İnternetten adam gibisini bulmak oldukça zor. Aklı bel karış havada , serseri tip çok. Allah hayırlı yazılar yazsın. Evlilik şans işi. Modern görücüye karşı değilim. Hatta destekliyorum. Ama kimse araya girmiyor. Eşimizi nasıl bulacağız ?Hayat sana ne getirir bilemeyiz
Cok degil gecen hafta bu konuyu acsan olumlu bir ornek verebilirdim
Fakat 13 senenin sonunda olabilecek en kotu sekilde bitti cok ayrinti veremem bir taraf caniyla odedi.
Ben bu devirde hic olumlu bulmuyorum
Bu işler nasip kısmet ama bizim sınıfta bir kız var şuan nişanlanmak üzere sevgilisiyle yazın sosyal medya üzerinden konuşmuştuk o sıralar ilişkim yeni bittiği için konuşmayı kesmiştim bir ay sonra sınıf arkadaşımla sevgili oldular sordum nasıl tanıştınız diye instagramdan dedi. Muhtemelen iki üç kişiyle daha konuşuyordu hangisi tutarsa ona yöneldi. Şimdi mutlular mı mutlular ama bu kumar gibi bir şey bence. Daha önce hiç tanışıklığımın olmadığı biri bana mesaj atıp konuşmak isteyince biliyorum ki yazdığı bikaç kişi daha var. Arayışta oluyorlar yani öyle pek büyük şeylerle başlamıyor bu tarz ilişkiler. Sonrasını bilemeyiz tabii
Burnumun dibinde her hafta da görüştüğüm briisi vardı o ve hatta bütün erkekler fotoğraf at muhabeti vardır ya nefret ederim şuan ki erkek arkadaşımdan bi kez bile duymadım fotoğraf at cümlesini aman aman da güzel bi kız değilim oda çirkin değil valla bilmiyorum artık nereye gidicek :)Doğru haklısınız ama biraz fırsat verince azıcık dikkatli olunca ayırt edilebilir gibi meselaa beni eklendiğinde fotoğraflarına baktım allah allah çirkin olmayan bi adam işi gücü de var ilk mesaj da düzgün espirili bi şey :) anlam veremedim sürekli bunu konuştuk zaten neden sosyal medyaya gerek duysun dedim görmediği bi kıza nasıl bu kadar ilgil duyabilir bilmiyorum dedi açıklaması da tatmin etmedi her neyse. İlk eklendiğinde hesabını incelerken arkadaş listesine baktım öyle kız vs yok daha önce de arkadaşlık isteği gönderenler olmuştu onlar anlaşılıyor listeden bir sürü kız ordan burdan. Bunda öyle değildi. Birde şu var bunu yapıyorsa bile niyet de önemli bi kızla farklı şeyler yaşamak için mi yoksa gerçekten gönül bağı kurup evlenmek için mi?? Eğer birisini sevmek istiyor bu şekilde de sevip anlaşıyorsa sorun yok bence
bağlantı oldugunu biz görustuktan 3ay sonra öğrendik. evet aynı sehırdeyz. iide sosyal agdan konusurken sende il e göre seç ve konus :) yani itiraf etmek gerekırse ben öyle yapmıstım :)Bi bağlantılar var en azından ve aynı şehirdesiniz sanırım
sadece sanal alemde devam eden bir muhabbetiniz olsa yanlış olurdu elbette ama siz görüşmüşsünüz, görüşeceksinizde. Bu yüzden ben sakınca olduğunu düşünmüyorum.Merhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.
Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.
Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl fikir verin rica ediyorum.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.
Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.
Yanlış bir şey yapmaktan korkmanızı gerektirecek bir durumda değilsiniz bence artık sosyal medyadan tanışmak bir cafede veya arkadaş aracılığıyla tanışmaktan farksız sadece şunu demek istedim evlilik planları için acele etmeyin iki ay olmuş daha yolun çok başı ilişkinizi sıkmaktan başka bir şey yapmak daha 1.5 sene sonra olup olmayacağı belli olmayan bir şeyi konuşmak boğar bir süre sonraMerhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.
Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.
Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.
Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.
Merhaba hanımlar.
Bu işler nasip kısmet ama bizim sınıfta bir kız var şuan nişanlanmak üzere sevgilisiyle yazın sosyal medya üzerinden konuşmuştuk o sıralar ilişkim yeni bittiği için konuşmayı kesmiştim bir ay sonra sınıf arkadaşımla sevgili oldular sordum nasıl tanıştınız diye instagramdan dedi. Muhtemelen iki üç kişiyle daha konuşuyordu hangisi tutarsa ona yöneldi. Şimdi mutlular mı mutlular ama bu kumar gibi bir şey bence. Daha önce hiç tanışıklığımın olmadığı biri bana mesaj atıp konuşmak isteyince biliyorum ki yazdığı bikaç kişi daha var. Arayışta oluyorlar yani öyle pek büyük şeylerle başlamıyor bu tarz ilişkiler. Sonrasını bilemeyiz tabii
Tabii ki öyle ama düşünsenize daha önce sizi hiç görmeyen biri instagramdaki küçücük fotoğrafınıza bakıp ekliyor tamamen dış görünüş odaklı ya da yazmış olmak için yazıyor. Önceden tanışıp sosyal medyadan ekleyenlerin durumu farklı. Yüz yüze görmüş konuşmuş. Ses tonunu bile bilmediği birine neye istinaden yazar ki bir insan? Ya tutarsa amaçlı. Sonu güzel de bitebilir kötü de ama bu durum insana pek de özel hissettirmiyor. Sizin durum biraz farklı yani eşiniz ilişki flört maksatlı yazmamış başka bir konudan dolayı başlamış ve ilişkiye evrilmiş. Beni hiç tanımayan birinin direkt ilişki maksatlı yazması garip geliyorOrtak arkadasin sayesinde tanidigin kisilerin sosyal medya hesaplari olmuyor mu veya internet kullanmiyorlar mi? Orda birilerine yazip yazmadigini nereden biliyorsunuz ki? Ya da baska seyler karistirmadigini?
Sosyal medyaki insanlar ayri bir insan grubu,
Disarda tanistiklarin ayri bir insan grubu degil. Disardaki herkes ayni zamanda sosyal medya kullanicisi. Bunu idrak edemedik hala.
Ben sosyal medyadan degil ama hobimle ilgili bir forumda rastgele tanismistim esimle. 5. Senemiz olacak yaza. Gayet büyük şeylerle başladi ilişkimiz o buyuk seyler ne oluyorsa
Tabii ki öyle ama düşünsenize daha önce sizi hiç görmeyen biri instagramdaki küçücük fotoğrafınıza bakıp ekliyor tamamen dış görünüş odaklı ya da yazmış olmak için yazıyor. Önceden tanışıp sosyal medyadan ekleyenlerin durumu farklı. Yüz yüze görmüş konuşmuş. Ses tonunu bile bilmediği birine neye istinaden yazar ki bir insan? Ya tutarsa amaçlı. Sonu güzel de bitebilir kötü de ama bu durum insana pek de özel hissettirmiyor. Sizin durum biraz farklı yani eşiniz ilişki flört maksatlı yazmamış başka bir konudan dolayı başlamış ve ilişkiye evrilmiş. Beni hiç tanımayan birinin direkt ilişki maksatlı yazması garip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?