• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hesaplar!

Benim de sosyal medya hesabimda esim ekli degildir. Ben de onda ekli deilim. Ekleme talebi bi zamanlar yollamistim, it kopuk var bosver ekleme dedi, ben de zorlamadim. Bence illaki eklemek sart deil, eklemezse bosarim diye biseye de hic gerek yok. Bu guven meselesi. İnsanin belirli sınırlar icinde ozel alani olmali. Onun telefonunda hep hesabi acik zaten. İstesem girer bakarim. Gerek duymuyorum. Benim de hesabim var ayni sekilde. Bu genislik rahatlik deil. Zorlamayi, bu konuda kavga cikarip bosama sebebi saymayi cok cirkin ve cocukca buluyorum. Beni boğar boyle seyler. Kendi kendinizi yiyosunuz boyle boyle.. yapmayin Allah askina dert mi kalmadi.
sizin esinizin aranizda bir guven vardir. diyorsunuz ki telefonu ordada duruyor zaten istedigim zaman girer bakarim. birde ne bileyim insan hisseder ya.

Evet bayanlar benim eşim olacak adam beni hiç bir sosyal hesabında eklemiyor! Telefonun şifresini bilmem! Az önce küçük çaplı sinir krizi yaşadım. Birbirimize girdik. Aranizda böyle birşeyi kabul edebilecek olan var mı?

Telefonun şifresini hiç merak etmem.Face bile eklemediğine göre fazlamı kıskançsınız acaba.Gereksiz herşeyden kıskanıp adamın burnundan mı getiriyorsunuz.Ya da eşiniz birşeyler karıştırıyor.Beni yok saymak gibi olduğundan Face eklememe olayını asla kabul etmezdim.

Ben yoksam faceye de olamaz.Kapattırırım.

uyku ilacı katın çayına, uyusun. takılın fink atın hesaplarında.

hatta karımı çok seviyoruuuum diye fotonuzu paylaşın profilide. whatsappında durum mesajınızı da böyle yazın. sonra da basın tekmeyi gitsin.

bu 2. aldaatılma vakası gibi baksanıza.. sizin kendi canınıza gareziniz mi var?
Uyku ilacımi:) adam zaten psikolojik ilaç kullanıyor. Bişey etmesin ona. Sonra başım belaya girer:)

Facebook u kapatmış güya akıllı. Bu bile insanı sinir ediyor. Sonuçta facebook u kapat demedim m. Sadece beni eklemesi yeterliydi. Belli biri beni görmesin istiyor. Veya kimi kandiriyor ise benim evliliğim kötü, bosanacaz ama çocuk var zirvasiyla korkuyor ki resim atarım da o kişi de görür. Salak miyim sanki anlamıyor muyum!

Şifresini bilmemeniz normal, ama sosyal medyadan eklememesi anormal. Görmenizi istemediği şeyler paylaşıyor demekki

Yani hesaplari varsa isterseniz ben de ekleyebilirim onu denemiş oluruz kabul ediyor mu diye, hem fake hesaba benzemez... Instagrami varmi baktinizmi. Ha birde foursquare kullaniyor mu baktiniz mi? Birde badooo diye sacma bi sayfa var. Oradada kayitlimi diye bakin. Ben sevgilim tarafindan aldatildigim icin bu arastirma isin ustasi oldum diyebilirim (malesef ). Isterseniz mesaj atabilirsiniz bana. Kadinlarin gücü yaşasinnn

Yani hesaplari varsa isterseniz ben de ekleyebilirim onu denemiş oluruz kabul ediyor mu diye, hem fake hesaba benzemez... Instagrami varmi baktinizmi. Ha birde foursquare kullaniyor mu baktiniz mi? Birde badooo diye sacma bi sayfa var. Oradada kayitlimi diye bakin. Ben sevgilim tarafindan aldatildigim icin bu arastirma isin ustasi oldum diyebilirim (malesef ). Isterseniz mesaj atabilirsiniz bana. Kadinlarin gücü yaşasinnn
Bii de şimdi size niye güvensin ki allah aşkına daha yeni üyesiniz bir de....

