Bağışıklık sistemim gelişti artık canım. O kadar çok yıprandım, ağladım kendimi hergün kahrettim ki... En sonunda ters etki yaptı bu olaylar beni güçlendirdi, köreltti.Bunları yapabiliyorum ama inancımı, güvenimi, sevgimi kaybettim ben....
Tüm dertlere ragmen bende Vicanimi,insanligimi,merhameti kaybetmedim.
Yok onları bende kaybetmedim:) Kaybedemiyorum. Ne olursa olsun, kaybedemiyorum çünkü bana ait vasıf onlar. Ama dediğim gibi, insanlara inancım güvenim sevgim bitti.
Kadıncaa kaç yaşındasın peki?
26 yasindayim,sen?
ben buradaki arkadaşların aksine o sorunu düşünmeye devam ederim.yani eğer kafamda bir şey varsa hiç bir işe odaklanamam.düşünürüm düşünürüm düşünürüm.sonra o sorunu acısıyla yeterince içimde yaşadıktan sonra şöyle bir silkinirim ve evet yeter bu kadar deyip,artık "benim gibi bir sürü insan var böyle olan" falan deyip rahatlarım.etrafıma bakarım biraz acımasızca olacak ama sokakta hiç tanımadığım birini gözüme kestirip kesin oda mutsuz benim gibi kesin onunda başına bişiler gelmiş diye kendime psikolojik olarak ortak bulmuş olurum ve yavaş yavaş sorunlar etkisini kaybetymiş olur.biraz saçma ama olsun bana iyi geliyor:)
24..
Yaşını sormamın sebebi daha küçük sandığımdan.
Hani sorunların içinde boğuluyorsun buda yaşından kaynaklanıyor olabilir sanmıştım.
Umarım atlatırsın..
Dibine kadar yaşarım acımı...
Sabahlara kadar ağladığımı,güneş doğuyor diye ettiğim isyanlarımı dün gibi hatırlarım.. Allahım yaşatmasın hiç kimseye inşallah!
Ben çözümü dualarda buldum!
Yaradana sığınırım! Gözyaşlarımla yalvarırım..
Olmadı mı girerim banyoya,yeniden su ve dua!
Çıkarım yeniden ağlarım,dua ederim...
Birgün geliyor, isteseniz de acı çekemiyorsunuz zaten..
Önce gözyaşlarınız kuruyor sonra bu dünyadaki dertlerin bir önemi olmadığını tek gerçeğin İlahi Aşk olduğunu farkediyorsunuz...
Allahım hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyor zaten!
Canim sorabilirmiyim kac yasindasin?ve yasadigin sorunlar ne boyutta?
32 yaşımdayım...
Yaşlandım yani artık!
Herkesin derdi kendine büyük...
Haklisin,her insan farkliy algiliyor sorunlari ve acilarinida ona göre cekiyorlar.
Fani bu dünya işleri fani...
Bunu keşfettikten sonra gerisi kolay!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?