Sorunlu Görümce

Kendisi bekar galiba?? Hemen bi koca bulun sorun ortadan kalkacaktır

Çok şanslısın ya
Benim görümcem de hiçbirseyden küsmüyor
Küsse diye yapmadığım şey kalmadı ama hala küsmedi 6 yıl oldu

Ön kameraya bant tak siyahlar dan canım görüntü çıkmıyor ya de
Sabahına yeni telefon alır yollar duramaz, tuşlu telefona geçicem en sonunda geçen gün evdeki güvenlik kameralarının şifresini istedi çocukları izleyecekmiş, aştı kendini

Eltim öyle ben artık umursamıyorum bide beni kv kp e şikayet de eder ve 41 yaşında Allah ıslah etsin onladı ne diim

Küsünce umursamayın. Bi de bunların eşe aramıyor diye şikayet eden versiyonları var. En iyisi umursamamak. Dünya kendilerinin etrafında donuyor sanıyorlar. Birde kendilerine beklediklerini kocalarının tarafına yapmıyorlar ne hikmetse.

Niye takıyorsunuz ki böyle böyle insanları soğutuyor kendinden, kendi eder kendi bulur yani. Zorla getirtemiyorsa sizi bir sorun yok bence.

Cok totosu kalkmis onun. Onemsemeyin. Acuklama yapmayin. Kendi kendine kussun dursun. Mesafeyi giderek acin.

Bende de görumce var aramam sormam o ararsa sa normal konuşuruz en son göruntulu konuştuk kv kp yahu görumce mi sordum yalan yok bnu bilerek yaptım hani ailenin yanında sormadı olmasın . Genel olarak ne düşündüğü umurumda olmaz küstüğü de tavsan dağa küsmüş dağın haberi yok gibi davranırım farkında olsamda sallayın ya o küsecek diye yada küstü diye hayatımı ona göre şekillendiremem o kim ki yani

Anammm ayni benimki ya artık muhatap bilem almiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…