Sosyal hesaptan tanışıp evlenenler var mı ??

Evet teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten. Zaten babası 20 yıldır aynı dükkanda esnafmış 9 senedir aynı evde oturuyorlarmış bunları sorunca görünce normal tanıdığımız bi aile gibi olabilir bende ısınırım alışırım bu zamandaa.. Zatenn kendisi polis hani öyle sabıkalı serseri bi tip olma ihtimali yok 😂
mutluluklar dilerim..

Biz de tee 12-13 yıl önce msn le tanıştık küçüktük sadece arkadaş olduk zamanla bu farklı boyutlara taşındı 2014 te sevgili olduk 2017 de evlendik. Aileyle sorunlarım oldu ama eşimi seviyorum.

Sosyal medyadan tanistim 1 sene icinde evlendik 😁 çok sukur cok mutluyum😍😍 Darisi başina inşallah😇. Biz her firsat buldugumuzda bulusuyorduk, bazen hergun gorustugumz bile oluordu. Birbirimizi kisa sure icinde taniyip, birbirimizden emin olduk ve evlendik👰🤵

O 1 senede ne kadar aralıklarla görüştünüz?
Aile yapılarınızz farklı gelmedi mi nasıl güvendiniz
Biz 1-2 ay araliklarla gorustuk ikinci gelisinde ailemle gorustu kendi ailesiyle ben nisanda gorustum zaten esim tek basina yasayan biriydi aileside herseye dahil olan insanlar degildi zaten evlilik biraz iyi analiz biraz sans isi aslimda cok iyi diye evlenilenler bambaska cikabiliyor icgudulerinize guvenin ben olaylar karsisindaki tavrina baktim esimin sakin yapili ailesini ozel hayatina karistirtmayan benim fikirlerime onem gosteren sorunlara degil cozum bulmaya odakli biri evlilikde bunlar cok cok onemli 4 seneye yakindir da hic sorunumuz olmadi cok sukur

Ben de sosyal medyadanim:) 1,5 yıl oldu iyiki evlenmisim çok şükür :) ailesiyle tanistigimda ben burada ne işim var demiştim sevemedim ilk başta ama zamanla sinirlarimi cizdigimde aslında zararsız insanlar olduklarını gördüm zaten eşim iyi ya gerisi hiç önemli değil.. ben aileme sosyal medya olduğunu nikahtan sonra itiraf ettim annem başında bilsem vermezdim dedi :D

Merhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim 😂 2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.

Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.

Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl fikir verin rica ediyorum.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.

Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.

Hayat sana ne getirir bilemeyiz
Cok degil gecen hafta bu konuyu acsan olumlu bir ornek verebilirdim
Fakat 13 senenin sonunda olabilecek en kotu sekilde bitti cok ayrinti veremem bir taraf caniyla odedi.
Ben bu devirde hic olumlu bulmuyorum

Nerede tanıştığınız değil, ilişkiyi nerede sürdürdüğünüz önemli. 1,5 yıl sonra evlenmeyi planlıyorsunuz tamam da, o 1,5 yılın ne kadarı uzaktan ilişki olarak sürecek?

Bir de dikkatimi çekti, daha ilk birkaç buluşmadan sonra aklımda hiç soru işareti kalmadı diyorsunuz. Ve toplamda zaten 2 aydır tanışıyorsunuz, yanlış mı anladım? 2 ayda kimse kimseyi yeterince tanıyamaz. İşi evlilik planlarına kadar nasıl getirdiniz kısmını aklım almadı.

Evet maalesef uzaktan devam edicek yani 2 3 hafta arayla görüşüyoruz. Yazın senelik izni olduğunda bi kaç gün kalabilirim birlikte zaman geçirmek için diyo. Onun dışında başka şansımız yok.

Evlilik planlarına nasıl getirdik hatta ben böyle sosyal hesaptan biriyle tanışıp nasıl buluştum görüştüm inanın benim de aklım almıyor 😂
Ya aramızda o kadar garip bi uyum varki ben şok oluyorum tamamen ruhuma hitap ediyor ben karşımdaki erkekten hep mantıklı olgun davranmasını bekledim bu yaşıma kadar olan ilişkilerimde ama hiç böylesini görmedim. Ben hayattan ne bekliyorsam neler düşünüyorsam oda aynısı ve akıllı mantıklı birisi en azından öyle görüyorum şimdilik

Ben de sosyal medyadanim:) 1,5 yıl oldu iyiki evlenmisim çok şükür :) ailesiyle tanistigimda ben burada ne işim var demiştim sevemedim ilk başta ama zamanla sinirlarimi cizdigimde aslında zararsız insanlar olduklarını gördüm zaten eşim iyi ya gerisi hiç önemli değil.. ben aileme sosyal medya olduğunu nikahtan sonra itiraf ettim annem başında bilsem vermezdim dedi :KK70:
Beni çok itiyor bu konu ben hep iyi bi ailesi olsun onları çok seveyim hayali kurdum birazda böyle eğitimli tipler olsun isterdim ama biraz öyle değil gibi hissediyorum belki çok severim bilmiyorum ama benim burda ne işim var demekten korkuyorum 😂

