Sorunun cevabı belli mı?

Sevgili degil de free takilmalik gibisiniz.Yani o oyle goruyor sanirim.

Heyy seni gordugume sevindim. Boşandin sanirim.
Ya sevisilebilir ama emrine amade modunda olmazki bu isler o ne oyle cok cirkin.
Yani cinselligi dan dun diye isteyen bir insansa seni duygusal olarak cok tatmin edebilecegini sanmiyorum.

Ayy evet ya diyecektim ama kirici olur diye korktum o ne oyle. Beklentin sadece oysa ver parasini gor isini dan dun diye

Adamın tek düşündüğü kendi nefsi. Öyle olmasa sizinde ruhunuzu okşardı bir şekilde.O iş olacaksa günün sonunda elbet olur. Ben olsam kendi keyfinden başka bir şey düşünmeyen bu bencil öküzün yanında durmaz, ona bu keyfi daha fazla yaşatmazdım.

Bu anlattıklarınızın hepsi yaşanmalı bence :)

Karşı tarafın bu ilişkiden beklentisi farklı.
Aranızda koca bir soru işareti var.
Seni üzmek istemem ama karşı tarafın seni ilişki olarak ciddiye aldığını sanmıyorum. Senin duygusal ve paylaşımla alakalı beklentini karşılamayacak gibi.
Sevişmek için bu kadar enerjisi olan insanın kalan tüm zamanda monoton ve sıkıcı olması sana fikir verebilir bence.

Arkadaşlar biraz alkol durumu var O yuzden hepinize ayrı ayri cevap veremiyorum kusura bakmayın.
Ani yaşamaya karar verdim .
Ben ondan ask dilenecek kadar düşmedim daha .
Sevismekse evet benim de ihtiyacım var .
Kullanmaksa bazılarında cok curetkar gelebilir ama bende onu kullanabilirim
Sakınca görmüyorum.
Ilişki nereye giderse gitsin .
Umrumda değil Yokuspokus , office D Deve tabani @RIVAVIRA dâhil hepinize teşekkür ederim ..
Bir kezban edasıyla ondan ask dilenmeyecegim
Cani isterse beni sevebilir
Kendinize iyi bakın...

çok üzgünüm ama kendini kandırıyorsun. sen hoşlanma flörtleşme belki ilişki diye bakarken adam gayt net: elimin altında olsun aynı şehirde olduğumuzda düşer kalkarız diye düşünüyor
sakın kendini kaptırma, o bir gün dizimde uyu, bir gün yürüyüş yapalım hayallerinden de vazgeç. hiç olmayacak.
çok zalimce bir yorum oldu ama inan herşey çok net

Bu şarkı benden sana gelsin o zaman :)

Valla 10 numara bi hareket olur.
Yani adamın tavrı da pek anormal gelmedi bana.
Ben de 5 günlüğüne bir araya gelsem sanırım sürekli sevişmek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…