Eşin seni seviyormuş ne güzel işte. Borç dediğiniz çalışıp kazanılıp ödenir, siz içinizi ferah tutunca Allah öyle bir yardım eder ki... Benzer durumları bende yaşadığım için özellikle bu mesajınızı alıntıladım. Hem yeni evli olup evi olan, son model arabası olan insanların aileleri yardım etmiş olabilir, yada birikim yapıp almış olabilirler. Ödeyin 3 sene kredinizi, 3 sene kirada otursanız ne olur. İnsanlar yıllarca çalışıp emekli ikramiyesiyle ev alıyorlar. Bence eşinizin kıymetini, sevginizin kıymetini bilin. Ya ailesi aldığı evin borcunu eşinizden isteseydi? Eşiniz birde oraya ödeme yapsaydı. Hiç değilse borç yaptıysanız kendinize yapmışsınız. En güzel zamanlarınızı bunları düşünerek geçirmeyin. Paranızı hesaplayarak harcarsanız herşeyi alabilirsiniz, ama zamanla. Bizimde evimiz yok, arabamız yok, dediğin kadar borç bizimde vardı. Ama 1 sene geçti (bu sırada evdeki eksikleri tamamladık vs), Allah yardım etti, borcumuz hafifledi. Ev, araba, yat, kat parayla alınır, ama aşk sevgi yıpranınca tekrar bulunmaz. Eşinizde illa ki strese giriyordur, bunları düşünmeyin hatta onu rahalatıcak şeyler söyleyin bence. Mutluluklar...