Sosyal medya beni mutsuz ediyor

Paran versa gezersin yoksa ağlayıp surat yapacak olması sizin iradenizin çok zayıf olduğunun göstergesi biz de tüm gün ig deyiz fakat çok ta umrumuzda değil

Örnek için teşekkür ederim :)

bi kiz vardi ankarada kizilay avm var oranin onunde fotoğraf cektirip Newyork diye etiketlemisti. benim icin nirvana budur

benim sosyal medya hesabim yok baska bi arkadasim gostermisti ben sok

Mad bile yaptı o tarz madiliği channel kutu görseli bulmuş netten babası hediye almış fçgibş paylaşmıştı arkadaşı ifşa etmiştş

Benim de biri var cevremde. Bir yere gittiğinde yaptığı tek şey foto cektirmek. Baska gunler evde oldugunda bile o çektiği fotoları paylaşiyor

Tbt olarak degil, o an sanki ordaymış gibi :)

Emin ol, onlar züğürt (!)
Yani keyfi atıyorlar sağın solun resmini, sanki böyle yapanlar cidden çok mu memnun? Bıraksana. Boşversene sen. Elalem için eşine yüz asmaya da gelmez. Değmez çünkü. Illa pahalı birşey yemek zorunda değilsiniz, çıkın dışarı simit çay yapın. Illa pahalı yerlere gitmek zorunda değilsiniz, çıkın orman yolunu tutun. Bazı şeyleri kendiniz yaratın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…