- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 31
Sanki böyle liseli ergen aklı başında olmayan kızlar olur ya... Onlae giibi hissettiriyor bu iş banabu sosyal medya tabusunu yıkın artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki böyle liseli ergen aklı başında olmayan kızlar olur ya... Onlae giibi hissettiriyor bu iş banabu sosyal medya tabusunu yıkın artık
mutluluklar dilerim..Evet teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten. Zaten babası 20 yıldır aynı dükkanda esnafmış 9 senedir aynı evde oturuyorlarmış bunları sorunca görünce normal tanıdığımız bi aile gibi olabilir bende ısınırım alışırım bu zamandaa.. Zatenn kendisi polis hani öyle sabıkalı serseri bi tip olma ihtimali yok![]()
Biz 1-2 ay araliklarla gorustuk ikinci gelisinde ailemle gorustu kendi ailesiyle ben nisanda gorustum zaten esim tek basina yasayan biriydi aileside herseye dahil olan insanlar degildi zaten evlilik biraz iyi analiz biraz sans isi aslimda cok iyi diye evlenilenler bambaska cikabiliyor icgudulerinize guvenin ben olaylar karsisindaki tavrina baktim esimin sakin yapili ailesini ozel hayatina karistirtmayan benim fikirlerime onem gosteren sorunlara degil cozum bulmaya odakli biri evlilikde bunlar cok cok onemli 4 seneye yakindir da hic sorunumuz olmadi cok sukurO 1 senede ne kadar aralıklarla görüştünüz?
Aile yapılarınızz farklı gelmedi mi nasıl güvendiniz
Merhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.
Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.
Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl fikir verin rica ediyorum.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.
Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.
Nerede tanıştığınız değil, ilişkiyi nerede sürdürdüğünüz önemli. 1,5 yıl sonra evlenmeyi planlıyorsunuz tamam da, o 1,5 yılın ne kadarı uzaktan ilişki olarak sürecek?
Bir de dikkatimi çekti, daha ilk birkaç buluşmadan sonra aklımda hiç soru işareti kalmadı diyorsunuz. Ve toplamda zaten 2 aydır tanışıyorsunuz, yanlış mı anladım? 2 ayda kimse kimseyi yeterince tanıyamaz. İşi evlilik planlarına kadar nasıl getirdiniz kısmını aklım almadı.
Beni çok itiyor bu konu ben hep iyi bi ailesi olsun onları çok seveyim hayali kurdum birazda böyle eğitimli tipler olsun isterdim ama biraz öyle değil gibi hissediyorum belki çok severim bilmiyorum ama benim burda ne işim var demekten korkuyorumBen de sosyal medyadanim:) 1,5 yıl oldu iyiki evlenmisim çok şükür :) ailesiyle tanistigimda ben burada ne işim var demiştim sevemedim ilk başta ama zamanla sinirlarimi cizdigimde aslında zararsız insanlar olduklarını gördüm zaten eşim iyi ya gerisi hiç önemli değil.. ben aileme sosyal medya olduğunu nikahtan sonra itiraf ettim annem başında bilsem vermezdim dedi![]()
Internetten mi tanıştınız ? Nasıl tepkiler aldınız ?Ben. Aramızda 12 saat vardı. Tanıştıktan 2-3 ay sonra evlendik.
15 yıllık evliyim.
Merhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.
Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.
Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl fikir verin rica ediyorum.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.
Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.
Ne diyeyim, Allaha sığın istihareye yatHayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum oraya gidince karşılaşınca ya umduğumdan çok farklıysa
Evet.Internetten mi tanıştınız ? Nasıl tepkiler aldınız ?
Mutluluğunuz daim olsun :)Evet.
Sadece ailelerimiz biliyor.
O yüzden tepki almadım.
Teşekkürler :)Mutluluğunuz daim olsun :)