• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hesaplar!

Son durum nedir evde nasıl davranıyor size duruldu mu hersey yine ?
Sizi durup dururken maç seyrediyorum canım msjindan tanıyorum o zaman salmaliydiniz ipleri ni nere koşuyor sa kossun
Konuşmuyorum onunla, o benimle konuşmaya çalışıyor. Yüzüne bile bakmıyorum. Ne hali varsa görsun. Valla bu gece bol bol dua edip hayırlısıni isteyeceğim...

Konuşmuyorum onunla, o benimle konuşmaya çalışıyor. Yüzüne bile bakmıyorum. Ne hali varsa görsun. Valla bu gece bol bol dua edip hayırlısıni isteyeceğim...
WhatsApp web ı yükledin mi konuyu takip ediyorum da merak ettim

WhatsApp web ı yükledin mi konuyu takip ediyorum da merak ettim
Yüklemedim daha. Hiç fırsatım olmadj yüklemeye. Sanırım yüklemekte istemiyorum çünkü ilgilenmiyorum. Bilmek istemiyorum. Zaten kafaya yerlestirdim evliligin bitme fikrini. Önemli değil diyorum. Ama bilmiyorum ne yapsam.?

Sıkıntı var derdim, zaten ömrü seninle geçiyor, sosyal hesabından da seninle, arkadaşıyla, dostuyla, ailesiyle paylaşım yapacaktır.

Seni eklemiyorsa sorun var demek ki... Görmeni istemedigi arkadaşları vardır. Çok şüphe uyandırıcı çok!

Yani hesaplari varsa isterseniz ben de ekleyebilirim onu denemiş oluruz kabul ediyor mu diye, hem fake hesaba benzemez... Instagrami varmi baktinizmi. Ha birde foursquare kullaniyor mu baktiniz mi? Birde badooo diye sacma bi sayfa var. Oradada kayitlimi diye bakin. Ben sevgilim tarafindan aldatildigim icin bu arastirma isin ustasi oldum diyebilirim (malesef ). Isterseniz mesaj atabilirsiniz bana. Kadinlarin gücü yaşasinnn
Fours guare nedemek cnm acil cevap

Fours guare nedemek cnm acil cevap

Sosyal medya. Mekanları tanıtıyor, mekanlara bakabiliyorsun, not falan bırakıyorsun.
Ama onda mesajlaşma yada check in alma durumu yok. Bunun için swarm olmalı. Muhtemelen swarmı varsa orada kötü niyetli erkekler bol miktarda var tanışmak için kullanıyorlar. Yani aynı mekandaki kadınları bulup ekleme veya mesaj atma gibi. Bence swarm var mı ona bakın.

Merhaba
Ben senın kocanı degıl, kocanın senı kıskanması gerektıgını dusunuyorum.
Bılırsun kocan etmıyor ama ben senı sosyal medyadan takıp edıyorum. Bır kere cok guzelsın gercekten , onu bıl ve kendıne haksızlık etme .
Ikıncısı kendı hayatın var arkadasların ıs ortamın var , sen kıskanma onu bırak umursama onun yapması gerekenlerı sen yapıyorsun. Kocanı fotograflarda gordugumu hatırlamıyorum ama sen onun altında kalacak bırıde olamazsın

Merhaba
Ben senın kocanı degıl, kocanın senı kıskanması gerektıgını dusunuyorum.
Bılırsun kocan etmıyor ama ben senı sosyal medyadan takıp edıyorum. Bır kere cok guzelsın gercekten , onu bıl ve kendıne haksızlık etme .
Ikıncısı kendı hayatın var arkadasların ıs ortamın var , sen kıskanma onu bırak umursama onun yapması gerekenlerı sen yapıyorsun. Kocanı fotograflarda gordugumu hatırlamıyorum ama sen onun altında kalacak bırıde olamazsın

cute çok akıllıca yorumlar yapıyorsun,
ama biz kadınlar ne olduğumuzu unutup olur olmaz adamlara (eşlerde dahil) inanılmaz primler veriyoruz.

Yüklemedim daha. Hiç fırsatım olmadj yüklemeye. Sanırım yüklemekte istemiyorum çünkü ilgilenmiyorum. Bilmek istemiyorum. Zaten kafaya yerlestirdim evliligin bitme fikrini. Önemli değil diyorum. Ama bilmiyorum ne yapsam.?
Kesin olarak bosanmayi düşünüyorsan elinde delil olur. ama bazı şeyleri öğrenmek sana daha çok acı verecekse hiç yapma. davranışları çok şüphe uyandırıcı evet ama geçmişte yaşadıklarımızdan dolayı yapmasa bile senin surekli onu takip etmen de böyle davranmasına sebep Olabilir. bu en ıyi ihtimal tabi

