Merhaba arkadaşlar :)
Benim üstesinden gelemediğim bir sıkıntım var...
Geçen sene okuldan tanıdığım ama okulda 3 kere ancak gördüğüm bir çocuk vardı. Aynı dersi aldığımız için face ve instagramda ekli idi.( Hoşlandığım için arada bakması güzel oluyordu : D ) Sonraa fotolarımı beğenmeye başladı. Birkaç kerede facebooktan konuştuk. Sonrasında hem yaz ayındaki konuşmasında hem de bu eğitim dönemi içindeki konuşmalarında da birgün buluşalım dedi.
Kısaca anlatamak gerekirse
ilk buluşma 25 ekimde oldu o konuşmayı başlattı ve buluşalım dedi buluşma sonrasında hiç arayıp sormadı. ikinci buluşma da 6 kasımda oldu ben yazdım yine uzun uzun konuştu kendi fotosunu attı yine kendinden bahsetti 2-3 saat yazıştık sonra buluşalım dedi.
Buluşmalar bence güzel geçti sürekli benim ve ailem hakkında sorular sordu. Kendi ailesinden bolca bahsetti kendini anlattı. Ancak buluşmadan sonra ne ses var ne seda. Bundan öncesinde de sevgililerim oldu o yüzden çocuğa çok ilgi gösterip bunalttığımı düşünmüyorum.
Bundan öncesinde hep beni beğenen erkeklerle çıkıp onları sevdim yada öyle zannettim. Ancak hayatımda ilk kez beni bu kadar heyecanlandıran biri çıktı karşıma gurur yapıp kaybetmek istemiyorum ama gurursuzluk yapıpda değerimi kaybetmek istemiyorum. Ne yapabilirim de bağlayabilirim...
Özetle SOS pls : D