• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hesaplar!

Yoo değildi. Hiç konuşmuşluğum yok. Ama tanıyorum. Zaten verecek belalarını. Yanlarına kalmaz hiç bir şey. Zaten yapamıyorduk bu da bana ALlah tarafından gelen mükafat oldu en azından çocuğumu alır, onu yapar bunu yapar derdi yok. Kadının adı çıkmasın diye ağzı kapalı susuyor.

Kadınla samimi lermiydi ? Yani dikkatini cekmis olmali ki !!!! aynı işyerinden mi yoksa ? Ahh ağızlarınin orta yerine salincak kurmak var ya

Kötü bir eşten ve kötü bir evlilikten kurtulmuşsunuz,bundan sonra umarım herşey gönlünüzce olur.

Hayırlısı ile bir boşanım da burada zaten hemen yayılıyor her şey. Gizli kalmaz iş yerlerinde bu işler. Ben kendimi bi zararsız ziyansız temizlimde. Sonrası felaket olacak zaten.
Aynen arkadasim is yerinde ailede rezil olsunlar yanlarina birakma onlar seni dusundu mu sende hic dusunmeden rezil rusva et

Kadınla samimi lermiydi ? Yani dikkatini cekmis olmali ki !!!! aynı işyerinden mi yoksa ? Ahh ağızlarınin orta yerine salincak kurmak var ya
Samimi olunuyor mecburen çalıştığımız yerde. Samimi derken karşılıklı birbirimize muhtacız. O nedenle samimi olabiliyoruz. Ama bunların ki tabi aşmış.

Samimi olunuyor mecburen çalıştığımız yerde. Samimi derken karşılıklı birbirimize muhtacız. O nedenle samimi olabiliyoruz. Ama bunların ki tabi aşmış.

Senin koca heyecan arıyor hep dangalak kızda kendine yar olcak sanıyor maalll ağlayanin mali gülene yar olur mu hiç bir boşanda pisliklerini sicratmadan ver ağızlarınin payını 15 lik gibi davranmanin bedeli ağır olsun ama ben sana diyeyim o ex öküz u Köpeklerde pişman olucak (ay kusuruma bakma ağzım fena bozuldu )

Senin koca heyecan arıyor hep dangalak kızda kendine yar olcak sanıyor maalll ağlayanin mali gülene yar olur mu hiç bir boşanda pisliklerini sicratmadan ver ağızlarınin payını 15 lik gibi davranmanin bedeli ağır olsun ama ben sana diyeyim o ex öküz u Köpeklerde pişman olucak (ay kusuruma bakma ağzım fena bozuldu )
Az bile diyorsun. Artık ne olursa olsun. İster o kızı alsın, ister satsın. umrumda değil. Benden uzak dursunlar. Allaha havale ettim zaten o bilir yapar.

Çok teşekkür ederim ablacım:) Kalp kalbe karşı. Bende seni seviyorum. Sende beni anlayan insanlardansın. İnşallah huzuru ve mutluluğu bulurum. İnşallah.
Bulacaksın inşallah Allahımın izniyle bunlara ilerde güleceğiz inşallah.
Allahım yolunu aydınlık etsin güzel kardeşim inşallah...

ben şunu anladım biz erkeklere bir şeyler sordukça kendilerini çok önemli zannediyorlar, 10 yılın sonunda öğrendiğim şey yav he he diyeceksiniz. ben eşimi sosyal paylaşım sitelerinde çıkardım arkadaşlıktan sırf onu eklemem için bütün şifrelerini bütün hesaplarını verdi bana taktik basit aslında boşuna kendimizi yıpratıyoruz önemsemez görünmeniz size çoğu şeyi kendiliğinden getirir. Ve halen eşimle sosyal sitelerde arkadaş değiliz

Çocuğum 6 yaşında bu ayın sonunda bitiriyor hatta 6 yaşını. Oğlum çok tatlı:) Çok akıllı. inşallah anlayışla karşılar.
inşallah canım
hayat bundan sonra ikiniz için çok çok daha iyi olsun inşallah..
Aynen şu mesaj: ...... ile boşanıyoruz gözün aydın . Al senin olsun:) Bende iyi bir evliliğimiz var sanıyordum taki gece yazıştığınız mesajları okuyana kadar. Hadi bir yastıkta kocayın.
çok sabırlı davranmışsınız tebrikler
inşallah rahatsız etmez sizi
eşinizde var mı bişey bi uğraş?

Ben bu konunun açılmasını bile gereksiz gördüm kusura bakmayın
Zaten gerekçesi, çok mudahale edilebilme ihtimali
Demek ki konu sahibi hakkında öyle bir izlenim bırakmış eşinde
Ayrıca nolcak yani sosyal medyadan eklemese? Ben de sosyal medya aracılığıyla "aşkım çok güzelsin" tarzı mesajlara gıcık olurum sanki oraya yazmayıp yüzüne söylese olmayacak!

inşallah canım
hayat bundan sonra ikiniz için çok çok daha iyi olsun inşallah..

çok sabırlı davranmışsınız tebrikler
inşallah rahatsız etmez sizi
eşinizde var mı bişey bi uğraş?
Amin İnşallah. Uğraş yok olamazda. Çünkü iki defa yapmıştı bunu. O da artık anladı. olmadığını, olmuyor da. İnşallah rahatsız etmez. Halinden memnun gibiydi o da.

Belliydi böyle bir şey geleceği çok üzüldüm. Çok asil bir kadınsınız size helal olsun her şey gönlünüzce olsun oğlunuzla huzurlu bir hayat yaşayın
Çok teşekkür ederim. İnşallah Huzurlu, mutlu bir hayatım olur. Evliliğim boyunca gülemedim çok bundan sonrası iyi olur umarım.

geçmiş olur inş..
bence oğlun için sakın üzülme. karşıdaki adam da evlat sevgisi de yok bence.
çocukla eğlenecek vakti yok ki. ya oynaşta ya alkol de. benim rahmetli babam da içerdi malesef. keşke öyle olacağına annemle boşansaydı diyorum zaman zaman. tabi hastalanınca bırakmıştı. ama bu sadece alkol problemi değil ki destek ol adama evliliğinizi kurtarın diyeyim.
adam utanmaz, ar damarı çatlamış, bir değil 3 kez aldatmış. bunlarda sadece yakaladıkların. belki daha neler vardır?? çocuklar çok çabuk adapte olur durumlara. sen önce pedagog eşliğinde anlat biraz da sabır göster çocuk toparlanır. aklı iyice erince de kanıtların saklı kalsın anlatırsın. babasından nefret eder ya da etmez bilemem ama ne pahasına olursa olsun anlat.
burdan bir hayat dersi daha çıktı malesef! ilk aldattığında boşanacaksın. affedeyim, yuvam için falan demeyeceksin. yoksa sonuç değişmiyor bir de her aldatmasının sonunda büyük büyük hayal kırıkları da ayrı sıkıntı.

Back
X