Benim eşimin facesine evlendikten sonra ortak arkadaşımız eklemişti beni. Benimki sosyal medya özürlü zaten :D
Eklemeseydi de umursamazdım. Telefonlarımız ortadadır ama ne ben onunkini elime alırım nede o benimkini. Telefonun Ana sayfa ekranında sevdiğim sanatçının resmi var. Arada Telefonumu alıp onu kendi resmi yapar ,gıcıklığına . Resmi de yeni çeker abuk subuk bir surat ifadesiyle :D
Telefon numaralarımız da isimlerimiz ile kayıtlıdır. Onda adım ve kendi soyadı yazar bende alırım kızlık soyadımıda ekleyerek kaydederim filan :D

Sosyal medya. Mekanları tanıtıyor, mekanlara bakabiliyorsun, not falan bırakıyorsun.
Ama onda mesajlaşma yada check in alma durumu yok. Bunun için swarm olmalı. Muhtemelen swarmı varsa orada kötü niyetli erkekler bol miktarda var tanışmak için kullanıyorlar. Yani aynı mekandaki kadınları bulup ekleme veya mesaj atma gibi. Bence swarm var mı ona bakın.

Iste foursquare de eklemis kisileri de gorebiliyoruz ama swarm dan ekleyip kabul etmeyen kizlar hep foursquare de gozukur... foursquare yukleyip telefon rehberinizdeki olan tum kisilerden kimler kullaniyor gorebilirsiniz. Ayriyetten ekledigi kizlari. Swarm da sirf arkadasligi kabul eden kizlar olur.

Evet bayanlar benim eşim olacak adam beni hiç bir sosyal hesabında eklemiyor! Telefonun şifresini bilmem! Az önce küçük çaplı sinir krizi yaşadım. Birbirimize girdik. Aranizda böyle birşeyi kabul edebilecek olan var mı?
Aldatıyor seni eminim yüzde bin aldatıyor Sun.kendim den biliyorum.bnm eşimde öyle yaptı ve beni aldattığını aylar sonra öğrendim .ben boşanmadim .o cesaret o yurek yoktu bnde.

Aldatıyor seni eminim yüzde bin aldatıyor Sun.kendim den biliyorum.bnm eşimde öyle yaptı ve beni aldattığını aylar sonra öğrendim .ben boşanmadim .o cesaret o yurek yoktu bnde.
Hem maddi hem de manevi destek verecek kimse yoktu o yüzden aradan iki yıl geçti unutamadim.Aldigim son nefese kadar da unutmam .Şunu anladım ki genel konuşamıyorum . Muhakkak karısını seven aldatmaya n erkekler var .Ama esini aldatan adam değil .Beni aldattigi gibi kendini aldatır .

O ne öyle ya, merak ediyorum da muhakkak neden demişsinizdir. Savunması ne oldu eşinizin?

O ne öyle ya, merak ediyorum da muhakkak neden demişsinizdir. Savunması ne oldu eşinizin?
Savunması yok özür dilerim affet falan tabi önce inkar etti her erkek gibi ben yeme diynce de . itiraf etti evden kovdu m gitti iki saat içinde her döndü ağlamaya başladı .bnde afeetim

Savunması yok özür dilerim affet falan tabi önce inkar etti her erkek gibi ben yeme diynce de . itiraf etti evden kovdu m gitti iki saat içinde her döndü ağlamaya başladı .bnde afeetim
Evden kovacak kadar büyütmeseydiniz meseleyi..
Tabi konuşmanızın akıbetine bağlı değişir söylediğim şey.
Affettiniz de sonuç?
Herhalde hala yerinizde sayıyorsunuz?
O halde ya öğrenin içiniz rahat etsin, yada boşverin gitsin..

Evden kovacak kadar büyütmeseydiniz meseleyi..
Tabi konuşmanızın akıbetine bağlı değişir söylediğim şey.
Affettiniz de sonuç?
Herhalde hala yerinizde sayıyorsunuz?
O halde ya öğrenin içiniz rahat etsin, yada boşverin gitsin..
Bahsetti gim konu yaklaşık bir buçuk iki yılı oldu.Simdi var olan birşey değil.

Bahsetti gim konu yaklaşık bir buçuk iki yılı oldu.Simdi var olan birşey değil.
Afeetim ama güvenmiyorum şimdiye kadar görmedim .Ama erkeğin aldattığını kadin hisseder.En önemli kural telefonu ters çevirir,sifre koyar eve gelir gelmez kapatır,disarida iken de şark bitti .ama tabi bitmemiş tır x kişinin yanında dır .Ve suda var en ufak birsey olduğu zaman büyütürler çünkü kendini sağlama aldığı zannettiği bayan vardır aklında.

Back
X