merhaba arkdaşlar.evleneli 3 ay oldu ama sorunlar bitmek bilmiyor... düğünden 20 milyar borç bıraktılar bize.evimiz kira. üstelik ilk çeyiz düzdüğüm evimi rutubet sorundan boşaltmak zorunda kaldım.sadece 2 ay oturabildim.eşyalarım çüremeyi başlayınca başka ev bulup taşındık.tabi bu kolay olmadı. zaten borç batağındaydık. evi taşırkende 3 milyar masrafım oldu. bekarken yaptığım bilezikleri bozdurdum öle evi taşıdık.eşimin aldığı maaş 20 milyarlık kredi borcu ev kirası faturalar felan bunlara gidiyor. iki de bir senin maaşın yattımı diye soruyor. benim paramda ev masraflarına zar zor yetiyor. yeni evli olmama rağmen ne istediğimi giyebiliyorum ne istediğimi yiyebiliyorum.kenara parada koyamıyurz.hafta da bir mutlaka bu sebepten eşimin üzerine gdiyorum.hem evin kira olması hem onca borcun kalmasını kabullenemiyorum.ev kendimizin olsaydı o borç ödenirdi ama yok nerde. 3 yıl kredi borcu öde. sonra para biriktir krediyle ev al borç öde ben ne zaman hayatımı yaşıyacağım.... zoruma gidiyor hergün ağlıyorum. yetmiyor yetiremiyoruzzzz.. eşimide üzüyorum suç ailesinin onlarda köyde ev almış onu ödüyormuş senin evlenecek oğlun var köydeki ev neyine yahu... bütün sıkıntıyı ben çekiyorum. ev alırken yardım edeceğiz diyolar ama ümitli değilim. millette yeni evli altlarında son model araba evleri kendinin son model sadece ben böleyim yediremiyorum kendime ...