- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi mucizelazim
-
Merhaba KK üyeleri. 6 aylık evliyim. Evliliğimde maddi sıkıntı dışında bir sorun yok çok şükür. Eşimin esnaf işleri şuan çok iyi gitmiyor ve bende yeni işe girebildim. Biraz borcumuz olduğu için çok fazla istediğimiz gibi gezip, yiyip içemiyoruz. Sosyal medyaya girmediğimde bu soruna dönüşmüyor. Ama instgram da arkadaşlarımı her hafta sonu başka şehirde tatilde, akşamları yemekte, alışverişte görünce içten içe sanırım kendimi yıpratıyorum üzüyorum neden biz yapamıyoruz diye. Hiçbir suçu yokken elinden bişey gelmeyen kocama surat falan yapıyorum kendi kendime küsüyorum. Farkediyor ama neyin var dediğinde yeteri kadar paramız yok demiyorum onuda üzmeyeyim diye. İnstgram bağımlılık gibi oldu bende hesabımı donduruyorum huzurum kaçmasın diye sonra dayanamayıp yine açıyorum. Ve gerçekten çok merak ediyorum bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum ya. Genel olarak kimseyi kıskanma huyum yoktu aslında ama neden böyle oldum ben
Ben hayatımın hiç bir noktasında çocukluğum ergenligim de dahil hayatımı hep gösterişten uzak tuttum ve hiç başkalarına imrenmedim bile . Çünkü herkesin hayatlarında kendilerine göre sorunları var bunu içsel olarak kabul edin ortada bi sorun yokken mutsuzluk cikartiyosunuz. Aksine eş olarak sizin destek olmanız gereken dönemde adam bide sizin kaprislerinizle uğraşmak zorunda kalıyor . Ben sosyal medyayı kullanıyorum ve sosyal medya kullanmakta sorun yok ama mantık gereği de kimse pasaklı halini koymaz kimse bakımsız halini koymaz herkes gezme tozma olsun estetik gorunebilecek durumlarda fotoğraf çeker ve koyar. Kimse ben bugün kocamla tartıştım böyle böyle söyledi ağlıyoruz diyip video foto çekmez çünkü mantıklı değil ama bunları yapmayanların da hayatları günlük gulustanlik olduğu anlamına gelmiyor siz düşünce yapımızı değiştirin .Merhaba KK üyeleri. 6 aylık evliyim. Evliliğimde maddi sıkıntı dışında bir sorun yok çok şükür. Eşimin esnaf işleri şuan çok iyi gitmiyor ve bende yeni işe girebildim. Biraz borcumuz olduğu için çok fazla istediğimiz gibi gezip, yiyip içemiyoruz. Sosyal medyaya girmediğimde bu soruna dönüşmüyor. Ama instgram da arkadaşlarımı her hafta sonu başka şehirde tatilde, akşamları yemekte, alışverişte görünce içten içe sanırım kendimi yıpratıyorum üzüyorum neden biz yapamıyoruz diye. Hiçbir suçu yokken elinden bişey gelmeyen kocama surat falan yapıyorum kendi kendime küsüyorum. Farkediyor ama neyin var dediğinde yeteri kadar paramız yok demiyorum onuda üzmeyeyim diye. İnstgram bağımlılık gibi oldu bende hesabımı donduruyorum huzurum kaçmasın diye sonra dayanamayıp yine açıyorum. Ve gerçekten çok merak ediyorum bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum ya. Genel olarak kimseyi kıskanma huyum yoktu aslında ama neden böyle oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?