Bii de şimdi size niye güvensin ki allah aşkına daha yeni üyesiniz bir de....

Teklif de bulunayim dedim. Yani guvenilir olmayan kisi ne yapabilir simdi? Yalan is mi ceviririm gibisinden?Dogru yeni üyeyim fakat kotu niyetim olmadi bunu yazarken.. :/ Insanin tanimadigi bir insana boyle seyler yaptirabilir ama tanidigina yaptiramaz anlasilir diye.. ozur dilerim yanlis davranisim olduysa

Teklif de bulunayim dedim. Yani guvenilir olmayan kisi ne yapabilir simdi? Yalan is mi ceviririm gibisinden?Dogru yeni üyeyim fakat kotu niyetim olmadi bunu yazarken.. :/ Insanin tanimadigi bir insana boyle seyler yaptirabilir ama tanidigina yaptiramaz anlasilir diye.. ozur dilerim yanlis davranisim olduysa
Özür dilemeyin yani ben konu sahibesi de güvenmez iyi niyetli olsanız da dedim popüler üyelerden olsanız bir nebze dicem ama neyse konu sahibi ben değilim :)

Özür dilemeyin yani ben konu sahibesi de güvenmez iyi niyetli olsanız da dedim popüler üyelerden olsanız bir nebze dicem ama neyse konu sahibi ben değilim :)

Olabilir. Yani isterse guvensin isterse güvenmesin. Kotu bi niyetim olmadi yani.. simdi bunu demek de sacma cunku kotu niyetli olan, kotu niyetliyim de demezdi hakli goruyorum dusuncenizi... teklif konu sahibine acik, kendisi bilir

Olabilir. Yani isterse guvensin isterse güvenmesin. Kotu bi niyetim olmadi yani.. simdi bunu demek de sacma cunku kotu niyetli olan, kotu niyetliyim de demezdi hakli goruyorum dusuncenizi... teklif konu sahibine acik, kendisi bilir
:) iyi niyetiniz için teşekkür ederim fakat bu mümkün değil. Yine de Teşekkürler.

Ne eşim ne ben face kullanmıypruz tango instagram hepsi bu benim bildiğim,tangodan ben paylaşım yaparım eşim asla beğenmez beklememde zaten hep kız grubu beni beğenen,eşimin tlfn şifresini bilmem sık değiştirir el izi yüzünden ama şifren ne desem hemen söyler saklamaz hatta o benimkini hiç sormadı bugüne kadar güveniyorum gerek duymuyorum dedi,tlfnlarımız ortalıkta olur şarjda kalır msjlar gelince gmz attığımız olur:olamaz: anlatmak istediğim siz güvenmiyonusunuz acaba bişeyini yakaladınızmı veya eşiniz hep böylemiydi hep saklarmı tlfnunj sizden geceleri falan?​

Ne eşim ne ben face kullanmıypruz tango instagram hepsi bu benim bildiğim,tangodan ben paylaşım yaparım eşim asla beğenmez beklememde zaten hep kız grubu beni beğenen,eşimin tlfn şifresini bilmem sık değiştirir el izi yüzünden ama şifren ne desem hemen söyler saklamaz hatta o benimkini hiç sormadı bugüne kadar güveniyorum gerek duymuyorum dedi,tlfnlarımız ortalıkta olur şarjda kalır msjlar gelince gmz attığımız olur:olamaz: anlatmak istediğim siz güvenmiyonusunuz acaba bişeyini yakaladınızmı veya eşiniz hep böylemiydi hep saklarmı tlfnunj sizden geceleri falan?​
Ben eşimden telini bir bahane de olsa isteyemem. Vermez. Baktirmaz telinden bir şey. Sıkıntısı olmayan insan bunu yapmaz. Demek ki bişey var ki saklıyor geceleri teli saklamaz. Sesi açıktir. Ama dedigim gibi teline bakaMAM.

Son durum nedir evde nasıl davranıyor size duruldu mu hersey yine ?
Sizi durup dururken maç seyrediyorum canım msjindan tanıyorum o zaman salmaliydiniz ipleri ni nere koşuyor sa kossun

Back
X