Sorunlu kv

Sizin kayınvalide baştan sorunluydu zaten, bakıcıyi baştan düşünseydiniz keşke.
İşten de sırf esiniz nakışı istemiyor diye çıkmayın. Üzülürsünüz,onunla da her şey güllük gülistanlık değil aranızda.

kayınvalidenize muhtaçsanız eğer çocuk bakma konusunda dilinizi tutacaksınız.

gelin o kadar laf bana da saydırsa gitmem bakmaya.

işi bırakıp bakacaksınız çocuğunuza

kayınvalide ne kadar eski kafalıda olsa (yanında çocuk sevilmek v.s.) suyuna gidecektiniz.

yok işi bırakmam derseniz ya bakıcı ya kreş
Ne alaka ya.

Kayınvalide tutsun dilini. Gelin herkesi idare etmek zorunda kafası da beni benden alıyor.

Çocuğa bakıp da geline istediği gibi davranma niyetindeyse hiç bakmasın.

Aynen öyle eşşek gibi baksın oğlu bırakcam işi
Zaten annesinin yanında bırak işi kendin bak çocuğuna demişti eşim
Eşim anasının ağzına bakan bi tip ne kadar öyle değilim dese de
Hayır sakın bırakma işi. O zaman seni her konuda bu şekilde zorlayarak manipüle eder.

Bakıcı tut gerekirse çocuğunu al yanında götür ne biliyim özel kreşler var küçük yaşta da alıyor hem de tüm gün, gündüz bakım evi diye geçiyor. Öyle bir yere ver evladını.

Ama sakın işi bırakma. Bu olay sonucu işi bırakırsan ilerde yaşayacakların için yol açmış olursun. Bırakmak istersen ilerde yine bırak ama şimdi değil.

kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil zaten

bakamayacak olan da bi zahmet çocuk doğurmasın.
Öyle olmuyor o iş işte. Bu iş matematik değil 2 kere 2 her zaman 4 etmiyor.

Kadın bakmak istemiyorsa bakmasın zorlayan yoktur diye düşünüyorum. Sırf çocuğa bakıyor diye de kendinde herşeye hak göremez. O zaman diyecek ki kızım ben bakamıyorum kendinize başka bir plan yapın.

Pedagoglar bile çocuk bakım sıralamasında eğer bakmaya gönüllü bir büyük ebeveyn varsa ilk olarak onlar bakmalı diyor. Zorundalık değil gönüllülük. Bakmak zorunda değil güzellikle söylemek zorunda.

Öyle olmuyor o iş işte. Bu iş matematik değil 2 kere 2 her zaman 4 etmiyor.

Kadın bakmak istemiyorsa bakmasın zorlayan yoktur diye düşünüyorum. Sırf çocuğa bakıyor diye de kendinde herşeye hak göremez. O zaman diyecek ki kızım ben bakamıyorum kendinize başka bir plan yapın.

Pedagoglar bile çocuk bakım sıralamasında eğer bakmaya gönüllü bir büyük ebeveyn varsa ilk olarak onlar bakmalı diyor. Zorundalık değil gönüllülük. Bakmak zorunda değil güzellikle söylemek zorunda.

peki

kayınvalide ne kadar eski kafalıda olsa (yanında çocuk sevilmek v.s.) suyuna gidecektiniz.

Siz de ileride kayınvalide olacaksınız ve yağmurdan nem kapıp sorun çıkarıp verilen tepkilere "ben böyleyim saygısız gelin/damat" diyecek gibisiniz ya hayırlısı.

kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil zaten

bakamayacak olan da bi zahmet çocuk doğurmasın.

Bakamayacak olan büyükanne de söz verip ortada bırakmamalı. En azından ona göre işe başlama tarihini, bakıcısını, kreşin ayarlardı konu sahibi de.

Sizin söylediğiniz şartlarda şu an kimse çocuk doğuramaz.

Hadi ya bak sen şu işe

Çocuğunuzu "Anneciğim Annem" diye sevmenizi neden saygısızlık olarak görüyor ki inanın anlamadım, kendisine kaynana değilde Anne dediğiniz için mi?
Kendisi çocuklarını ne diyerek sevmiş? Onun sevdiği gibimi sevecekmişsiniz kendi bebeğinizi😈
Çocuğuma ister annem derim ister Yavrum derim isterse kuzum derim o ne saçmalamış öyle ya evlerden uzak😡

Kv ye muhtaç diye kendi çocuğunu istediği gibi sevmesin mi
Bu fazla geri kafalı bi tutum değil mi
Kv bence çocuğa bakmamak İçin kavga çıkarmış olabilir
Yoksa canım torunum diye yine gelirdi bakmaya el kadar bebeğe papatyaskk papatyaskk

Kızlar merhaba işe başladım doğum izninden dönüp daha 1 ay oldu döneli kv sorunlar başladı benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı ve bu hafta 3 gün oldu işe gidemedim bakmaya da gelmedi çocuğa işim se rahattı haftasonları yok vs onun yüzünden işyerine rezl oldum eşime de annesine bi ton laf saydım msj da die tripli konuşmuyor benimle napcamı şaşırdım bebeğim 20 aylık henüz
Fikrinize ihtiyacım var işimi de bırakmak istemiyorum ama bu sorunlu kadına da çocuğumu bırakmak istemiyorum napcam şaşırdım
Bakıcı tutamam diyorsan mecbur işi bırakmalısınız.Yada anneniz yokmu?

Kızlar merhaba işe başladım doğum izninden dönüp daha 1 ay oldu döneli kv sorunlar başladı benim onların yanında çocuğumu annecim annem diye sevmeme takıldı saygısızlık olduğunu düşünüp kavga çıkardı ve bu hafta 3 gün oldu işe gidemedim bakmaya da gelmedi çocuğa işim se rahattı haftasonları yok vs onun yüzünden işyerine rezl oldum eşime de annesine bi ton laf saydım msj da die tripli konuşmuyor benimle napcamı şaşırdım bebeğim 20 aylık henüz
Fikrinize ihtiyacım var işimi de bırakmak istemiyorum ama bu sorunlu kadına da çocuğumu bırakmak istemiyorum napcam şaşırdım
Böyle bir kadına minnet etmeyin ,ruh hastasımıdır nedir. Etrafa haber verin güvenilir bir bakıcı tutun , ben olsam bu kadına güvenip çocuğumu bıralmam ne yorumlar okuduk burada torununu emziren bile varmış .😠😕

Böyle bir kadına minnet etmeyin ,ruh hastasımıdır nedir. Etrafa haber verin güvenilir bir bakıcı tutun , ben olsam bu kadına güvenip çocuğumu bıralmam ne yorumlar okuduk burada torununu emziren bile varmış .😠😕
Zaten minnet etmeyip işten ayrıldım die zoruna gitti hepsinin yapamam sandılar

Back
X