunu neden sakladığın da ayrı bir yanlışlık gibi geldi bana.?Elinde olsa o da bana yapar demişsin de ozaman niye korkuyosun ki yani gerçekten yapcak insan kimseye bel baglamaz bu yüzden ilişkisini bozmaz...

ßůšr@

Bitirsin o zaman
Ömrün boyu onumu taşıyacaksın
Para için bitirecekse bitirsin, bir kere üzülürsün
Bu konuyu korku haline getirebildiğine göre adam düzpedüz sana sırtını dayamış
Kullandırtma kendini, böyle bir duruma alıştıysa ömür boyu düzeltemezsin
Sonradan çok üzülürsün, gerçeği anlat ve tepkisine bak
Gidiyorsa gitsin hiç tutmaya çalışma
Müşterek yaşam başkadır, sırtını kadına yaslamak başkadır, hiç hoş değil bir erkek için

ya aslında çok uzun ah felen almadım unıversite okurken trafık kazası geç,rdim tek gozumu görmesini kaybettim kaza yuzuden dısstan bi şey belli değil ama karsı taraf alkollu ve serit ihlali yapmıştı ben dava felen düşünmedim ama açıldı 5 sene sonra kazndm aldım parayı ama yargıtay bozdu geri ödedim şimdi süreç tekrar başladı adlı tıptan rapor felen aldım bi sürü şey kanıtlandı yanii çok uzun detyalı anlatamadm ama.kısaca bu o elinde olsa bana yapar aslında bunu biliyorum ama bi taraftan da şüphelerim endişelerim var nasıl anlataym bilemedim :S

Maddiyat yüzünden iliskinizi bitircekse bitirsin zaten size mi güvendi maddi acidan o yüzden mi sozlendi böyle bi anlam cikiyo ortaya

Bu yorumunuzu cok garipsedim.
Seneleer once anneler "aman kizim sikinti cekmesin" ya da kizlar "maddi problemim olmasin diye zengin koca bekliyorum" derlerdi de yine garipserdik.
Simdi maddiyati, evlenince para sikintisi cekemem vs gibi sacma seyleri bir erkek mi dusunuyor da bir bayan evlenmekten sogumasin diye maddi durumundan soz edemiyor?
Hayret ya hu.
Siz bir bayan olarak erkek arkadasiniz parasizlik cekmek istemiyorum diyerek iliskiyi bitirecegini mi dusunuyorsunuz?
Ne demek bu yaa.
Rolleriniz degismis resmen.
Parasizken sizi istemeyecekse salin gitsin.
Ne kadar acayipsiniz.

tek gözünün görmediğini de bilmiyor dimi? asıl korktuğun onu öğrenmesi mi yoksa?

evlilik iyi günde kötü günde birlikte olmak değilmiydi. neden korkuyorsun ki bu kadar.

ben sevdiğim için bu sebebten biterse çok üzülürm zaten bi sürü sorunum var kaldırabilirmym bilmyrmm..gözümün durumunu biliyorr.

Sırf bu yüzden gider diye korkuyorsan bırak gitsin zaten tutma bile
Bir erkeğin sırtını kadına dayaması hiç hoş bir şey değil
Elinde olsa yapardı diyorsun ama buna sen bile emin değilsin şüphelerin bu yüzden
Söylersen gideceğini biliyorsun çünkü

Kusura bakmada sen bu iliskiyi parayla ayakta tutuyorsun para biterse ask ta bitevek diyorsun hani ozaman ortada sevgi
kendini kandirmaktan baska bisey yapmiyosun sonra daha cok cekersin de is isten gecmis olur...
Bi arkadasimda senin gibiydi daha sevgiliyken cocugu beslemeye basladi evleneli 5 yil oluyor adam hala evde yatiyo arkadasta calis cabalayip getiriyo eve o da yiyip duruyo
birakya giderse gitsin para icin ne kaybedeceksin

Kac yadindasin biraz daha beklesen hem nusanlin atanmis olur parasiz zor cunku.mutlaka anlat nisanlina bu olayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…