• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunsal?

earthsea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
368
64
123
A.B.D.
Arkadaslar,

Birkac gundur basliklarda cokca kullanildigini gordugum icin belirtmek istedim:

Sorunsal sorun demek degildir.,

Cozumu belli olmayan, sorunlu anlaminda bir SIFATtir.

Cumlede kullanalim:

sorunsal bir durum= (dogru kullanim) cozumu belli olmayan, sorunlu bir durum

zart zurt sorunsali= (yanlis kullanim)

Buraya yazmak istedim, ne de olsa kelime bir derdim var bolumunde kullaniliyor.

evettt bugün ki Türkçe dersimizin sonuna geldikk. esen kalın . hoşçakalın.:ssz::ssz::ssz::ssz:

Konu sahibesi tarafından çözümü belli olmayan, sorun oluşturan bir durum var demekki. Bu durum da doğru bir kullanim sayilir. Bakış açısı ;)

Konu sahibesi tarafından çözümü belli olmayan, sorun oluşturan bir durum var demekki. Bu durum da doğru bir kullanim sayilir. Bakış açısı ;)

bu sitenin belli bi kuralları var önceden oluşturulmuş. bunu denetleme amaçlı yöneticiler zaten var. burda belli yaşlara gelmiş insanlara çocuğa öğretir gibi şu şu demektir bu bu demektir çok yanlış bi tutum bence.konu açma gereğini bile anlayamadım şahsen. rahatsız olduğun bi konu varsa okumadan geç. sana bişiler yanlış geliyor diye bunu insanlara kabullendirtmek ya da dile getirmek mantıksız geliyor bana. hangi konuda gördüysen okuduysan o konunun altına yaz .illa yazcağım diyorsan.:6:

Teşekkürler bilgilendirme için.Sık kullanmasam da arada söylüyordum.Bundan böyle daha dikkat edeceğim.
Benim için gayet faydalı bir başlık oldu
Konu sahibinin hiçte birşeyleri kabullendirme yada çocuga öğretir gibi yazmış havası yok daha doğrusu ben öyle bir hava sezmedim.Bakış açısı işte..

Konu için teşekkür etmeyi borç bilirim, yoksa ben açacaktım. :27:
Sabahtan beri ''sorunsal'' dan gına gelmişti zira :27:

Popüler bir kelime oldu son zamanlarda nedense. Bir de doğru kullanılsa...

Back
X