- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi mucizelazim
-
Farmville hala var mı yahu, ben face’i onun için açmıştım sonra bıraktım.Ben de bu yüzden facebook dışında hiçbir sosyal medya kullanmiyorum. O da farmville olmasa inanın kapatırım :)) İnsanların teşhirciliğe ve rontgenciliğe alıştikmaktan başka faydası yok benim için.
Kalici olarak kapatın boşverin
Gıda toptancısıEşin ne is yapıyor canım
Buna inanmıyorum, çünkü bakıyorum da çok mutlu olduğum anların hiçbirinde fotoğraf çekinmeyi akıl etmemişim.Ay lütfen artık sosyal medyada kendini mutlu mesut gösteren insanlara inanmayın. Ne kadar kendini sosyal medyada mutlu gösteren insan tanıyorsam hepsinin sorunu var ve mutsuz. Onlar seni kandırmaya çalışıyor, inanmayın. Ben inanmış numarası yapıyorum.
Sonunda beni anlayan biri çıktı çok teşekkür ederim. Daha öncede başka birine cevap verdim ben insanları kıskanmıyorum kötü olsunlar onlarda evde otursun demiyorum. Kimse darda kalmasın herkes kolayca atlatsın inşallah zor günlerini. Teşekkür ederimKonu sahibi, ben seni çok iyi anlıyorum
Çünkü aynı şeyi dört yıl önce yaşadım.
Maddi olarak dibin dibini gördüğümüz, ve ikimizin de işşiz kaldığı, borçlarla ve iki yaşındaki bebekle çaresiz kaldığımız bir dönemdi
Bunun kıskançlıkla fesatlikla hicbir ilgisi yok. Sadece yaşadığı duruma icerleniyor insan . Neden benim başıma geldi diye hayıflanıyor. Özenmiş miydim, evet gezenlere çok özeniyordum çünkü o günlerimi ozluyordum. Bu duygularimin o gezen tozan insanlarla ilgisi yoktu
Maddi sorunlar her evde olur ama insanın tüm hareket alanını kısıtlayan bir hale gelince malesef bu duygular çok normallesiyo
Biz atlattık o dönemlerimizi . insallah siz de atlatırsınız. Atlatınca unutuluyor gercekten gecince birsey kalmiyor :) merak etmeyin. Allah ferahlık versin
Kocamı çok çok çok zengin bir kişiye asla değişmem. Allah korusun. Bugüne kadar hiç darda kalmadım ve sanırım sınandığım şu gümlerde sosyal medya da üstüne tuz biber oluyorMutlu insan görünce ben niye mutsuzum dediğim oldu ama bunun icin kimseye trip atmadım. Kocaniz o zaman git zengin birini bul dese bu seferde kocam bana bunu dedi diye konu acarsiniz
Aynı şeyi söylüyoruz bir insan neden sürekli yediği içtiği gittiği yerlerin resmini paylaşır ki. Eşim bana şunu aldı bunu aldı, yok çok romantik çiçek aldı böcek aldı diyenlerin sonradan duyuyoruz evliliğinde problem varmış. Ben o yüzden ne inanıyorum ne imreniyorum, normali biziz yani süper eş süper evlilik yok.Buna inanmıyorum, çünkü bakıyorum da çok mutlu olduğum anların hiçbirinde fotoğraf çekinmeyi akıl etmemişim.
Ben hepsini kapattım, huzur buldum. Tavsiye ederim.
Orada herkes en güzel halini, hatta kurmaca dünyasını paylaşıyor.
Kimsenin hayatı mükemmel ve sorunsuz değil.
İnstagramda vakit geçireceğinize eşinizle sevişinbedavaya mutlu olursunuz.
6 aylık evlilikte kendinizi bunlarla üzmeyin.
Soranlara da evden çıkamayacak kadar meşgulüz dersiniz, namınız yürür
Canim instgrami dondurmasn bile arkadas listeni sifirlari kendi fotolarini kaldir mesela sadece tarif bakmak icin gir ben oyle yapiyorum. Whatsapda da cok luzumsuz var onlari sona alip kesinlikle durumlarina bakmiyorum. Bunlar kesinlikle gorgusuzluk. Bazen haftada 3 4 gin disari cikiyoruz yani hepsini atmam mi lazm. Cok sevdigim dostum arkadasm gelir atarm ya da ayda yilda esime sevgim kabarir ikimizi atarm. Boyle insanlr gorgusuz yani baska birsey degil ozenmeyin kendi evinizdeki huzur hicbiryerde yok. Birde nasipe ve kadere inanin. Onunde halil ibrahim sofrasi olsa Allah nasip etmeyecekse bir lokma yiyemezsin oyle dusun. En guzel zengilik evdeki mutluluk. Mutlulugunuz daim olsun..Merhaba KK üyeleri. 6 aylık evliyim. Evliliğimde maddi sıkıntı dışında bir sorun yok çok şükür. Eşimin esnaf işleri şuan çok iyi gitmiyor ve bende yeni işe girebildim. Biraz borcumuz olduğu için çok fazla istediğimiz gibi gezip, yiyip içemiyoruz. Sosyal medyaya girmediğimde bu soruna dönüşmüyor. Ama instgram da arkadaşlarımı her hafta sonu başka şehirde tatilde, akşamları yemekte, alışverişte görünce içten içe sanırım kendimi yıpratıyorum üzüyorum neden biz yapamıyoruz diye. Hiçbir suçu yokken elinden bişey gelmeyen kocama surat falan yapıyorum kendi kendime küsüyorum. Farkediyor ama neyin var dediğinde yeteri kadar paramız yok demiyorum onuda üzmeyeyim diye. İnstgram bağımlılık gibi oldu bende hesabımı donduruyorum huzurum kaçmasın diye sonra dayanamayıp yine açıyorum. Ve gerçekten çok merak ediyorum bu durumu bir tek ben mi yaşıyorum ya. Genel olarak kimseyi kıskanma huyum yoktu aslında ama neden böyle oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?