Sorunlu mu?

Bence komşunuz ruh hastası.

Bu arada, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ancak İstanbul'da halı, örtü vs. gibi şeyleri Pazartesi günü silkelenir.
Çünkü Pazartesi temizlik günüdür.
Diğer günler birşey silkelenmez.

Yerinizde olsam, çamaşırları umursamaz, silkeleyeceğim şeyi silkelerdim.
Gelip şikayet ettiğinde de "sen günleri bilmiyorsan benim problemim değil, kaç sefer uyardık, senin için kural değiştirecek halimiz de yok" der geçerdim.

Ama münakaşaya girmek istemiyorum derseniz de, bildiğiniz gibi yapın derim.

Çırpmıyorsanız illa dikkat çekicem diye yorum da yapmayın hanımefendi .

Zira halı ve koltuk örtülerinden bi haber olmanız beni oldukça şaşırttı Pehh

Nerde çırpıcaz damda mı?

Bizde küvet yok tatlım.
Evde çocuklar var. Zira ev kalabalık olmasa zaten örtüye gerek olmaz dimi?

@Mune abla huhu neredesin

Eleştirilerinizi kendinize saklayın bayan.

Tozlu tozlu mu yıkayalım. Alemsiniz

Haddinizi aşmayın rica ederim..!
Eleştirinin de bir usulü, erkanı var.
Şimdi lütfen çıkın konumdan.
Sizin yorumunuza ihtiyacım yok.

Teşekkür ederim.

yine komşusundan alamadığı hırsı kk da ki kadınlardan almak isteyen bir 'bayan' kişisi

bir de annesini çağıran çocuklar gibi 4 sayfa boyunca yöneticiyi çağırmış,sebep?

bende hiç örtü vs çırpmam insanlar konunuzu okuyunca şaşırmış olabilir niye doğru düzgün açıklamıyorsunuz?

size çırpmayın yıkayın,banyoda çırpın diye öneriler gelmiş oldu olacak bide iki tokat atın insanlara

Dediğiniz gibi evdeki adımlarımızı takip edip, hangi odaya gitsek alttan tavana vuruyor .

Ankara'da yaşıyoruz.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim :) Ben burada geçici olduğum için görümceme bildireceğim :)

Sebep konuyu kapattırmak .

Tatmin oldunuz mu hanımefendi .?

Üslubunuza dikkat edin lütfen. Azarlayıcı tonda konuşamazsınız benimle.

İyi günler dilerim :)

Balkon dar, çırpmayı denedik olmadı :)
Güneydoguda büyük bi şehirde sitede yaşıyoruz
İsteyen istedigini cırpıyo.serbest yani
Benimde küçük cocugum oldugu için koltuk ve halıda örtü var.günlük çırparım
Yatak carsafınıda mAkineye atmadan önce cırparım
İki sene sonra batıya tayin cıkacak ,bu meseleler tüzünden hiç gitmek istemiyorum
Cırpma hastasıyım cünkü

Sebep konuyu kapattırmak .

Tatmin oldunuz mu hanımefendi .?

Üslubunuza dikkat edin lütfen. Azarlayıcı tonda konuşamazsınız benimle.

İyi günler dilerim :)

ahahahahahaha su içiyordum tam suyu püskürttüm

ben mi azarlayıcı tondayım

lütfen bu gazla bu üslupla devam edip k.validenizi komşularıyla takıştırmayın siz gideceksiniz onlar birlikte o apartmanda yaşayacak

sorunsuz günler dilerim :)

Demek ki bu çırpma işi eskilerde kalmamış :)

Teşekkür ederim yorumunuz için

Belli bir sosyokültürel sınıfa ait olanlar çırpmadan yaşayamıyor, lütfen üstüne gitmeyelim.
Ben kendi evimde örtü kullanmıyorum.
Sevmem de zaten.
Kv'de olduğumu belirtmiştim.

Teşekkür ederim =))

Bence alternatif bir yontemin yoksa cirp tabii; o da ogrensin bir daha asmasin camasirlarini; oyle is mi olur kararlastirilmis pazartesi diye...

Ben kendi evimde örtü kullanmıyorum.
Sevmem de zaten.
Kv'de olduğumu belirtmiştim.

O zaman bunu başta anlatsaydınız bize Kv nin çırpılmasını istediğini esasen sizin de çırpmaya alışık olmadığınızı vs

Bana koltuk ve halı örtüsü çırpıldığını nasıl bilmezsin dediniz biz örtmüyoruz dedim siz de örtmüyor iseniz bana neden şaşırdınız

Sonuçta Kv min evinde halı örtüsü var geçen yıl aldı halıyı aşırı sık yıkayamıyorum bunu yıkarım diye hiç çırpmadı ya süpürdü ya yıkadı

Size ve Kv nize de bunu öneriyoruz

Siz kuralı uygulayın. Madem pazartesi, çırpın. Bile bile asmasın o da. Zaten daha sonrada asmaz

Nasıl bir sosyokültürel mesela
Mesela şöyle;
Bizim binada ki sosyokültüre göre balkondan herhangi bir şey çırpmak kesinlikle yasak , kapı önüne ayakkabi koyamaz, terlik bırakamazsın . (Çöpe girmiyorum bile )
Yine bizim binada ki sosyokültüre göre balkondan aşağı çarşaf , pantolon ya da çamaşır sarkıtarak asamazsın . Balkonun içine askılık koyarak çamaşırını kurutmak zorundasın.
Bu sosyokültür seni %99 ihtimalle kurutma makinası almak zorunda bırakır ama çok ta rahat edersin .
Evcil hayvanlar eğitimli olur, komşuları rahatsız edemez , bahçede istedikleri gibi gezer oynarlar , ancak pisliklerini faraş ile kendin toplar , ortada iz bırakamazsın .
Tadilat işlerini Pazar günü yapamaz , çocuğuna doğum günü yapacak ya da davet verecek isen önceden komşularından oluşacak gürültü için özür dilersin . Benim hastam var gürültüye gelemem diyen alt komşun var ise iptal edersin .
Gibi gibi....

Sizin ordan silkeleyip komşunun çamaşırlarını kirletmeye hakkınız yok. Size verilen pazartesi silkeleme günü hak degil tolerans izindir. Komşunuz istemiyorsa silkeleyemezsiniz. Dini bütün biri gibi görünüp şunun çamaşırlarina silkeyeyim mi demeniz de takdire şayan. Kul hakkı komşu hakki diye bir şeyden haberiniz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…