Sosyal hesaptan tanışıp evlenenler var mı ??

Benimde çok arkadaşım var tanışan evlenen. Biri hariç diğerleri mutlu.

Bir tane de bizz varızzzz
İnstagramdan yürümüştü bende ayağını kırmıştım ama direndi
2 hafta görüştük 1 sene sonra ciddiye bağladık 2 senelik evliyiz ve bebik bekliyoruz
Temkinli olup bir süre görüş acele etme evlenmek için hakkında hayırlısı olsun

Eşimle facebooktan tanıştık 2 senedir evliyiz ve 7 buçuk aylık hamileyim ☺ İnan kaderin de ne varsa onu yaşıyorsun mesafe falan dinlemiyor nereden tanıştığının da bir önemi bir anlamı kalmıyor

Bizde netten tanistik ayrı sehirlerdeydik aramızda baya mesafeler vardı ama şuan 1.5 senelik evliyiz ve bir ogluşumuz oldu hiçte sorun yaşamadık ilk başlarda ailemin yokluğu çok kötüydü 3 aya kadar zorlandım ama eşim sağolsun ailemi hiç ozletmez sürekli gider geliriz yani bu esinede bağlı bisey

Bizde nişanlımla (sanırım artık eşim) instagramdan tanıştık 5 ay sonra yüzyüze geldik görüştük. Cok şükür 3 yıl oldu ve 1 ay sonra düğünümüz var.. iyiki tanımışım diyorum. Böyle şeyler nasip meselesi.. o yüzden internetten tanışınca veya ayni yerde olunca cok bir sey degismiyor.. sonuçta karşıdaki de canlı kanlı bir insan.

Bence esas sorun, daha 2 ayda "iste bu dogru insan, cok eminim, tum soru isaretlerim gitti" demen.. Kaldi ki bu 2 aylik süreç içinde bi kaç kez görmüşsün sanirim.. Sanalda veya gercekte olmasi kismina takılmıyorum da siddetli heyecanlari, tutkulari veya aşkı, birinden emin olmak ile karıştırma derim..

Canim bende eşimle netten tanıştım.. Allaha şükür hiç kötü biri çıkmadı.. Masallahhh.. Bende ailesini tanımıyordum ama evlendim ailemden 8 9 saat uzaklıktayım ne eşim karısır gidip gelmeme ne ailesi iyi insanlar.. Herseyden önce Rabbim herkesi iyi insanlarla la karsılastırsın.. İçine siniyorsa konus ha görücü usulü ha net ne fark eder..

Arkadaşım Facebook dan avustralya dan biriyle tanıştı 5 ay falan Skype den konuştular sonra oğlan geldi evlendiler avustralya ya yerleştiler. 10 senedir evliler çokta mutlu maşallah. Demem o ki kısmet neyse o olur.

Eşimle internetten tanıştık , ayrı sehirlerdeydik,12 yıllık evliyiz, mutluyuz çok şükür

Ben varım evliyim 5 senelik bir kızım var ikinci yolda cok-da mutluyuz şükürler olsun

Korkutmadan nasıl yürürüz Bi erkeğe...

Ben varım, internetten tanıştık eşimle, 5 sene sevgililik 1 sene nişanlıydık, yeni evli sayılırım, iyi tanı derim, onun dışında eskiden çok vakit geçirdiğimiz için birbirimizin huyunu suyunu öğrendiğimiz için iyiyiz şükür, bir daha hayata gelsem gene eşimi seçerdim

Tanıdıkça, yavaş yavaş anlaşılması durumunda neden olmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…