- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi mucizelazim
-
28Kendinizi üzüp yıpratıp, eşinize surat asacak kadar anormal davranışlar sergiliyorsanız sosyal medya hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Bu arada yaş kaçtı?
İşe girdim mesela mutfak alışverişini ve aidatı tamamen üstlendimSosyal medya hesaplarınızı kapatın en güzeli. Erkekler "yetemiyorum" tribine girince ayaları bozuluyor. Durduk yere elden bir şey gelmezken adamı kırmayın.
Mesela siz aile bütçenizi, refah seviyenizi arttırmak için ne yapıyorsunuz?
:)valla ben her hafta dışarda olanlara şaşırıyorum hele çalışanlara... ben çalışırken hafta sonunu iple çekiyordum evde yatıp keyif yapmak için... ödüm kopiyordu arkadaşlar arayıp dışarı çıkalım derler diye
Bende temizleyeceğim sosyal medyadan kendimi bu akşamSosyal medyasz cok mutluyum.
İnşallahhFacebook sildim. Oluyor da baya sileli. Eşimle ortak hesabımız vardı, anlaşıp sildik.. Digerleride olunca bic yüklemedik.. Whats updaki durumların hepsinide engeledim.. Ailem olmasa whatsupı bile silesim var.. Silin lütfen durduk yerde can sıkıntısı yapmayın.. Yeni işede girmisin az da olsa toparlanırsınız inşallah.
Aslında çok şükür dediğim o kadar çok şey var ki, ayrıca gerçekten kimseyi şahıs olarak kıskanmıyorum. Sadece şuan ki yaşadığımız sıkıntıdan böyle saçma davrandığımı düşünüyorum.İyide arkadasın gezmese blogarı kıskanıcan ünlüyü kıskanıcan
Her zaman mutlaka bir tık üstü vardır bunun sonu yokki
Eldekiyle mutlu olmadıgın iyi yanlarına odaklanmadıgın sürece malesef kıskanclıga ve mutsuzluga mahkum olucaksın
Cıdden bunu dert edıp adama surat asıyor musunuz ya?Merhaba KK üyeleri. 6 aylık evliyim. Evliliğimde maddi sıkıntı dışında bir sorun yok çok şükür. Eşimin esnaf işleri şuan çok iyi gitmiyor ve bende yeni işe girebildim. Biraz borcumuz olduğu için çok fazla istediğimiz gibi gezip, yiyip içemiyoruz. Sosyal medyaya girmediğimde bu soruna dönüşmüyor. Ama instgram da arkadaşlarımı her hafta sonu başka şehirde tatilde, akşamları yemekte, alışverişte görünce içten içe sanırım kendimi yıpratıyorum üzüyorum neden biz yapamıyoruz diye. Hiçbir suçu yokken elinden bişey gelmeyen kocama surat falan yapıyorum kendi kendime küsüyorum. Farkediyor ama neyin var dediğinde yeteri kadar paramız yok demiyorum onuda üzmeyeyim diye. İnstgram bağımlılık gibi oldu bende hesabımı donduruyorum huzurum kaçmasın diye sonra dayanamayıp yine açıyorum. Ve gerçekten çok merak ediyorum bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum ya. Genel olarak kimseyi kıskanma huyum yoktu aslında ama neden böyle oldum ben
ben Instagram'da arkadaş akraba takip etmeyin. ilgi duyduğunuz konularla, hobilerinizle ilgili sayfaları takip edinSon yıllarda sosyal medya diye bir dert türedi resmen. Mutsuz oluyorsanız bakmayın arkadaşım. Ben bakmıyorum, instagram, facebook kullanmıyorum, bir yerim eksilmiyor. Mutsuz olduğumdan da değil, sadece çok sığ, çok gereksiz geldiği için uzaklaştım. İnsana hiç bir şey katmayan saçma sapan bir mecra. Üstelik vaktinizin de çoğunu yiyor.
Yeni evlisiniz daha, yeni evliler genelde maddi sorunlar yaşar. Zamanla düze çıkar gezmeye tozmaya başlarsınız. Bunun için surat asarsanız cicim ayları bitince kocanız umursamamaya hatta sinirlenmeye başlar. İki sene sonra evliliğim neden bu hale geldi diye gerçek bir derdiniz olur.
Ben zaten gittiğimde bile öyle şeyler koymuyorum. Bende gösteriş kısmı yok :) Balayında 20 gün şehir şehir gezdik bir tane fotoğraf koydum mesela. Amacım gezip gösteriş yapmak değil beni yanlış anlamayın.Cıdden bunu dert edıp adama surat asıyor musunuz ya?
Mıllet artk ekmek almaya bakkala gitse story cekıyor ya
Bızım stajer kızlar var ofiste,öğlen yemeğını evden getırıyorlar cogu zaman.
Ofite ekmek arasa yerken,cookshop ta etıketlıyorlar kendılerını
Bi arkadaşım gecen sene Amsterdama gitti,1000 tane foto cekmıs 15 gnde bır paylaşır yenı bı foto
sanırsın Seyma subaşıHer hafta Amsterdamda:)
Boyle hıleler var ınstada.
Her görrduğunuze ınanmayın:)
Yok anladım onu,Ben zaten gittiğimde bile öyle şeyler koymuyorum. Bende gösteriş kısmı yok :) Balayında 20 gün şehir şehir gezdik bir tane fotoğraf koydum mesela. Amacım gezip gösteriş yapmak değil beni yanlış anlamayın.
Şuan da dahil olmak üzere 6 yıldır aktif olarak çalışıyorum zaten.çalışın bence
Bak ben eşimle cok gezerim ama bu bizim hayat tarzımız evlenmeden öncede böyleydik hala böyleyiz ancak hic gezemeyen ama cevredeki bag bahce ormanlara gidip piknik yapan bi arkadasım var o kadar hosuma gidiyorki onların yaptıklarıAslında çok şükür dediğim o kadar çok şey var ki, ayrıca gerçekten kimseyi şahıs olarak kıskanmıyorum. Sadece şuan ki yaşadığımız sıkıntıdan böyle saçma davrandığımı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?