sosyal bir insan mısınız?

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
46
Kocaeli
kızlar 21 yasındayım bütün gün yaptığm tek şey bilgisayar basında oturmak. siz zamanınızı nasıl geçiriyosunuz sosyal ve aktif insanlarmısınız

önceden bakkala bile gidince başka müşteri varken çekinirdim minibüse otobuse bnnce inine yürürken herkes bana bakıo gbi olr huzursuz olrdm kalabalığı sevmezdm taa ki işe fln girene kdr şimdilerde bende pc başındayım ama önümüzdeki günlerde baya hareketli olck

Bende 21 yaşındayım canım üni bitti benim faaliyetlerde askıya alındı Eskisi gibi her gün dışarı çıkmıyorum, bende odam da pc başındayım Bir yandan tv açık bir yandan ben bilgisayardayım bakınıyorum öyle vakit geçiriyorum sonra evde temizlik filan yapılacaksa onları yapıyoruz annemle. Hafta içi olağanüstü bir durum olmadıkça çıkmıyorum dışarı(ablam alışverişe gidelim derse, süt kardeşim il dışında okuyor o geldiğinde çıkalım derse, yiğenim gezdir beni teyze hadi sinemaya gidelim diye tutturursa falan hafta içi geziyorum) Onun dışında daha bir pazar evde durduğum görülmemiştir Her pazar sözlümle buluşuruz sabahtan akşama kadar onlayım pazarları. Onun dışında da pek bir aktivitem yok

ben de 22 yaşındayım üni son sınıftayım aynı zamanda çalışıyorum pek boş vaktim olmuyo
ama tatil dönemlerinde vs. evde kaldığımda hakkaten çok sıkılıyorum yapıcak hiçbir şey olmuyo
ben böyle zamanlarda arkadaşlarımla dışarı çıkarım, alışverişe giderim falan.. eğer evden çıkamıcak durumdaysam da kitap okurum sıkılınca, tv izlemek ya da bilgisayar başında uzun oturmak daha da sıkıyor beni ya da mutlaka ve mutlaka mutfağa dalıp hamur işi yaparım sıkılınca gerçekten çok iyi geliyor strese birebir kız kardeşlerimle komik ve eğlenceli videolar çekeriz güleriz vs. :13: tabi bunlar ayda bir yaşayabildiğim şeyler maalesef

24 yaşındayım 7 aylık evliyim
işten fazla vaktim olmadığı için cmt 4 ten sonra ve pazar günü izinliyim
o kadar vakitte de ev işleri ve eşimle ilgileniyorum
beraber alışverişe pazara gidiyoruz
sinema,aile ziyaretleri su an hayatımız bu sekilde sürüyor

ama calısmayıp evde otursam cok bunalırım
insan evde oturup sosyal faaliyette yapmayınca
kendini kötü hissediyor

bekarken ne sosyalmişim ben öyle ya ege de ayak basmadığım toprak kalmamıştı.Sinemalar müzikli eğlenceler dinleti geceleri düzenlerdik... şimdi evden dışarı bile çıkamıyorum bebeğim üşür diye küçücük bir odadayım. bebeğim kedim ve ben...

3 çocukla pek sosyal olunmuyor maalesef.ev işi yemek ders ödev derken gün bitiyor boş zamanımda da pc başındayım.çok fazla ev gezmesi sevmiyorum çocuklardan dolayı dışarı gezmeside pek yapamıyorum yani pek sosyal sayılmam

bende 21 yaşındayım ve nişanlıyım :)
15 yaşıma kadar eve girmezdim çocukluğumda akşam yemeklerini bile yemeğe gelmezdim:)
şimdilerde ise hafta içi genelde evdeyim pc başında temizlikte veya kitap okuyorum falan
kitap okumayada bu son 2 yıl içinde alışkanlık yaptım.
hafta içi alışverişe falan çıktığım oluyor.
pazar günleri ise sabahtan akşama nişanlımla.
memnunum hyatımdan gezmeyide severim ama evde oturmayıda seviyorum.
arasını buluyorum

Sen şu bilkent sağlık merkezindeki psikiyatriste gittin mi arkadaşım onu söyle bir hele:)))

Valla evlenene kadar sürekli bir baskı vardı başımda üç abi olunca
Evlenince de eş kıskançlığı yani ben de senin yaşlarında evde vakit geçiriyordum ama zorunlu olduğum için
O yaşlarda çok asosyal biriydim şimdi 27 yaşımdayım kendimi inan yeni yeni keşfediyorum çok güzel arkadaşlıklarım var ama hala bir özgüven eksikliği yaşıyorum

ne guzel ya hepiniz ii kotu bişeyler yapıyosunuz ben bütün gün 4 duvar arasında sanal alemlerde takılıp duruyorum onceden piano calardım bale yapardım sosyal bi insandm arkdas cevrem vardı evde durmazdım 2 yıldr boyle yasıyorum allah sonumu hayretsin...

Canım intihar düşünceleri falan bunlar depresyon hastalığının bir numaralı belirtileridir. İlaç ve terapiyle tedavi edilebilir. Sonuçta mezrada yaşamıyorsun elinin altında çok güzel ücretsiz tedavi imkanı var ve ben kendim de bu imkandan çok fayda gördüm. Lütfen git oraya.

İşten vakit bulmak çok zor, sosyalleşmek şu devirde lüks gibi.. Maddi açından değil zaman açısından lüks :) Vakit ayırabiliyorsanız ne mutlu :)

Genelde sevgilimle vakit geçiririm zaten, ayda 2 kez sinema 2 kez bowling yaparız en kötü.. Kız kıza arkadaşlarımla da dışarı çıkar yemek yerim bazen.. Her zaman tutmaz ama hava da güzel olursa İstanbul'un değişik yerlerini keşfe çıkmayı severiz :) Kitap olurum arada. (Bir ayda 7 kitap bitirdiğimi bilirim. Ama şu an 1 kitap bile bitiremiyorum, ahhh üniversitenin gözünü seveyimm )

Çok isterdim sergi sergi dolanayım, fuarlara katılayım, kültürel etkinliklerde yer alayım, derneklerle faaliyetlere katılayım ama.. Sanırım evlendikten sonra yapıcam inş..

Öle yani

Şimdi noldu da 4 duvar arasındasınız ? :26: atlamamışımdır umarım bişeyi:44:

ah ah eskiden 20li yaslarda yani beni evde tutamiyorlardi--simdilerde evden hic cikmiyorum nerdeyse gerek olmadikca. Canim istemiyor ,eve baglandim cok)_

bende 22 yaşındayım evliyim ve de bebeğim var dolayısıyla tüm gün bebeğimleyim tüm sosyal hayatım o Biraz büyüyünce belki bende sosyalleşirim

insanlar konusunda sosyal değilim yeni insanlar demek benim için yeni hayal kırıklıkları demek fakat sinema, tiyatro vb etkinlikleri takip ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…