- 29 Ocak 2020
- 2.230
- 3.519
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Aynı kafada olan bende de var ama görümce degil ben umursamıyorum konuşmaya barışmaya çalışmıyorum o kendi kendine küser sonra hiç bişey yokmuş gibi davranır bende hiç umrumda degil ister konuşur ister konuşmaz modunda oldugum için hiç etkilemiyor beni sende umursama bi yerden sonra küsmeyi bırakıyorlar bakıyor umursayan yok boşa çaba harcamıyorlar küsmekten vazgeçiyorlarMerhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Bi süre devam eder sonra normalinin bu olduğunu kabullenir bence kendinizi onun triplerine maruz kalmamak için zorlamayın. O sabır süre sonra trip atmaktan yorulur. Kendisi de sıkılırMerhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Haklısınız ama sinir oluyorumSanki az dert varmış gibi onu mu çekeceksiniz bir de, ne güzel küsmüş işte küs olarak devam etsin hayatına bırakın
Yüzsüzlük oda ay hiç çekilmezYa benim arkadaşım mesela arıyo açmıyorum son gorulmeme bakiyo sonra bana trip atiyo asla umursamıuorum sonra bı bakıyorum aşkım sana hediye aldım der ya tarif sorar ya bı sekilde yine hayatıma dahil olmaya çalışır benden hiç vazgecez nedense halbuki ben dört göz bakıyorum alınsın a yok anacim nerde
Herkes onla ilgilensin istiyor biz korona olsak evimize 1 km yaklaşmazKendi haline bırakın ya bilerek yapıyor muhtemelen
Gerçekten öyle tek o rahatsız tek o kötü durumda ona göreSalağa yatın, insanların dünya kendi etrafında dönüyormuş, diğerlerinin hiç hayatı yokmuş tavırlarından nefret ediyorum
Çalışmıyorum valla artık herkes işine bakar bu saatten sonraKüsünce detayli açıklamaya çalışmayın. Isteğinin abartı olduğunu artik anlamalı. Telefonumu elime pek alamiyorum canim cok yoğunum ya diyin geçin. Küsersede küssün siz kendinizi kötü hissetmeyin, bu kadar pohpohlanma isteği çünkü anormal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?