- 29 Ocak 2020
- 2.230
- 3.517
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Mesaj atıyorum tenezzül edip cevap yazmıyor arasında göreyim bundan sonraAynı kafada olan bende de var ama görümce degil ben umursamıyorum konuşmaya barışmaya çalışmıyorum o kendi kendine küser sonra hiç bişey yokmuş gibi davranır bende hiç umrumda degil ister konuşur ister konuşmaz modunda oldugum için hiç etkilemiyor beni sende umursama bi yerden sonra küsmeyi bırakıyorlar bakıyor umursayan yok boşa çaba harcamıyorlar küsmekten vazgeçiyorlar
Bencil işteHerkes onla ilgilensin istiyor biz korona olsak evimize 1 km yaklaşmaz
Amaaan üstüne hiç düşme daha da şımarıp herşeye küsmeye devam edecek umuramazsan bi zaman sonra degiştigini bu saçma küsmelerin azaldığını göreceksin sen umursayıp peşinde koştukça kendini bişey sanmaya devam edecekMesaj atıyorum tenezzül edip cevap yazmıyor arasında göreyim bundan sonra
Tavırda yapmayın, herşey normalmiş gibi hiç umursamadan devam edin.Mesaj atıyorum tenezzül edip cevap yazmıyor arasında göreyim bundan sonra
Boğun ve kurtulun...Merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Nefretlik insan modeli.Merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Aynısından bende de varMerhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Muhattap bıle olmaMerhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
Merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim ve her şeye küsen görümcemden bıkkınlık geldi korona olur 2 gün gitmeyiz(yemek vs götürüp bırakıyorduk) surat asar 1 gün yazma trip atar artık gına geldi 40 yaşına gelmiş çocuk gibi tavırlarda bazen boğasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?