Sorunlarlı nasıl savasıyorsunuz?

Bağışıklık sistemim gelişti artık canım. O kadar çok yıprandım, ağladım kendimi hergün kahrettim ki... En sonunda ters etki yaptı bu olaylar beni güçlendirdi, köreltti.Bunları yapabiliyorum ama inancımı, güvenimi, sevgimi kaybettim ben....

Tüm dertlere ragmen bende Vicanimi,insanligimi,merhameti kaybetmedim.

Çok fazla ağlıyorum, ağladıktan sonra çok yorgun ve bitkin oluyorum ama içimdekiler akıp gidiyor sanki biraz iyi geliyor.

Tüm dertlere ragmen bende Vicanimi,insanligimi,merhameti kaybetmedim.

Yok onları bende kaybetmedim:) Kaybedemiyorum. Ne olursa olsun, kaybedemiyorum çünkü bana ait vasıf onlar. Ama dediğim gibi, insanlara inancım güvenim sevgim bitti.

Yok onları bende kaybetmedim:) Kaybedemiyorum. Ne olursa olsun, kaybedemiyorum çünkü bana ait vasıf onlar. Ama dediğim gibi, insanlara inancım güvenim sevgim bitti.

Evet cogu zaman haksizliklar karsisinda insan caresiz oluyor ama bencede insan kendi insanligini korumali.

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular,hayatın içinden"başlığına taşınmıştır.

Dibine kadar yaşarım acımı...
Sabahlara kadar ağladığımı,güneş doğuyor diye ettiğim isyanlarımı dün gibi hatırlarım.. Allahım yaşatmasın hiç kimseye inşallah!
Ben çözümü dualarda buldum!
Yaradana sığınırım! Gözyaşlarımla yalvarırım..
Olmadı mı girerim banyoya,yeniden su ve dua!
Çıkarım yeniden ağlarım,dua ederim...
Birgün geliyor, isteseniz de acı çekemiyorsunuz zaten..
Önce gözyaşlarınız kuruyor sonra bu dünyadaki dertlerin bir önemi olmadığını tek gerçeğin İlahi Aşk olduğunu farkediyorsunuz...
Allahım hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyor zaten!

bende aynen böyle düşünüyorumm

soruna bagli.. eger gercekten canimi icimi yakan bi sorunsa cok üzülürüm isyerinde kendimi oyalayacak seyler yaparim yani is degil..cünkü sorunum varsa pek calisamiyorum konsantre olamiyorum oyzden internetten abuk subuk seyler ariyorum mesela sac bakimi cilt bakimi yok bilmem mutluluk recetesi vs.
aksamda eve gittigimde bi arkadasi cagiririm yürüyüse cikarim, eger kimsenin zamani yoksa evde otururum tv bakarim..
amaaa aksam yataga girdigimdede tabii beyin feci bi sekilde calisiyio düsünceler düsünceleri götürüyoo..yatamiyorum sonra öylece uyukluyorum ..
ertesi günde kendimce amannn banane bee diyorum bosver diyorum aciyorum hareketli bi müzik hayaller kurmaya basliyorum..

Dua ederim ve her şeyin hayırlısını isterim böyle zamanlarda...
En çok ettiğim dua da 'Allah'ım sen hakkımda hayırlısını gönlüme razı eyle, Gönlümdekini de hakkımda hayırlı eyle' dir...
Önceleri çok üzüldüğüm birşeye o an ağlasam bile en güzel terapi uyumak benim için...
Yani Uyumak-dua etmek sonrasında da kafamı dağıtmak için film izlemek ya da geziye çıkmak en büyük mutluluk böyle zamanlarda...

24..
Yaşını sormamın sebebi daha küçük sandığımdan.
Hani sorunların içinde boğuluyorsun buda yaşından kaynaklanıyor olabilir sanmıştım.
Umarım atlatırsın..

Tahmin etmistim o nedenden sordugunu.ya ben cok duygusalim o yüzden zaten kendimi perisan ediyorum.

Canim sorabilirmiyim kac yasindasin?ve yasadigin sorunlar ne boyutta?

yasadıgımız gunler hatta dakikalar bile geri gelmiyor bunu farkedene kadar acı cekiyor insan benimde sabahlara kadar agladıgım gunler oldu ama şimdi benden değerlisi yok ailem dısında kimseye 1 damla gözyasımı feda edemem insan buyudukce olgunlasıyor ve aglayarak gecirdigi gunleri için uzuluyor
sana sorun yaratan yada yaratanları hayatından cıkararak baslayabilirsin sorunları çözmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…