• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SOS pls

CSTR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
129
50
53
Merhaba arkadaşlar :)
Benim üstesinden gelemediğim bir sıkıntım var...
Geçen sene okuldan tanıdığım ama okulda 3 kere ancak gördüğüm bir çocuk vardı. Aynı dersi aldığımız için face ve instagramda ekli idi.( Hoşlandığım için arada bakması güzel oluyordu : D ) Sonraa fotolarımı beğenmeye başladı. Birkaç kerede facebooktan konuştuk. Sonrasında hem yaz ayındaki konuşmasında hem de bu eğitim dönemi içindeki konuşmalarında da birgün buluşalım dedi.

Kısaca anlatamak gerekirse
ilk buluşma 25 ekimde oldu o konuşmayı başlattı ve buluşalım dedi buluşma sonrasında hiç arayıp sormadı. ikinci buluşma da 6 kasımda oldu ben yazdım yine uzun uzun konuştu kendi fotosunu attı yine kendinden bahsetti 2-3 saat yazıştık sonra buluşalım dedi.
Buluşmalar bence güzel geçti sürekli benim ve ailem hakkında sorular sordu. Kendi ailesinden bolca bahsetti kendini anlattı. Ancak buluşmadan sonra ne ses var ne seda. Bundan öncesinde de sevgililerim oldu o yüzden çocuğa çok ilgi gösterip bunalttığımı düşünmüyorum.

Bundan öncesinde hep beni beğenen erkeklerle çıkıp onları sevdim yada öyle zannettim. Ancak hayatımda ilk kez beni bu kadar heyecanlandıran biri çıktı karşıma gurur yapıp kaybetmek istemiyorum ama gurursuzluk yapıpda değerimi kaybetmek istemiyorum. Ne yapabilirim de bağlayabilirim...

Özetle SOS pls : D

Gizemliyi oynuyor heralde karşındaki.
Sadece arada sıkıldığında buluşacağı biri gibisin bence.
Sende sessiz kal derim.

sorsana buluşmalardan sonra hiç sesin çıkmıyor, neden? diye.
ama tabii gülerek. hesap sorar tarzda değil.

Belki sizi sadece kafadengi olarakcgoruyordur. Hoslanma falan yokturcda, hossohbet buluyordur sizi.

Bir kere düşünce biraz tuhaf.

Neden birini sevdiğini belli etmek gurursuzluk oluyor ki?
Hoşlanıyorsan hoşlanıyorsundur, belli edersin
İstemiyorsa güle güle gitsin

Belki de seni tanıyınca hoşlanmadığı kanaatine varmıştır kim bilir.

Bulusmadan sonra hayirdir niye hic konusmuyorsun benimle de seni kirdim mi de .

Belki de seni tanıyınca hoşlanmadığı kanaatine varmıştır kim bilir.
Bu ihtimal aklımı çok meşgul ediyor ama bir yandan da hoşlanmasa neden ikinci buluşmaya davet etsin diye düşünüyorum.

Belki sizi sadece kafadengi olarakcgoruyordur. Hoslanma falan yokturcda, hossohbet buluyordur sizi.

İşte onu da düşündüm ama insan hoşsohbet bulduğu birinin ailesi hakkında uzun uzun sorular sorar mı yada kendi fotosunu gönderir mi ?

Aaaayy uğraşmaya değmez hadi cnm by de Allasen . Benim de vardi bitane kendi numarasını vermiyodu gizliden arıyordu filan aynen öyle yaptım by dedim .

Back
X