- Konu Sahibi papatyaskk
Eşin calismani istemiyormuş ya sende çalışma alsın bütün ihtiyaçlarını bakalım tek başına karsilayabiliyormu. Ondan snra kendisi kreş yada bakıcı aramaya baslarHep kavga çıkarıp çıkarıp giden bi tip kavgadan beslenir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin calismani istemiyormuş ya sende çalışma alsın bütün ihtiyaçlarını bakalım tek başına karsilayabiliyormu. Ondan snra kendisi kreş yada bakıcı aramaya baslarHep kavga çıkarıp çıkarıp giden bi tip kavgadan beslenir
Ne alaka ya.kayınvalidenize muhtaçsanız eğer çocuk bakma konusunda dilinizi tutacaksınız.
gelin o kadar laf bana da saydırsa gitmem bakmaya.
işi bırakıp bakacaksınız çocuğunuza
kayınvalide ne kadar eski kafalıda olsa (yanında çocuk sevilmek v.s.) suyuna gidecektiniz.
yok işi bırakmam derseniz ya bakıcı ya kreş
Hayır sakın bırakma işi. O zaman seni her konuda bu şekilde zorlayarak manipüle eder.Aynen öyle eşşek gibi baksın oğlu bırakcam işi
Zaten annesinin yanında bırak işi kendin bak çocuğuna demişti eşim
Eşim anasının ağzına bakan bi tip ne kadar öyle değilim dese de
Ne alaka ya.
Kayınvalide tutsun dilini. Gelin herkesi idare etmek zorunda kafası da beni benden alıyor.
Çocuğa bakıp da geline istediği gibi davranma niyetindeyse hiç bakmasın.
Öyle olmuyor o iş işte. Bu iş matematik değil 2 kere 2 her zaman 4 etmiyor.kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil zaten
bakamayacak olan da bi zahmet çocuk doğurmasın.
Öyle olmuyor o iş işte. Bu iş matematik değil 2 kere 2 her zaman 4 etmiyor.
Kadın bakmak istemiyorsa bakmasın zorlayan yoktur diye düşünüyorum. Sırf çocuğa bakıyor diye de kendinde herşeye hak göremez. O zaman diyecek ki kızım ben bakamıyorum kendinize başka bir plan yapın.
Pedagoglar bile çocuk bakım sıralamasında eğer bakmaya gönüllü bir büyük ebeveyn varsa ilk olarak onlar bakmalı diyor. Zorundalık değil gönüllülük. Bakmak zorunda değil güzellikle söylemek zorunda.
kayınvalidenize muhtaçsanız eğer çocuk bakma konusunda dilinizi tutacaksınız.
kayınvalide ne kadar eski kafalıda olsa (yanında çocuk sevilmek v.s.) suyuna gidecektiniz.
kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil zaten
bakamayacak olan da bi zahmet çocuk doğurmasın.
Hadi ya bak sen şu işekayınvalidenize muhtaçsanız eğer çocuk bakma konusunda dilinizi tutacaksınız.
Siz de ileride kayınvalide olacaksınız ve yağmurdan nem kapıp sorun çıkarıp verilen tepkilere "ben böyleyim saygısız gelin/damat" diyecek gibisiniz ya hayırlısı.
evet karekterimi hemen çözdünüz tebrik ederim .
Kv ye muhtaç diye kendi çocuğunu istediği gibi sevmesin mikayınvalidenize muhtaçsanız eğer çocuk bakma konusunda dilinizi tutacaksınız.
Bakıcı tutamam diyorsan mecbur işi bırakmalısınız.Yada anneniz yokmu?Kızlar merhaba işe başladım doğum izninden dönüp daha 1 ay oldu döneli kv sorunlar başladı benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı ve bu hafta 3 gün oldu işe gidemedim bakmaya da gelmedi çocuğa işim se rahattı haftasonları yok vs onun yüzünden işyerine rezl oldum eşime de annesine bi ton laf saydım msj da die tripli konuşmuyor benimle napcamı şaşırdım bebeğim 20 aylık henüz
Fikrinize ihtiyacım var işimi de bırakmak istemiyorum ama bu sorunlu kadına da çocuğumu bırakmak istemiyorum napcam şaşırdım
Böyle bir kadına minnet etmeyin ,ruh hastasımıdır nedir. Etrafa haber verin güvenilir bir bakıcı tutun , ben olsam bu kadına güvenip çocuğumu bıralmam ne yorumlar okuduk burada torununu emziren bile varmış .Kızlar merhaba işe başladım doğum izninden dönüp daha 1 ay oldu döneli kv sorunlar başladı benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı ve bu hafta 3 gün oldu işe gidemedim bakmaya da gelmedi çocuğa işim se rahattı haftasonları yok vs onun yüzünden işyerine rezl oldum eşime de annesine bi ton laf saydım msj da die tripli konuşmuyor benimle napcamı şaşırdım bebeğim 20 aylık henüz
Fikrinize ihtiyacım var işimi de bırakmak istemiyorum ama bu sorunlu kadına da çocuğumu bırakmak istemiyorum napcam şaşırdım
Zaten minnet etmeyip işten ayrıldım die zoruna gitti hepsinin yapamam sandılarBöyle bir kadına minnet etmeyin ,ruh hastasımıdır nedir. Etrafa haber verin güvenilir bir bakıcı tutun , ben olsam bu kadına güvenip çocuğumu bıralmam ne yorumlar okuduk burada torununu emziren bile varmış .![]()