merhaba kızlar buraya yazmak hiç istemedim ama dertleşmek akıl almak istiyorum sizlerden. Allah nasip ederse seneye evlenmeyi düşünüyorum.Sözlüm öğretmen ama atama olmuyor bir türlü bende memurum allaha şükür. ilk sorunumuz bu aslında o atanmadan evlnenmek istemiyor kendince hakllı ama kendine düzgün bi iş buldu özel olsa şimdilik bu sorun kalktı gibi bi şey. ailesinin de maddi durumuda çok kötü herneyse bunları bi şekilde aşarız diye düşünürken benim başıma gelen bir olay trafik kazası geçirdim gözümde problemler oldu karşı taraf hatalıydı maddi manevi tazminat davası açtım ve kazandım ordan 25 bin lira para kazndım aldm ama karşı taraf temyız etti 2 sene sonra temyizden gelen kararda kaybettiğim geri para ödemem gerektiği yazıyordu . tabi şok oldum icralar gelmeye başladı elimdeki parayı verdim biraz kredi çektim ödedim avukat bi sürü paralar ödedim şuan elde avuçta bişey kalmadı her ay maaştanda kesinti oluyor ben mahkemeyi tekrar temyız ettirdim bu sefer inş ben kazanacagm ve çok yüklü para alacagm ama 1 sene sonra mı olur iki sene sonra mı olur bilemyrm. sadede gelecek olursak bu durumu sözlüm bilmiyor bnm durumumun rahat oldgunu düşünüyor ben ona anlatamadm neden anlatamadm bılmyrm ama bu şekilde asla seneye dugun yapamam cunku herseyi tek başıma yapömak zorunda kalyrm suan tek güvencem çalısıyor olmak ama kesinitlrden dolayı da malesef elime hiç bi şey kalmıyo piskolojik olarak çökmüş durumdayım. dua ediyorumm ama dua ettikçe sanki herşey daha kötüye gidiyor sanki bnm evlenemye hiç hakkım yokmuş gibi düşünüyorum sizden bana dua etmenizi istiyorum ve bana akıl vermenizi istiyorum ne olur dertleşin benlee ne yapmalıyımm