- 29 Ocak 2020
- 2.228
- 3.516
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Ön kameraya bant tak siyahlar dan canım görüntü çıkmıyor ya deAynısından bende de varzaten bbg evine döndük sürekli görüntülü arama tacizine maruz kalıyoruz ailecek,
Çözüm bulan olursa insanlık namına benide haberdar edin
Bende ona sinir oluyorum işin düşünce mıç mıç aramasını biliyorAramıyorum da sormuyorum da işleridüşerse onlar arıyor
Kendisi bekar galiba?? Hemen bi koca bulun sorun ortadan kalkacaktırMerhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Evli çocukluKendisi bekar galiba?? Hemen bi koca bulun sorun ortadan kalkacaktır
Vay be hem evli üstüne bi de çocuklu heEvli çocuklu
Çok şanslısın yaMerhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Yüzsüzüde kötü napıcnÇok şanslısın ya
Benim görümcem de hiçbirseyden küsmüyor
Küsse diye yapmadığım şey kalmadı ama hala küsmedi 6 yıl oldu
Sabahına yeni telefon alır yollar duramaz, tuşlu telefona geçicem en sonundaÖn kameraya bant tak siyahlar dan canım görüntü çıkmıyor ya de
yok artık vermediniz değil mi?Sabahına yeni telefon alır yollar duramaz, tuşlu telefona geçicem en sonundageçen gün evdeki güvenlik kameralarının şifresini istedi çocukları izleyecekmiş, aştı kendini
Eltim öyle ben artık umursamıyorum bide beni kv kp e şikayet de eder ve 41 yaşında Allah ıslah etsin onladı ne diimMerhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Küsünce umursamayın. Bi de bunların eşe aramıyor diye şikayet eden versiyonları var. En iyisi umursamamak. Dünya kendilerinin etrafında donuyor sanıyorlar. Birde kendilerine beklediklerini kocalarının tarafına yapmıyorlar ne hikmetse.Merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Küssün madem.Merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Tabi ki vermedim cevabını aldı zatenyok artık vermediniz değil mi?
Anammm ayni benimki ya artık muhatap bilem almiyorumMerhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?