Bu işler nasip kısmet ama bizim sınıfta bir kız var şuan nişanlanmak üzere sevgilisiyle yazın sosyal medya üzerinden konuşmuştuk o sıralar ilişkim yeni bittiği için konuşmayı kesmiştim bir ay sonra sınıf arkadaşımla sevgili oldular sordum nasıl tanıştınız diye instagramdan dedi. Muhtemelen iki üç kişiyle daha konuşuyordu hangisi tutarsa ona yöneldi. Şimdi mutlular mı mutlular ama bu kumar gibi bir şey bence. Daha önce hiç tanışıklığımın olmadığı biri bana mesaj atıp konuşmak isteyince biliyorum ki yazdığı bikaç kişi daha var. Arayışta oluyorlar yani öyle pek büyük şeylerle başlamıyor bu tarz ilişkiler. Sonrasını bilemeyiz tabii

Esim kibristaydi bn izmirdeydm sosyal medya da tanistk 10 yldir da evliyiz

Ben varım 2 ay sadece mail yoluyla yazıştık(benim önemli bir sınavım vardı onun için yüz yüze 2 ay sonra gelmeyi tercih ettik) ,sonrasında yüz yüze görüştük,bir yıl flört ettik ,sonrası aile tanışması,isteme,söz,
1.5 yıl nisanliklik süresinden sonra 12 yıllik evliyiz.9 yasında girmek üzere olan bir oğlumuz var🙏 çok şükür gayette mutluyuz 💖
Dip not: 2 saatlik mesafe olan iki farklı şehirlerdeydik.

Merhaba hanımlar.
Bu siteyi çok seviyorum çünkü çok mantıklı aklı başında insanların yorumlarına şahit oluyorum sürekli de takip ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Ben konuma gelince bi önceki konumda birisiyle tanıştığımı ama pek beğenmediğimi söylemiştim halt etmişim 😂 2 3 hafta sonra tekrar buluştuk her şey çok güzeldi çok iyi zaman geçirdim içimde hiç bir soru işareti kalmadı. Bu sefer ortak bi şehirde buluştuk.

Sorun ne o zaman diyeceksiniz. Sorun benim bu insanı instagramdan tanımış olmam arkadaşımın nişanında hikayesi ailelerimize söylediğimiz hikaye.

Ben içime sindiremiyorum onu İnternet üzerinden tanımayı hiç bir ortak bağımız olmamasını üstelik evlenince (1.5 yıl kadar sonra evlenmeyi istiyoruz) benim İstanbul da hiç tanımadığım insanlarla yaşayacak olmamı.
Sizce yanlış mı yapıyorum bana bi akıl fikir verin rica ediyorum.
Bu arada 25 yaşındayız ikimizde o polis ben üniversite mezunuyum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Bu yaşıma kadar çok tanıdığım erkek arkadaşım oldu ama ben hiç bu kadar sevgi dolu huzurlu içim gönlüm rahat hissetmedim işte eşimi buldum diyebiliyorum aynı şekilde sevgi ve değer görüyorum 2 aydır.
Birde şu var ailesinden çekiniyorum tanımadığım birilerinin içine girecek olmam beni itiyor aile yapısı benim ailem giibi görünüyor ama bilmiyorum işte uzakda ne kadar tanıyabilme şansım olacakta böyle büyük bi kaarar vereceğim.

Benden yaşça büyüklerde var burda evliler tecrübeliler var hepinize şuan da ihtiyacım var gerçekten kafam çok karışık yanlış bi şey yapmaktan korkuyorum.

Canım bizde eşimle internetten tanıştık. 2 yıl birliktelik sonrası evlendik 1 yıldırda evliyiz. Çok şükür mükemmel bi insanla evliyim. İnternet biraz şans meselesi bence her türlü insan var. Tanımak gözlemlemek senin elinde . Neden olmasın ki ? ☺️

Ben de internet ortamında tanışıp evlendim. Bşraz huysuz benimki ama yine de iyi gifiyor. Görücü usulüne kimse aracı olmuyır. Eşimizi nereden bulacağız? Eş adayınıx polis madem, şehirleri göreceksiniz. İstanbula gideliimm dersiniz belki :))) Sevgi huxur olunca inan ki yaşadığın şehir de güzel olıyor. Ben evlenfim şehir değiştirdim. Oradan biliyorum. Memleketi özlüyorum orası başka.

Back
X