Sosyal medya beni mutsuz ediyor

İyide arkadasın gezmese blogarı kıskanıcan ünlüyü kıskanıcan
Her zaman mutlaka bir tık üstü vardır bunun sonu yokki
Eldekiyle mutlu olmadıgın iyi yanlarına odaklanmadıgın sürece malesef kıskanclıga ve mutsuzluga mahkum olucaksın

Facebook sildim. Oluyor da baya sileli. Eşimle ortak hesabımız vardı, anlaşıp sildik.. Digerleride olunca bic yüklemedik.. Whats updaki durumların hepsinide engeledim.. Ailem olmasa whatsupı bile silesim var.. Silin lütfen durduk yerde can sıkıntısı yapmayın.. Yeni işede girmisin az da olsa toparlanırsınız inşallah.

İşe girdim mesela mutfak alışverişini ve aidatı tamamen üstlendim

İnşallahh

Aslında çok şükür dediğim o kadar çok şey var ki, ayrıca gerçekten kimseyi şahıs olarak kıskanmıyorum. Sadece şuan ki yaşadığımız sıkıntıdan böyle saçma davrandığımı düşünüyorum.

Cıdden bunu dert edıp adama surat asıyor musunuz ya?
Mıllet artk ekmek almaya bakkala gitse story cekıyor ya
Bızım stajer kızlar var ofiste,öğlen yemeğını evden getırıyorlar cogu zaman.
Ofite ekmek arasa yerken,cookshop ta etıketlıyorlar kendılerını
Bi arkadaşım gecen sene Amsterdama gitti,1000 tane foto cekmıs 15 gnde bır paylaşır yenı bı foto
sanırsın Seyma subaşı Her hafta Amsterdamda:)
Boyle hıleler var ınstada.
Her görrduğunuze ınanmayın:)

ben Instagram'da arkadaş akraba takip etmeyin. ilgi duyduğunuz konularla, hobilerinizle ilgili sayfaları takip edin

Ben zaten gittiğimde bile öyle şeyler koymuyorum. Bende gösteriş kısmı yok :) Balayında 20 gün şehir şehir gezdik bir tane fotoğraf koydum mesela. Amacım gezip gösteriş yapmak değil beni yanlış anlamayın.

Kimisi senede 2 kez tatile gider her persembe tbt diyip aynı fotografları paylaşıp durur. En iyisi sosyal medyadan uzak durmak.

Her hafts disarida etkinlik yapacak kadar para kqzaniyolarmi cidden merak ediyorum ya.Sabahtan su nefretim haline gelen serpme kahvaltiya gitsen en az 80 lira,gez sahil kenarini vs bi de otur aksam yemegi ye o da en az 75-100 .Bazilari iki gun cikiyoe gitti 250-300 lira.Aylik 1200 lira sadece h.sonu gezme parasi.Ne diyim millet h.sonu yiyip gostermek icin disari cikiyor heralde.

Yok anladım onu,
Arkadslarım gezyor dedınz ya.Gezmek bedva,çıkar yürürsün,cafelere gıdın herkes 1 kahve alıp 5 saat oturuyor:)
1 menü alıp 3 kışı ortk yerler ama instaya 500 story atılır :)Ondan dedım her gördgunuze ınanmayın dıye:)

Bak ben eşimle cok gezerim ama bu bizim hayat tarzımız evlenmeden öncede böyleydik hala böyleyiz ancak hic gezemeyen ama cevredeki bag bahce ormanlara gidip piknik yapan bi arkadasım var o kadar hosuma gidiyorki onların yaptıkları
Masasını sandalyesini tavasını alıyor yanına gidiyorlar bi ormanlık alana o tavada bi menemen yapıyor o masayı bir düzenliyor o kadar keyifli ki yaptıgı veya sucuk ekmek yapıyorlar vs baktıgında ne kadar basit ancak o kadar huzur verici ki
İllaki bi yerlere gidip para harcamak zorunda değilsin herkes gibi yakın bi alana gidip kendini mutlu edebilecek o kadar cok sey yapabilirsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…